Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ!! |
|
02-06-08, 11:16
|
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
ειναι ΑΣΧΕΤΟΙ!!
πριν μερικες μερες πηγα σε ενα εκσουσιοδοτημενο συνεργειο τουοτα για να ρωτησω κατι.φευγοντας ηταν εξω ο ηδιοκτητης κ ακουστε τον διαλογο που καναμε..ωραιο το εχεις κανει κ πιο πρην που περασες ειδα πως εχει κ γκαζι,τι ειναι 1400-1600?λεει..1800 του λεω..απανταει:α ετσι εκσιγειται..λεω κ εγω φτια γμενο ειναι,ποσα αλογα ειναι?ειναι η τς 192 του λεω..α..ειναι πολυ γρηγωρα αυτα μου λεει αλλα να μην το πολιζοριζεις γιατι θα σου βγαλει την μπιελα στα πλαγια..τι?του λεω..ναι μου λεει μου εχουν τυχει 2 περιστατικα το ενα με κορολλα κ το αλλο με σελικα,μαλιστα μου λεει η τουοτα εκανε ανακλιση του μοντελου για αλλαγη εγκεφαλου για μιωση του κοφτη απο 7 σε 6,5!!μα 8200 του λεω παει..α ναι μου λεει το κσεχασα!τελοσ παντον μου λεει να τα ψαξεις αυτα που σου ειπα γιατι ειναι κριμα να σπασεις τετοιο αμαξι..ρε εχουν μουρλαθει αυτοι δεν ειναι να τους εμπιστευτεις το αμαξι σου,οι γνωσεις τους δεν εχουν ορια..
|
02-06-08, 11:29
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
άστα Μπάμπη, αυτο είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα. κυκλοφορούν πολλοι άσχετοι που το παίζουν ειδικοί. πολλά μαστόρια είναι άσχετα ειδικά με τα μοτέρ που έχουν κάποιες ιδιαιτερότητες. τα βάζουν όλα στο ίδιο τσουβάλι (μάλλον δεν τους είπε κανεις οτι ενα μοτέρ που δουλέυει στις 8.000+ στροφές θέλει ειδική φροντίδα....
Σου εύχομαι να βρείς ενα μάστορα που να το ξέρει πραγματικά το αμάξι για να πιάνουν τόπο τα λεφτά που δίνεις για τη συντήριση και για να έχεις το κεφάλι σου όσο γίνεται πιο ήσυχο...
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
02-06-08, 11:30
|
|
Moderator
|
|
|
|
Δυστηχώς υπάρχουν αρκετοί που λένε απο μια μακακία και σε τρελένουν. Κάτι παρόμοιο έχουν κάνει και σε μένα με το service. Άσχετοι υπάρχουν παντού και απορώ πως τους παίρνουν για δουλειά και όχι μόνο.
Υπομονή φίλε....
|
|
|
|
02-06-08, 11:37
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
notia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
πριν μερικες μερες πηγα σε ενα εκσουσιοδοτημενο συνεργειο τουοτα για να ρωτησω κατι.φευγοντας ηταν εξω ο ηδιοκτητης κ ακουστε τον διαλογο που καναμε..ωραιο το εχεις κανει κ πιο πρην που περασες ειδα πως εχει κ γκαζι,τι ειναι 1400-1600?λεει..1800 του λεω..απανταει:α ετσι εκσιγειται..λεω κ εγω φτια γμενο ειναι,ποσα αλογα ειναι?ειναι η τς 192 του λεω..α..ειναι πολυ γρηγωρα αυτα μου λεει αλλα να μην το πολιζοριζεις γιατι θα σου βγαλει την μπιελα στα πλαγια..τι?του λεω..ναι μου λεει μου εχουν τυχει 2 περιστατικα το ενα με κορολλα κ το αλλο με σελικα,μαλιστα μου λεει η τουοτα εκανε ανακλιση του μοντελου για αλλαγη εγκεφαλου για μιωση του κοφτη απο 7 σε 6,5!!μα 8200 του λεω παει..α ναι μου λεει το κσεχασα!τελοσ παντον μου λεει να τα ψαξεις αυτα που σου ειπα γιατι ειναι κριμα να σπασεις τετοιο αμαξι..ρε εχουν μουρλαθει αυτοι δεν ειναι να τους εμπιστευτεις το αμαξι σου,οι γνωσεις τους δεν εχουν ορια..
