Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
|
|
09-09-08, 10:14
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
καλημερα φιλοι μου,δεν φταινε μονο οι δρομοι για τα ατυχηματα,φταιμε πιο πολυ και εμεις οι ιδιοι.
Αν κανεις σφηνες,αν οδηγας φτιαγμενος απο τα ποτακια και πατας το γκαζι εκει που δεν πρεπει,τι φταινε οι δρομοι;Σε ολους θα εχει τυχει να δουν μ@λ@κ@ς οδηγους να περνουν πανω σε στροφες στην τσιτα κλπ.
Δεν εχουμε οδηγικη παιδεια,οτι και να λεμε ειναι περιτα.
Οι πιο πολλοι στο δρομο ειναι ανυδεοι,αν τους τυχει μια στραβη δεν ξερουν να αντιδρασουν,τα χανουν και οτι προκυψει.
Θα σας πω ενα παραδειγμα:
-μια Κυριακη πηγαινα για μπανιο στο Αλεποχωρι και στην τελευταια κλειστη αριστερη στροφη πριν κατηφορισεις για το βενζιναδικο,εγω δεν ειχα μπει ευτυχως στη στροφη,ακουω φρεναρισματα-σπιναρισματα απο την στροφη.
Ενας βλακας καθως ανεβαινε,πατημενος,εχασε τον ελεγχο και ερχοταν κατα πανω μου.
Η γυναικα μου απο διπλα φωνες,παει τωρα μας σκοτωσε ο π........ης και απο τις φωνες πεταχτηκε η μικρουλα μου,η οποια κοιμοταν στο καθισματακι της πισω.
Βεβαια εγω δεν εχασα την ψυχραιμια μου και σταματησα περιμενοντας πως θα αντιδρασει ο αλλος.
Τελικα αφου πηγαινε σαν βαρκα το αμαξι του,με στραβοτιμονιες,περναει ξυστα μπροστα μου και πεταγοντας κωλο το αμαξι του,παει να με χτυπησει πισω και αριστερα.
Εγω βλεποντας απο τον καθρεφτη οτι παει να με βρει παταω γκαζι και τη γλυτωσα στην τριχα.
Τι να πεις ειχα Αγιο εκεινη τη μερα και στον γυρισμο το βραδυ,δυο κωλοπαιδια με φτιαγμενα κυνηγιοντουσαν και πιο κατω του ενος εσπασε το καρτερ και κοβαν χορταρια και ριχναν στο δρομο.
Εγω ειμαι της γνωμης οτι:ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ.
|
|
09-09-08, 10:22
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από TOLIS EE80
Αντι να προσπαθουμε να προσαρμοσουμε το αυτοκινητο στο δρομο που εχουμε, προσπαθουμε να προσαρμοσουμε το δρομο στο αυτοκινητο που εχουμε. [...]
Αυτους τους δρομους εχουμε, σε αυτους θα μαθουμε να οδηγουμε.
|
Εγώ μένω σε αυτό... Όλοι γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα οδικά δίκτυα είναι χάλια. Και επειδή αυτό δεν μπορεί να αλλάξει από την μία μέρα στην άλλη, έχουμε εμείς ως οδηγοί την αποκλειστική ευθύνη να κινούμαστε στους υπάρχοντες δρόμους όπως πρέπει. Το θέμα της παιδείας σαφώς και είναι σημαντικό αλλά ας μου πει ένας από εδώ μέσα ότι "παιδιά, εγώ δεν το ήξερα ότι πρέπει να πηγαίνω σιγά σε αυτούς τους δρόμους, δεν μου το είπε κανείς, δεν μου το δίδαξε κανείς"... Όλοι ξέρουμε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Απλά ο καθένας κάνει το κεφαλιού του... Σκοτώνεται ο ίδιος, σκοτώνει και τους άλλους...
09-09-08, 10:33
|
|
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
... Όλοι ξέρουμε ποιο είναι το σωστό και ποιο το λάθος. Απλά ο καθένας κάνει το κεφαλιού του... Σκοτώνεται ο ίδιος, σκοτώνει και τους άλλους...
|
Πολυ σωστα
|
|
09-09-08, 12:33
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
πολύ σωστά είναι όλα αυτά αλλα πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι η υπηρεσία που είναι αρμόδια για την σωστή κυκλοφορίακή μας αγωγή (εκπαιδευση νεων οδηγών-εξετάσεις) δεν λειτουργει σωστα, αρα δεν υπάρχει ελπίδα βελτιωσης της κυκλοφορίακης - οδηγηκής παιδείας των μας.
