Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E15 Το ομορφοτερο sedan μετα την 101 |
|
|
27-06-08, 18:43
|
|
|
|
Περιοχή:
Κομοτηνη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Μόνο με αυτό το βύσμα βγαίνει ή υπάρχει και άλλη επιλογή; Όπως είπα και παραπάνω, στο δικό μου το βύσμα είναι τύπου F. Εάν σε πάρει ο δρόμος, ρώτα εάν θέλεις τον φίλο σου εάν βγαίνει με τέτοιο βύσμα ή εάν υπάρχει ανταπτορας που να μετατρέπει το στερεοφωνικό βύσμα σε τύπου F, χωρίς φυσικά να υπάρχουν απώλειες στο σήμα...
|
Φιλε μου σε μπερδεψα λιγο, καταρχιν δικο μου λαθος διοτι δεν ειναι στερεοφωνικο το βυσμα αλλα μονοφωνικο. και η κανονικη ονομασια του ειναι jack 3,5mm / F που συμαινει οτι δεν θα εχεις προβλημα αφου και το μηχανημα σου δεχεται βυσμα τυπου F ...
|
27-06-08, 20:47
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakisbax
Φιλε μου σε μπερδεψα λιγο, καταρχιν δικο μου λαθος διοτι δεν ειναι στερεοφωνικο το βυσμα αλλα μονοφωνικο. και η κανονικη ονομασια του ειναι jack 3,5mm / F που συμαινει οτι δεν θα εχεις προβλημα αφου και το μηχανημα σου δεχεται βυσμα τυπου F ...
|
Σάκη, άλλο είναι το βύσμα καρφί jack 3.5mm και άλλο το βύσμα τύπου F. Για να καταλάβεις τι λέω, το δικό μου car DVD δέχεται κεραία που έχει βύσμα σαν αυτό στη συνημμένη φωτογραφία. Εκτός εάν υπάρχει στην συσκευασία αντάπτορας που μετατρέπει τον καρφί σε τύπου F... Έχω ήδη βάλει μία που είναι 20db και φαντάζομαι ότι αυτή που λες θα έχει αρκετά καλύτερο σήμα...
27-06-08, 21:33
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Με την δικιά μου την εξωτερική πάντος βλέπω μια χαρά παιδιά. Είναι και κοντούλα, την βάζω όπωτε θέλω (μαγνητική βάση).
Το βίσμα είναι mini jack 3,5mm stereo στο tunerάκι που έχω εγώ που είναι ένα extra κουτάκι σαν 2 πακέτα τσιγάρα.
|
27-06-08, 22:05
|
|
|
|
Περιοχή:
Κομοτηνη
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra
Σάκη, άλλο είναι το βύσμα καρφί jack 3.5mm και άλλο το βύσμα τύπου F. Για να καταλάβεις τι λέω, το δικό μου car DVD δέχεται κεραία που έχει βύσμα σαν αυτό στη συνημμένη φωτογραφία. Εκτός εάν υπάρχει στην συσκευασία αντάπτορας που μετατρέπει τον καρφί σε τύπου F... Έχω ήδη βάλει μία που είναι 20db και φαντάζομαι ότι αυτή που λες θα έχει αρκετά καλύτερο σήμα...
|
Τωρα θυμηθηκα... λοιπον, υπαρχει ανταπτορας τετοιος στη συσκευασια απο jack 3,5 σε F. τωρα το θυμηθηκα γιατι την ωρα που ανοιξα τη συσκευασια στο αμαξι τον ειδα αλλα δεν εδωσα σημασια και τον ξεχασα καπου μεσα πεταμενο... Αρα δε θα εχεις προβλημα με τη συνδεση της κεραιας.
τωρα τα 20dB που λες με τα 30dB που εχει αυτη ειναι μεγαλη διαφορα... σκεψου οτι 3dB ισοδυναμουν με διπλασιασμο περιπου τις ισχυος του σηματος, αρα με 10...
|
28-06-08, 08:02
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
...............
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panakyr : 19-04-18 στις 17:52.
|
28-06-08, 08:50
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Υπάρχει ρε παιδιά καμία εξωτερική κεραία πιο διακριτική; Αυτή που έχει ο tigraki ναι μεν μπορεί να είναι καλή από άποψη λήψης αλλά είναι αρκετά μεγάλη. Προσωπικά θα ήθελα κάτι πιο διακριτικό. Έχετε κάτι υπόψη σας;
|
|
28-06-08, 09:57
|
Νεότατος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakisbax
Παιδια αυτη ακριβως ειναι η κεραια. Εγω την αγορασα απο εδω Κομοτηνη 60 ευρω. Για εσωτερικη, (γιατι οι εξωτερικες ειναι καλυτερες) και σε σχεση με το μεγεθος της πιστευω οτι ειναι η καλυτερη (αυτο μου ειπε και ο πωλητης που ειναι φιλος μου...). Μικρη και διακριτικη...
Το βυσμα που εχει ειναι στεροφωνικο καρφι 3,5mm οπως αυτα που εχουν τα ακουστικα... Επισης μεσα απο το καλωδιο της κεραιας περναει και η τροφοδοσια οποτε ειναι ποιο βολικο κατα την τοποθετηση με την προυποθεση ομως να δινει τροφοδοσια στην κεραια το tv tuner. Αλλιως θα πρεπει να τραβηξεις εσυ καλωδιο ρευματος ειτε απο καποια ασφαλεια είται απ την μπαταρια για να της δωσεις ρευμα...
Ειναι ισως το ποιο δυσκολο και χρονοβορο κοματι στην τοποθετηση του συστηματος...
|
Φίλε Σάκη εγώ εχω βάλει το w711 απο τα παιδιά στη Λαμία ( βλ.Θωμάς)
και μου έδωσαν δωρο ουσιαστικά την κεραία αυτή που λές εσωτερική 20 db με τα 2 κεραιάκια και το κουτάκι ενισχυτή ,με την οποία είχα προβλημα στην λήψη ,όχι πάντα βέβαια ,άλλαξα θεση παιδευτηκα πολύ και τελικά πήρα μια άλλη απο τα παιδιά ( www.car-gps.gr )σαν τη δική σου 49 ευρώ και ΤΕΛΟΣΣΣ
|
28-06-08, 11:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corolla66
[...] τελικά πήρα μια άλλη απο τα παιδιά www.car-gps.gr σαν τη δική σου 49 ευρώ και ΤΕΛΟΣΣΣ
|
Όταν λες σαν την δική του εννοείς το ίδιο μοντέλο ακριβώς; Πόσα Db; Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες, φωτό, Link...
28-06-08, 19:31
|
|
Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panakyr
Απο που πηρες την δικια σου την εξωτερικη?
|
Από ένα κατάστημα ηλεκτρονικών στον Άγιο Δημήτριο. Αν θες στήλε μου PM.
|
04-07-08, 17:23
|
Μικρό Μέλος
|
|
|
|
.......................
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panakyr : 19-04-18 στις 17:52.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,18568492 seconds (81,90% PHP - 18,10% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:11. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|