Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Είσαι σίγουρος ότι δεν αναφέρθηκες στον miller.........???
|
Ναι ειμαι σιγουρος. Απλα αναφερω το τι βλεπω. Εγω δεν κατεκρινα την αποψη του..Και απλα ποσταρα την γνωμη μου και ημουν απολυτα αντικειμενικος. Και για την ποιοτητα των γερμανικων, και για ολα. Οποτε ας μη διαστρεβλωνονται τα λογια μου..Δεν ασχολουμαι αλλο. Απλα πατε και συγκρινετε τα μικρομεσαια toyota με τα audi. Το οποιο ειναι τερμα λαθος..Δηλαδη γιατι να μη συγκρινεις την κορυφαια εταιρια της toyota? Την lexus που εχει κατακερματισει τα bmw και τις merc στις Ηνωμενες Πολιτειες? Γιατι δεν μιλας για τεχνολογια που εχουν τα ιαπωνικα? Γιατι δεν κοιτας την αλλη οψη του νομισματος?? Απλα ΚΟΣΤΙΖΕΙ πολυ ο συνδυασμος της αξιοπιστιας με την πολυτελεια..Ειδικα στην χωρα μας...Δες τις top εταιριες σε μηχανικα προβληματα..η toyota ειναι στην τελευταια θεση μαζι με τα lexus καθως και τα daihatsu..που και η daihatsu ειναι θυγατρικη της toyota. Πρωτες? Οι γερμανικες..Ολες. Με σειρα
1)mercedes-benz
2)audi
3)bmw
4)opel
5)..
(δες στο autotriti.gr το σχετικο poll που ειχε γινει με αληθινα στοιχεια..)
Αυτο που γυρισα και ειπα ειναι πως τα toyota ΔΕΝ ειναι κουβαδακια οπως ανεφερε ο
Nikr2007 για χιλιους δυο λογους..Στην οικογενεια μου εχουμε τρια toyota..και ειναι και τα 3 σκυλια και ειναι απο τα λιγα που αντεχουν στο χρονο και στα χιλιομετρα..Προβληματα βγαζουν ΟΛΑ τα αμαξια αναλογα με τη χρηση που κανεις..Απλα στα δικα μας το ενδεχομενο ειναι εξαιρετικα μικρο..Ειδικα στα μοντελα του 90. Και αυτη ειναι η γνωμη μου. Οπως ανεφερα σε προηγουμενο μου ποστ , ολα ειναι θεμα ΕΠΙΛΟΓΩΝ και προτεινα στον φιλο που ανεφερε για το α3 να δει τι του ταιριαζει και τον καλυπτει και μετα να κανει την αγορα που θελει. Δεν του κακολογησα το α3. Ουτε την audi. ελεος δηλαδη..