Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 21-08-08, 01:28
Το avatar του χρήστη gaspas
gaspas Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA TS 06 5d
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 206
gaspas είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παλαιότερα είχα διαβάσει μία σύγκριση ανάμεσα στις τρεις εταιρείες ΕΚΟ ΒΡ SHELL. Βάζανε τις 100άρες και μeτρούσαν επιτάχυνση - δυναμομέτρηση.
Στα άλογα ήταν πρώτη η ΕΚΟ, 2η η SHELL, 3η ΒΡ με μικρές διαφορές.
Τώρα στη επιτάχυνση ήταν 1η η SHELL,2η η ΒΡ, 3η η ΕΚΟ.
Εγώ εμπιστεύομαι την ELIN και τη SHELL γιατί κάνουν συχνούσ ελέγχους για τη νοθεία των καυσίμων. Στην πρώτη το Πανεπιστήμιο και στην δεύτερη η ίδια εταιρεία.
Ε'ιχα δει και μία λίστα με ελέγχους για νοθευμένα καύσιμα από το κράτος και τα περισοτερά ήταν ΒΡ, AEGEAN,ΕΚΟ ενώ λίγα ήταν SHELL και ακόμα λιγότερα ELIN.
Θα μου πείτε οτί περισσότερα πρατήρια είναι ΒΡ,ΕΚΟ,SHELL γι 'άυτό είναι λιγότερα νοθευμένα ELIN. ¨Ενας λόγος παραπάνω να προσέχουμε γιάτι είναι κράχτης το μεγάλο όνομα και σε σχέση με την τιμή που πουλάνε-με νοθεία-βγάζουν περισσότερα λεφτά.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-08-08, 01:46
Το avatar του χρήστη JL_e10
JL_e10 Offline:

Μοντέλο: 2001 Avensis T22
Περιοχή: Newcity of Nikaia
Δύναμη Σεβασμού: 540
JL_e10 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Θα συμφωνησω με τα μελη που ανεφεραν οτι βαζουν ΒΡ. Πλεον αυτη μπαινει στο ντεποζιτο του Corolla και πραγματι βλεπω αλλο αυτοκινητο, σε συγκριση με την V Power Racing. Για τις αλλες βενζινες δεν μπορω να εκφερω γνωμη. Φιλτατε MARMEL αν δεν σου ειναι κοπος (κι επειδη προσωπικα μου εβαλες φυτιλιες τωρα) εξηγησε μας τι εννοεις οτι εχεις ακουσει πολλα μεσα στα δυιληστηρια.
Παλιά 21-08-08, 10:33
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ο καθένας ξεκίνησε να λέει για την κάθε εταιρεία που γεμίζει, όταν η επικεφαλίδα είναι απόλυτα σαφείς! Το παλικάρι δεν ζητάει να του δώσετε εντυπώσεις απο της βενζίνες που βάζει ο καθένας μας! (Αλλωστε κάτι τέτοιο θα ήτανε ΑΠΟΛΥΤΑ υποκειμενικό, καθώς είμαι σίγουρος ότι θα βρούμε πολλούς που την ίδια βενζίνη θα την θάβουνε, και άλλους τόσους που θα την εξυμνούνε!!! Αφήστε που ακόμα ψάχνω κάποιον που θα πεί ότι η βενζινη που βάζω δεν είναι καλή!!! )

Και για να επιστρέψουμε στο θέμα -αυτό που λέει το τόπικ- εγώ που είμαι ένας απο αυτούς που βάζω Shell, μπορώ να σου πώ ότι διαφορά απο την απλή στην V-Power, δεν βλέπω, τουλάχιστον όχι τέτοια που να χρήζει αναφοράς. Με την Racing η διαφορά είναι αρκετή, όμως ποιος πληρώνει 1,50Ε το λίτρο? Ασε που την 100αρα την κατεβάζει σαν νεράκι!!! Πάντως για 10 λεπτά και παραπάνω διαφοράς στην τιμή το λίτρο νομίζω ότι είναι προτιμότερη η απλή. Επίσης, εάν αναλογιστείς τα κοστολόγια, τότε ίσως και να είναι προτιμότερο να βάζεις απο μόνο σου κάποιο συμπληρωματικό/καθαρτικό. Το κόστος στο γέμισμα σου βγαίνει το ίδιο με σαφώς καλύτερα αποτελέσματα (πάντα με την λογική ότι ξέρεις ότι εσύ το έχεις βάλει μέσα και δεν κοροιδεύουνε!!)

