Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
Ενισχυτής σε corolla g6 |
|
14-09-08, 18:56
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Patra
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Ενισχυτής σε corolla g6
Θα ήθελα να αναβαθμίσω την ποιότητα ήχου στο αμαξάκι μου με λίγα σχετικά λεφτά (300-400 ευρώ).Τι προτείνετε απο ενισχυτές και ηχεία?Συνδέονται με το μαμά ραδιο-cd ή πρέπει να αλλάξω και πηγή.Τι χαρακτηριστικά πρέπει να έχει ένας ενισχυτής για καθαρό και καλό ήχο και τι τα ηχεία?Επίσης τι διάσταση έχουν τα μπροστά μαμα ηχεία?Ευχαριστώ.
|
14-09-08, 19:13
|
|
|
|
|
Το μονο σιγουρο αν θες να αναβαθμισεις τον ηχο στο αυτοκινητο σου ειναι πως πρπει να αλλαξεις πηγη.Εκτος του οτι θα βγαζει πιο δυνατο και καθαρο ηχο τη χρειαζεσαι αν θες να βαλεις ενισχυτη γιατι με την μαμα πηγη αυτο δεν γινεται.
Οσο αφορα τους ενισχυτες εξαρταται το τι θελεις εσυ.Βασικα αυτο που πρπει να κοιταξεις ειναι τα ποσα RMS βγαζει ο ενισχυτης που ειναι η καθαρη αποδωση του και οχι τα Watt του.Επισης μην αγορασεις οτι ενισχυτη βρεις.Εγω θα σου προτεινα η Rockford η Lighting Audio που πιστευω πως ειναι απο τους πιο καλους και πιστους ενισχυτες.Βεβαια ειναι λιγο ακριβουτσικοι.Αν δεν θες πολλα πραγματα πιστευω πως με εναν ενισχυτη που θα βγαζει 4Χ50 RMS και δυο καλα ηχεια μπροστα και δυο οβαλ πισω στην εταζερα θα εισαι καλυμενος.Μαλιστα τα οβαλ βγαζουν και μπασο.
Αλλα σου θυμιζω πως εξαρταται απο το τι θελεις εσυ να ακους.
|
15-09-08, 05:06
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Patra
|
|
Φίλε Βill έχω δει το project σου με το carpc σε άλλο site.Κάτι τέτοιο θέλω να κάνω και εγώ.Έχω παραγείλει ένα λαπτοπ και το περιμένω.Στη συνέχεια θέλω να ανβαθμίσω τον ήχο όπως είπα και ψάχνομαι για κάτι σχετικά φθηνό και καλό.Το μαμα ραδιο cd μου είπε ένας φίλος ηλεκτρονικός πως μπορεί να το κάνει να συνδεθεί με ενισχυτή με μια πατέντα.Δεν ξέρω αν θα τον εμπιστευτώ.Επίσης ήθελα να σε ρωτήσω πως βγαίνει η πρόσοψη με την οθονούλα και το computer trip.Τραβηχτή?Έχει βίδες απο μέσα?Σκέφτομαι να φτιάξω και εγώ βάση αλλά δεν θέλω να χαλάσω τη πρόσοψη(κόψε ράψε) ούτε να χάσω το trip(πιθανόν άναμα check engine).Σκέφτομαι να βρω πρόσοψη από το pro facelift corolla,πιστεύω είναι πιο καλή.Έχεις κάνει τρομερή δουλειά στο δικό σου & κάπως έτσι θέλω να δείχνει και το δικό μου!!Εσύ τι ενισχυτή έχεις και ποια ηχεία?
|
15-09-08, 14:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Φίλε τα χρήματα που διαθέτεις δεν είναι για πολλά πολλά.
Συνεπώς, για να έχεις μια καλή και τίμια λύση με αυτό το budget, κάνε τα εξής:
1) Ξεχνάς τον ενισχυτή (προς το παρόν).
2) Αλλάζεις πηγή.
