Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sakisbax
εχθες παρελαβα απο την Λαμια ( http://www.car-gps.gr/ ) τελικα το dvd-gps W2 D717 το οποιο ηταν σε προσφορα, καλη τιμη και με εγγυηση ενος ετους. ειναι παρα πολυ καλο, το τοποθετησα αρκετα ευκολα και δουλεψε αμεσως χωρις κανενα προβλημα... το μονο προβλημα ειναι οτι δεν εχω βρει ακομη τροπο να στηριξω την κεραια της TV στο πισω τζαμι χωρις να φαινονται πολυ τα καλωδια...
ανεβαζω και μερικες φωτος με το συστημα σε λειτουργια...
|
Να είσαι καλά φίλε μου απο Κομοτηνή ,έψαχνα 1 βδομάδα να ανεβάσω φωτό το πώς χεχε λόγω ασχετοσύνης βεβαιως βεβαιως ,τελικά δεν χρειάζεται γιατι ειναι ακριβώς ίδιο με το δικό μου και εγώ απο τα παιδιά απο τη Λαμία το πήρα κομπλέ με τα πάντα μέσα με προσφορά ,τη κεραία εγω την εβαλα πάνω δεξια στο παρμπριζ σε σχημα Γ ,εντάξει δε με πολυενδιαφερει και πως πιανει μου αρκούν τα άλλα...
Τελικά είμαι άσχετος ...το w-711 με σταθερή οθόνη έβαλα ( 6,5")αλλα ιδιο ρε μου φαινεται ,στο destinator ,bt, dvd,αρχικό μενού έχει άλλο με κυκλικά εικονίδια και οθονη ραδιο άλλη με μπαρες που ανεβοκατεβαίνουν όπως στο golf που έχουν στο site ,τα άλλα ειναι ιδια μάλλον...τελως πάντων μη με μπερδεύεται ..