|
καλημερα..ξερω πολλα ts..βεβαια..σκισμενα καθημερινως ..με το μοτερ στα χερια....
|
02-06-08, 12:46
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vlaxomand
καλημερα..ξερω πολλα ts..βεβαια..σκισμενα καθημερινως ..με το μοτερ στα χερια....
|
εγω παντος πιστεω πως ενα τετοιο μοτερ για σπασει ο ενας λογος θα ειναι να μινει απο λαδι..αν κανεις 20000 χιλιομετρα κ το σκιζεις χωρις να εχεις κανει σερβις κ χωρις να εχεις συμπλιροσει λαδι λογικο ειναι κ να σπασει αφοθ δεν θα εχει σταγονα μεσα..κ αλλος ενας λογος ειναι εαν του κανεις καναενα καλο κατεβασμα..οτιδιποτε αλλλο ειναι δικαιολογιες για να καλυφτουν τα σπασμενα
|
|
|
|
02-06-08, 19:02
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpesikos
|
Μπάμπη, αν το συνεργείο που λες είναι αυτό που είναι σχεδόν δίπλα από το συνεργείο της Subaru-Hyundai, τότε, μάλλον είναι καλή ιδέα να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλο συνεργείο.
Άσε που αν ο ιδιοκτήτης του σου είπε τέτοια ωραία μαργαριτάρια, μπορώ να καταλάβω και το λόγο που όποτε έχω περάσει από έξω, δεν υπάρχει ούτε ένα αυτοκίνητο μέσα.
Τι να σου πω; Κουράγιο. Γιατί το μοτέρ της TS είναι αρκετά καλό, αλλά θέλει σωστή συντήρηση.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vlaxomand
|
Και αρκετοί άλλοι, θα σου πουν πως με καθημερινό σκίσιμο, αλλά και με αρκετά χιλιόμετρα σε πίστα, δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Η ζωοποιός διαφορά; Η συντήρηση. Καθώς και κάποια "μικρά" μυστικά του κινητήρα (όπως οι "βίδες του lift"), τα οποία τα ξέρουν λίγοι άνθρωποι και ακόμα λιγότεροι είναι αρκετά ευσυνείδητοι ώστε να αποτρέψουν τη ζημιά με προληπτική συντήρηση και να μην επιδιώξουν τη επισκευή μεγάλης βλάβης που είναι πιο προσοδοφόρα.
Η λεπτομέρεια που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως ένας κινητήρας που έχει τη δυνατότητα να περιστρέφεται στις 8000 σαλ και να αποδίδει περισσότερους από 106hp/lt, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχει τις ίδιες απαιτήσεις συντήρησης με έναν που τελειώνει στις 6200σαλ αποδίδοντας 75hp/lt.
Όσο για τις TS, λαδάκια και φιλτράκι κάθε 7500km και ο κινητήρας θα συνεχίζει να προκαλεί απλόχερα το χαμόγελο για πολλά-πολλά χιλιόμετρα...
Καλές διαδρομές και καλή διασκέδαση.
Πάνος.
|
02-06-08, 19:08
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Αυτά που αναφέρει ο Πάνος είναι σωστά. Βάζω στοίχημα πάντως πως και οι τεχνικοί στην επίσημη αντιπροσωπία στον Πύργο δεν θα ξέρουν για τις βίδες του lift.
|
02-06-08, 20:04
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
...Βάζω στοίχημα πάντως πως και οι τεχνικοί στην επίσημη αντιπροσωπία στον Πύργο δεν θα ξέρουν για τις βίδες του lift.
|
Εσένα, δεν σε παίζω, γιατί ποντάρεις ΜΟΝΟ στα σίγουρα!
Πάνος.