3) Αλλάζεις μπροστινά (διαιρούμενο σετ - 13άρια παίρνει)
4) Βάζεις οβάλ στην εταζέρα (αν έκανες ολοκληρωμένο project απ' την αρχή, δεν είναι απαραίτητα).
Οπότε αμέσως αμέσως έχεις φτάσει στα όρια του budget σου.
Θα ακούς ΠΟΛΥ καλύτερα απ' ότι τώρα.
Μελλοντικά μπορείς να προσθέσεις και ενισχυτή ή κάποιο sub.
|
15-09-08, 18:54
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
|
|
παρε απο τα μεταχηρισμενα στην χρυση ευκαιρια πραγματα
|
|
|
|
15-09-08, 19:35
|
|
|
|
|
Μακη σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Οπως ειπαν και τα παιδια παραπανω με αυτα τα λεφτα παντος δεν κανεις δουλεια.
Εγω σκεψου πως μονο για πηγη ειχα δωσει 350e.Πιστευω πως και εσυ απο εκει πρεπει να ξεκινησεις να παρεις μια καλη πηγη η οποια να συνδεεται με ενισχυτες και να εχει και εισοδο για να μπορεις στο μελλον να συνδεσεις το carpc σου.Μετα σιγα σιγα και οποτε εχεις μπορεις να βαλεις και ηχεια και ενισχυτες και woofer και και και.......αλλα το να τα βαλεις αυτα χωρις πηγη δεν αξιζει και ειδικα αμα σκεφτεσαι το θεμα carpc.
Οσο αφορα την μαμα πηγη οτι και να κανει ο φιλος σου δεν θα εχει την ποιοτητα ηχου που θα εχει μια aftermarket πηγη.Οσο για το tripcomputer εγω το πρωσπαθησα να το κρατησω με μια πατεντα που ειχα κανει αλλα συνδεσα λαθος ενα καλωδιο και το εκαψα.Βεβαια δεν με πολυαπασχολισε γιατι το μονο που ηθελα απο το tripcomputer ηταν η θερμοκρασια και η ωρα και ετσι πηγα και πηρα μια συσκευη που δειχνει θερμοκρασια εσωτερικη και εξωτερικη ωρα εχει χρονομετρο και επισης ειναι και βολτομετρο και με βολεψε μια χαρα.
Το tripcomputer για να το βγαλεις πρεπει να τραβηξεις και να βγαλεις τους αεραγωγους που εχει απο κατω και μετα εχει αν θυμαμαι καλα δυο βιδες μεσα απο αυτους που τις ξεβιδωνεις και με λιγη δυναμη τραβας το tripcomputer προς τα εξω για να ξεκουμπωσει.Οταν αποφασισα να φτιαξω το carpc αρχικα ελεγα και εγω να βαλω την προσοψη απο το profacelift αλλα απο την toyota μου ειπαν οτι δεν ταιριαζει.Βεβαια αργοτερα καποιος γνωστος ηλεκτρολογος μου ειπε πως ταιριαζει μια χαρα και οτι αυτος σε μερικα corolla αυτο ειχε κανει.Τωρα τι να σου πω.Παντος δεν ειναι δυσκολο να το κανεις.
Τελος για το τι ηχεια και τι ενισχυτες εχω μπορεις να δεις πας στο γκαραζ και να δεις.Εκει τα εχω γραψει ολα αναλυτικα.Καλη επιτυχεια στο project σου ευχομαι.
|
20-09-08, 15:56
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Patra
|
|
|
20-09-08, 18:38
|
|
|
|
|
Καλος ειναι.Και ειναι και γνωστη εταιρια.
|
21-09-08, 04:37
|
|
Administrator
|
|
|
|
Και Απο τιμη ξερεις τιποτα? Καλος φαινεται!
21-09-08, 14:50
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Patra
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από janakasgr
Και Απο τιμη ξερεις τιποτα? Καλος φαινεται!
|
Στο ebay που κοίταξα τον βρήκα μαζί με μεταφορικά 180 ευρώ.Ελλάδα δεν ξέρω.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16692305 seconds (82,52% PHP - 17,48% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:58. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|