Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 4ZZ-FE
Καλημέρα συμφορουμήτες. Στην οικογένεια έχουμε 2 κορόλα, ένα Ε12 και ένα Ε111 και τα δύο με τον 4ZZ-FE κινητήρα
Επειδή έφτασε ο καιρός να αλλαχτούν οι δίσκοι θα ήθελα να ρωτήσω αν παίρνουν ίδιους δίσκους.
Επίσης τι δίσκο προτείνεται;στο Ε12 στα 50.000χλμ περίπου ο εργοστασιακός άρχισε το πατινάρισμα και δεν μπορώ να πώ ότι έχω βαρύ πόδι ούτε ότι ήμουν συνέχεια σε ένα κέντρο σταμάτα ξεκίνα. Εργοστασιακό δεν θέλω να βάλω ξανά, η ευρωιαπωνική έχει ακόμα τους δίσκους aisin που κάνει rebudged ή exedy; Το αυτοκίνητο είναι μαμα
Στο προβληματάκι τώρα, το Ε111 μερικές φορές και χωρίς καμμία προειδοποίηση, εκεί που πηγαίνεις στην εθνική όμορφα και ωραία σβήνει για μισό-ένα δευτερόλεπτο και μετά ανάβει μόνο του. Σβήνει δεν κάνει διακοπή μπουζί ή κάτι τέτοιο. Τα φώτα σας
|
Για τον δίσκο δεν ξέρω τι να βάλεις, θα σου πούνε τα άλλα παίδια αλλά αυτό που θα σου πω είναι σίγουρα να μην βάλεις τον εργοστασιακό. Δεν είναι καθόλου ανθεκτικός και μυρίζει για πλάκα.
Για το πρόβλημα που λες, το ίδιο είχα και με την δικιά μου Ε111. Ήταν πρόβλημα εγκεφάλου και αλλάχτηκε στην εγγύηση. Τα συμπτώματα ήταν δύο. 2 φορές μου είχε σβήσει εν κινήσει και φυσικά πήρε πάλι αμέσως μπρος λόγω του ότι είχε ταχύτητα μέσα. Ένα άλλο ήταν ότι καμιά φορά δεν έπαιρνε με την πρώτη μπρος, ειδικά σε πολύ υγρασία. Η μίζα γύρναγε κανονικά αλλά δεν έπαιρνε με τίποτε. Αν ξαναπροσπαθούσες αμέσως μετά έπαιρνε αμέσως. Με την αλλαγή εγκεφάλου δεν το ξαναέκανε.
Εμένα η Ε111 ήταν 8ος/2000 δηλαδή από τις πρώτες και ο εγκέφαλος έβγαλε προβλήματα. Μετά βγήκε και νέος εγκέφαλος γιατί υπήρχαν κάποια επιπλέον προβλήματα με πιράκια και εικονικές βλάβες που έβγαζε (τα πιράκια ήταν καθημερινό φαινόμενο, εικονικές βλάβες μου έβγαλε 2 φορές και το έκανα reset μονος μου). Τον εγκέφαλο αυτό τον έβαλα και τον έβγαλα την ίδια μέρα γιατί το αμάξι σερνότανε.
Αν η δικιά σου Ε111 είναι του 2000 πιθανόν να φοράς τον προβληματικό εγκέφαλο που φόραγα και εγώ. Η εγγύηση δε σε καλύπτει αλλά δες μήπως είχε γίνει καμία ανάκληση...