ΥΓ: Και πού να δεις και πόσοι άλλοι που κάνουν πως τα ξέρουν όλα, αν και πόσο έχουν υπ' όψη τους για τις βίδες αυτές.
|
02-06-08, 20:07
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Μια φορα στην ΤΟΥΟΤΑ που πηγαινω ηταν ενας και μου ελεγε για προγραμμα της ΤΤΕ που μου ελεγε θα εκανε το αβενσις μου απο 110 αλογα 140!!!!ξεφνιαστηκα και οταν ρωτησα εναν που ξερω και ειναι ψαγμενος(και αυτος στην ΤΟΥΟΤΑ) μου ειπε πως αυτο το προγραμμα ειναι μονο για ντιζελ κινητηρες και απλα ανεβαινει η πιεση απο 0,6 σε 0,8.Ο αλλος μου ελεγε και στο yaris 1.3 να το βαλεις θα παει 140.Ητανε εντελως ασχετος μιλαμε...και δεν ειχε και ΤΟΥΟΤΑ οπως ολοι οι αλλοι .
|
|
02-06-08, 20:30
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou
Μπάμπη, αν το συνεργείο που λες είναι αυτό που είναι σχεδόν δίπλα από το συνεργείο της Subaru-Hyundai, τότε, μάλλον είναι καλή ιδέα να αρχίσεις να ψάχνεις για άλλο συνεργείο.
Άσε που αν ο ιδιοκτήτης του σου είπε τέτοια ωραία μαργαριτάρια, μπορώ να καταλάβω και το λόγο που όποτε έχω περάσει από έξω, δεν υπάρχει ούτε ένα αυτοκίνητο μέσα.
Τι να σου πω; Κουράγιο. Γιατί το μοτέρ της TS είναι αρκετά καλό, αλλά θέλει σωστή συντήρηση.
Και αρκετοί άλλοι, θα σου πουν πως με καθημερινό σκίσιμο, αλλά και με αρκετά χιλιόμετρα σε πίστα, δεν έχουν παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Η ζωοποιός διαφορά; Η συντήρηση. Καθώς και κάποια "μικρά" μυστικά του κινητήρα (όπως οι "βίδες του lift"), τα οποία τα ξέρουν λίγοι άνθρωποι και ακόμα λιγότεροι είναι αρκετά ευσυνείδητοι ώστε να αποτρέψουν τη ζημιά με προληπτική συντήρηση και να μην επιδιώξουν τη επισκευή μεγάλης βλάβης που είναι πιο προσοδοφόρα.
Η λεπτομέρεια που πρέπει να καταλάβουμε είναι πως ένας κινητήρας που έχει τη δυνατότητα να περιστρέφεται στις 8000 σαλ και να αποδίδει περισσότερους από 106hp/lt, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ να έχει τις ίδιες απαιτήσεις συντήρησης με έναν που τελειώνει στις 6200σαλ αποδίδοντας 75hp/lt.
Όσο για τις TS, λαδάκια και φιλτράκι κάθε 7500km και ο κινητήρας θα συνεχίζει να προκαλεί απλόχερα το χαμόγελο για πολλά-πολλά χιλιόμετρα...
Καλές διαδρομές και καλή διασκέδαση.
Πάνος.
|
πανο,ναι αυτο το συναιργειο λεω..δεν πηγαινω το αμαξι μου εκει απλα ειχα παει να το βαλω στο τεστερ.(το μηχανημα που διαβαζει τον εγκεφαλο)τα σερβις,λαδια φιλτρα κ μπουζι τα κανω μονος μου πλεον,για τις βαριες δουλειες θα το πηγαινω διπλα απο αυτον γιατι δουλευει ενα φιλαρακι μου εκει( συνεργείο της Subaru-Hyundai)!μπορεις να μου πεις για αυτες τις βιδες που λες γιατι δεν εχω ιδεα..κ κατι ακομα,στο μηχανημα που το εβαλα μου εβγαλε βλαβη στον αισθητηρα αερα..τον καθαρησα αλλα παλι μου αναψε το τσεκ!το εχω αρκετο καιρο ετσι κ η ποδοση του αυτοκηνιτου νομιζω ειναι ιδια!λες να θελει αλαγμα?
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17774796 seconds (83,34% PHP - 16,66% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:07. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|