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 21-08-08 στις 11:42.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-08-08, 10:57
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Φίλε Ayrton σε ευχαριστώ που έμεινες στο θέμα. Την λύση του πρόσθετου ενισχυτικού/καθαρτικού δεν την είχα σκεφτεί. Πόσο κοστίζουν αυτά συνήθως? Εσύ χρησιμοποιείς κάποιο? Αν ναι, ποιο?

Όσο για την Racing είχα βάλει 2-3 γεμίσματα παλαιότερα, έτσι για την εμπερία (τότε κόστιζε 1.35 να φανταστείς) ίδια διαφορα στις επιδόσεις αλλά τα ίδια χιλιόμετρα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-08-08, 11:41
Το avatar του χρήστη Ayrton
Ayrton Offline:
Administrator

Μοντέλο: Avensis 2009 1.8 CVT
Περιοχή: Πετρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 535
Ayrton είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Εγώ δεν χρησιμοποιώ, όμως απο όσο γνωρίζω, απο άτομα που παίρνουνε, το κόστος ξεκινάει απο 4-5Ε και πάνω στο γέμισμα (όσα περίπου γλυτώνεις σε ένα πλήρη γέμισμα εάν βάλεις απλή αντί για V-power)!!! Απο όσα εχω ακούσει απο τους ίδιους πάλι, υπάρχει βελτίωση στην απόδοση αλλά και στην καθαρότητα του μοτέρ.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να πάς απο τον Λαμπριανίδη, που έχει ότι τραβάει η ψυχή σου απο αυτά, και θα μπορεί να σε κατατοπίσει πλήρως, για το τι ταιριάζει στο μοτεράκι σου!

Υ.Γ. Μου κάνει εντύπωση που έκανες ίδια χιλιόμετρα με την Racing, γιατί και εγώ και φίλοι μου, έχουμε δει διαφορά προς τα κάτω στα χιλιόμετρα! Περίπου 20-30 χιλιόμετρα λιγότερα με τα ίδια λίτρα! Φαντάσου ότι όσο ήτανε στα 1,15 έβαζα μόνο τέτοια, οπότε το μοτέρ είχε "ποτίσει" με αυτήν και την δούλευε όπως έπρεπε. Βάζοντας όμως μετά την απλή -λόγω τιμής- είδα ότι έκανα περισσότερα χιλιόμετρα. Πάντως σαν επίδοση είναι όντως καλύτερη η Racing. Το αγρίευε το μοτέρ.

Corolla Club
Administration Group
Διοικητικό Μέλος

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ayrton : 21-08-08 στις 11:48.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-08-08, 11:50
Το avatar του χρήστη TOLIS EE80
TOLIS EE80 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: COROLLA EE80
Περιοχή: Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 444
TOLIS EE80 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από gaspas Εμφάνιση μηνυμάτων
Παλαιότερα είχα διαβάσει μία σύγκριση ανάμεσα στις τρεις εταιρείες ΕΚΟ ΒΡ SHELL. ........ περισσότερα λεφτά.
Και γω ειχα διαβασει μια πολυ καλη ερευνα ενος περιοδικου, που συγκρινε 100αρες και 95αρες 3 εταιρειων σε 3 διαφορετικου κυβισμου (ενος sti, c2 1.6 και ενος μικρου κυβισμου μου φαινεται ενος corsa 1.2) αυτοκινητων. Η συγκριση ηταν σε ιπποδυναμη, επιταχυνση και ρεπριζ. Τα αποτελεσματα? Οτι ηθελε προκυψει. Φυσικα οι 100αρες ηταν καλυτερες απο τις 95αρες αλλα πχ η "Α" 100αρα δεν απεδιδε το ιδιο και στα 3 αυτοκινητα. Μπορει η "Α" να απεδιδε στο sti αλλα οχι στα αλλα 2 αυτοκινητα κ.ο.

Οσον αφορα για την 95αρα και τη 100αρα, δυστυχως δεν βλεπω διαφορες, τουλαχιστον στο αυτοκινητο μου.
Πιστευω περισσοτερο ψευδαισθηση ειναι παρα πραγματικοτητα. Στην ερευνα του παραπανω περιοδικου το sti απεδιδε 5-6 ΗΡ παραπανω στη 100αρα σε σχεση με την 95αρα. Ποσο δηλ παραπανω θα δωσει σε ατμοσφαιρικο 1600cc 110ΗΡ?