και αφού δεν μαθαίνουμε με το καλο, ας μάθουμε με το κακο, δλδ με πρόστιμα και κυνηγι απο την τρόχαια. αλλα ούτε αυτή λειτουργεί σωστα γιατι ο τρόπος που ενεργούν και τα προστιμά έχουν εισπράκτικο χαρακτήρα και όχι σωφρονιστικό. χαρακτηριστικό παράδειγμα. Χτές είχε συναυλία η Έλενα Παπαρίζου στην Πάτρα στο γήπεδο της Παναχαϊκής. υπήρχαν λοιπόν δύο μπλόκα σε απόστα 50 μέτρα απο το γήπεδο που έγραφαν για κράνος (ήξεραν οτι με αφορμή τη συναυλία θα είχε πολύ κίνηση στη συγκεκριμένη περιόχη). Μέχρι και παιδία απο delivery εγραφαν οι αθεόφοβοι...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
09-09-08, 12:39
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Μέχρι και παιδία απο delivery εγραφαν οι αθεόφοβοι...
|
Τα οποία παιδιά είναι και αυτά που θα έπρεπε να φοράνε μονίμως το κράνος τους, λόγω της φύσεως και της επικινδυνότητας της δουλειάς τους... Αλλά είπαμε, το μυαλό είναι πάνω από το κεφάλι... Και μετά μας ενοχλούν τα πρόστιμα...
09-09-08, 12:51
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger
Μέχρι και παιδία απο delivery εγραφαν οι αθεόφοβοι...
|
Ωπα, ωπα δε καταλαβα!
Γιατι δλδ να μην τους γραφουν ρε Βαγγο?
Ισα ισα αυτα ειναι οτι χειροτερο μαζι με τα ταξι κυκλοφορει στους δρομους.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
09-09-08, 13:05
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Δεν είπα οτι δεν πρέπει να φοράνε κράνος ρε παιδια, απλα υπάρχει περιθόριο να δείξεις μια ελαστικότητα (και οχι μονο στις γκόμενες!!!). Νομίζω οτι το σωματείο των οδηγών ΤΑΞΙ έχει καταφέρει να εξαιρούνται και να μη φοράνε ζωνη με το πρόσχημα οτι κινούνται με μικρές ταχύτητες στη πόλη, χρειάζεται να μπαινοβγαίνουν στο αμάξι συχνά κτλ κτλ.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από endurasKE-30
ειναι οτι χειροτερο μαζι με τα ταξι κυκλοφορει στους δρομους.
|
και μια διόρθωση...!
Εγώ είμαι ότι χειρότερο κυκλοφορεί στους δρόμους...!
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
09-09-08, 13:10
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Εσυ εισαι ό,τι πιο άσχημο...
|
09-09-08, 23:21
|
|
|
|
Περιοχή:
Newcity of Nikaia
|
|
Συγνωη ρε συ ranger ειναι δικαιολογια αυτη? Κι αν ειναι ετσι τοτε θα βγουν ολοι και θα πουν απο μια λαλακια ο καθενας για να μην φορανε ζωνη, να μη φορανε κρανος, και γενικα να μην τηρουνε καποια βασικα μετρα προστασιας και στο τελος, αν γινει καποιο ατυχημα και σκοτωθει κανεις θα ρωταμε το γιατι. Οτι και να λεμε εγω ενα βλεπω, το οποιο το χουν πει κι αλλα παιδια αλλα θα το πω κι εγω: τα παντα ειναι θεμα της ιδιοσυγκρασιας του καθενος και οτι κοιταμε μονο οτι μας βολευει και οτι δεν φοραμε ζωνη για να μη μας χαλαει το πουκαμισο. Ειναι θεμα οτι δεν μας εχουν παρει απο την παιδικη μας ηλικια να μας ξεστραβωσουν σε 5-10 πραγματα οσον αφορα την κυκλοφοριακη αγωγη.
|
09-09-08, 23:45
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Ρε παιδια ειπαμε να μπει το μαθημα της κυκλοφοριακης αγωγης αλλα ειμαστε στο 2008, οπου 99% τελειωνουν το Λυκειο, αναλφαβητισμος δεν υπαρχει, ΜΜΕ παμπολα, τι στο καλο, το ζωα ειμαστε που δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι πρεπει να φαραμε ζωνη, κρανος και να ειμαστε προσεκτικοι οδηγοι? Ο πατερας μου ποτε δεν φορεσε και σπανια φοραει τωρα ζωνη και ως πατερας ειναι προτυπο ωστοσο βλεποντας τηλεοραση και διαβαζοντας εφημεριδες, προβαλοντας και δημοσιευοντας κατα καιρους μηνυματα "Η ζωνη σωζει ζωες" και τοσοι νεκροι το ΣΚ,απο την πρωτη στιγμη που οδηγησα, φοραω ζωνη.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18579412 seconds (82,82% PHP - 17,18% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:46. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|