CorollaClub-Greece AE82 Owners Club twincam.org
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-08-08, 12:53
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 914
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα
Φιλε Tsport εγω στα δικα μου βαζω 100αρα VPower Racing συνεχεια και στο Λεον και στο Κορολλακι!
Στο λεον καμια φορα βαζω 95αρα μονο και μονο οταν τα οικονομικα μου περνανε σε αρνητικο προσημο....
H 100αρα πολυ απλα δεν συγκρινεται και το αυτοκινητο ξυπναει πραγματικα στις επιταχυνσεις!
Ειδικα το κορολλακι την γουσταρει τρελα και μαλιστα μονο την 100αρα της Shell!
Καποια στιγμη εβαζα 95αρα Shell και προσθετα το Outlaw της Penzoil με κοστος 5 ευρω το μπουκαλι το οποιο ειναι για δυο γεμισματα του ρεζερβουαρ.
Το αποτελεσμα ηταν πολυ καλο και μπορεις να το δεις στις ακιδες των μπουζι οι οποιες ειναι σαν καινουργιες ακομη και στα 7,500 χιλιομετρα που τα αλλαζα.
Γνωμη μου ειναι να του βαζεις 95 αρα απλη της Shell η οποια ειναι απο τις πλεον αξιοπιστες εταιριες κατα την γνωμη μου και αν εχεις καποιον εμπιστο πρατηρια, και καθε τριτο γεμισμα να φουλαρεις με Racing η να προσθετεις καποιο βελτιωτικο στο τεποζητο σου.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-08-08, 19:35
Το avatar του χρήστη Alex-poli
Alex-poli Offline:
Moderator

Δύναμη Σεβασμού: 511
Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός Alex-poli είναι πάρα πολύ καλός
Απλά να αναφέρω ένα περιστατικό που έτυχε σε φίλο. Το παληκάρι έβαζε πάντα shell. Μια μέρα κάτι είχε αλλάξει στο αμάξι και πήγε σε ένα φίλο του να μετρήσουν κάτι με το laptop. Κουμπώνει το laptop και βγαίνουν εθνική. Να μην σας κουράζω του βρίσκει την βενζίνα μούφα. Νερό σκέτο για γαργάρες. Την επόμενη πήγε και έβαλε bp 100άρα και βάζοντας πάλι το laptop επάνω έκανε αυτό που ήθελε και βρήκε φυσικά την βενζίνη όντως 100άρα. Από τότε που μου το είπε πήγα έβαλα και είδα και εγώ διαφορά. Για όσους είναι κοντά το βενζινάδικο είναι στο Γέρακα απι της Μαραθώνος απέναντι απο το carrefour.
Θα μου πείτε έτυχε, βενζινάδικο με βενζινάδικο. Σωστό απλά είπα να το αναφέρω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-08-08, 01:38
Το avatar του χρήστη vassilis_vvti
vassilis_vvti Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: Αvensis vvt-i 1.6
Περιοχή: ΕΛΛΑΔΑ
Δύναμη Σεβασμού: 390
vassilis_vvti είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παντως συμφωνω οτι ακρη δεν βγαινει σε αυτο, αλλα γνωμη μου ειναι οτι η χειροτερη ειναι η ΕΚΟ και το λεω απο συμβαντα που εχουν συμβει σε γνωστους μου.
Παλιά 22-08-08, 02:49
Το avatar του χρήστη toyota mania
toyota mania Offline:
Moderator

Μοντέλο: Avensis
Περιοχή: καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 513
toyota mania είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti Εμφάνιση μηνυμάτων
Παντως συμφωνω οτι ακρη δεν βγαινει σε αυτο, αλλα γνωμη μου ειναι οτι η χειροτερη ειναι η ΕΚΟ και το λεω απο συμβαντα που εχουν συμβει σε γνωστους μου.
Τις εχω βαλει ολες τις 100σταρες και καλυτερη αποδοση στο δικο μου μοτερ με μικροτερη καταναλωση εχει η ΕΚΟ.Ειναι και η ποιο φθηνη.126,5 την εβαλα σημερα.
Σαν δευτερη επιλογη ΕΛΙΝ, CYCLON.Ποτε BP-SHELL.Να προτιμαμε και τα Ελληνικα προιοντα.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
προσφορα shell v power kostaskoz ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 21 15-02-14 12:18
Πρόστιμα σε Bp και Shell Nikr OFF TOPIC 1 26-11-08 15:19
Ανακοινώνονται επισήμως τα πρόστιμα-μαμούθ σε Shell και ΒΡ (upd) GIANNIS_G6 ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 10 18-10-08 22:29
Χρειαζομαι power Horse power ΑΕ86 metritis_ae86 TOYOTA COROLLA AE86 0 11-11-06 02:00
F1 by SHELL kosttrd OFF TOPIC 3 14-06-04 21:17

Page generated in 0,18289208 seconds (83,33% PHP - 16,67% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:54.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com