Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΠΑΤΡΑ Οργανωμενα μελη στην Πατρα και τα περιχωρα με επισημο εκπροσωπο και Admins ο ranger και ο corollapatra . |
|
|
24-05-08, 00:43
|
|
Administrator
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Με το καλο να μας ερθεις φιλε Στελιο!!! Τελικα θα παω Αθηνα τη δευτερα οποτε δεν θα μπορεσω να ερθω... Αλλα αν θελετε πινουμε καφεδακι και την τεταρτη!
24-05-08, 10:57
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Stetas
|
Φίλε τυχερός είσαι τελικά... Δυστυχώς ούτε εγώ θα μπορέσω να παραβρεθώ αφού είχα ξεχάσει ότι έχω μία βάφτιση την Κυριακή το πρωί και μετά τραπέζι. Οπότε την κάτσαμε την βάρκα...
24-05-08, 11:33
|
|
Moderator
|
|
|
|
Παιδιά δεν υπάρχει πρόβλημα κανονίζουμε για την αλλη Κυριακή έτσι κι αλλιώς θα είμαι Πάτρα για δυο εβδομάδες!
Τις καθημερινές θα τρέχω αλλά το ΣΚ είμαι free!
2,5 ώρες έμειναν και το καράβι φευγει....
|
24-05-08, 13:09
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Για την άλλη κυριακή είναι κάπως δύσκολο γιατί θα είμαι εγώ Αθήνα. (έχει και Rally Acropolis ρε παιδια, στην Πάτρα θα κάτσω;;;; )
μπορούμε να κανονίσουμε κάτι για την Τετάρτη το απόγευμα, ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα. Τι λες Στέλιο θα σταματήσεις να τρέχεις για καναδύο ώρες για να πιούμε ενα καφεδάκι;;;
Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
|
24-05-08, 18:23
|
|
Administrator
|
|
|
|
Μεσα κι εγω για τεταρτη παιδια! Καλο δρομο Στελιο!!! Σε περιμενουμε!
|
Για τα μέλη της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής |
|
26-05-08, 20:22
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Για τα μέλη της Πάτρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής
|
|
|
|
26-05-08, 23:34
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Κύριοι... ο Nikos μας πέταξε το γάντι και μας προκαλεσε να έχουμε δυναμική συμμετοχή για την εκδρομή στο Λουτράκι. Για να δώ υπάρχει διάθεση;
Εγω θα ανέβω Αθήνα την παρασκευή 30 Μαϊου και πρακτικά είναι αδύνατο να πάω στην εκδρομή. Θα έχω αρχίσει εξεταστική και είναι πολυτέλεια να αφηερώσω έστω και μισή μέρα μακριά απο το διάβασαμα.
Αν όμως υπάρχει διάθεση απο τα υπολοιπά μέλη μπορώ να βοηθήσω στην οργάνωση και τη συνεννόηση.
Αν βρεθεί ενα απο τα παλία μέλη να ηγηθεί του κομβόϊ απο την Πάτρα (Corollapatra ή giannakasgr) τότε να στείλουμε μηνυματα και να δούμε μήπως υπάρχουν παιδία που ενώ δεν μπαίνουν στο internet θέλουν να πάνε.
Για να ακούσω τις ιδέες σας...
υστερόγραφο:
αααα Γιάννηηηηη έχουμε να κανονίσουμε και συνάντηση για την Τετάρτη το απογευματάκι...!
|
|
|
|
27-05-08, 09:58
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Βαγγέλη, αν και θα τα πούμε από κοντά αύριο, υπάρχει ένα θέμα με την εκδρομή... Τι θέλω να πω; Η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι που πέφτει την Δευτέρα 16 Ιουνίου του Αγίου Πνεύματος. Δεν ξέρω εάν ισχύει το ίδιο στην Αθήνα και στις άλλες πόλεις αλλά στην Πάτρα εκείνη η ημέρα είναι συνήθως αργία. Πράγμα που σημαίνει ότι οι περισσότεροι εκμεταλλεύονται το τριήμερο και κανονίζουν εκδρομή με τους φίλους και την οικογένειά τους. Κάτι παρόμοιο θα κάνω μάλλον και εγώ. Κατά πάσα πιθανότητα ούτε εγώ θα μπορέσω να πάω. Οποιοδήποτε άλλο Σαββατοκύριακο να ήταν θα πήγαινα σίγουρα. Τώρα όμως θα λείπω όλο το τριήμερο. Εάν φυσικά τα υπόλοιπα παιδιά θέλουν μπορούμε να τους οργανώσουμε και να πάνε. Το κακό είναι ότι μάλλον και ο Γιάννης δε θα μπορέσει να ηγηθεί του κομβόι αφού το πιθανότερο είναι να δουλεύει στο Βραχάτι το Σάββατο το βράδυ. Θα τα πούμε και αύριο από κοντά πιο διεξοδικά. Στείλτε τα SMS για την συνάντηση...
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ |
|
27-05-08, 15:17
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ
Ήρθε η ώρα για εκδρομή και όπως αναφέρει και ο τίτλος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 22 Ιουνίου στην περιοχή του Λουτρακίου για καφέ και μετά,φυσιολογική συνέχεια για .........φαγητό!.
Θα μαζευτούμε στις 10:00 στην Ελευσίνα στο Praktiker λίγο μετά από τον γνωστό φούρνο και θα αναχωρήσουμε στις 10:30 ακριβώς.(Παρακαλώ να μην καθυστερήσουμε όπως την προηγούμενη φορά. )
Υπολογίζουμε,στην περιοχή Λιμνοθάλασσας Ηραίου στο Λουτράκι να είμαστε γύρω στις 11:30 για να πιούμε το καφεδάκι μας και να χαλαρώσουμε στο Beach bar - Resto - Sports YPANEMA www.ypanema.gr
Από εκεί μετά θα αναχωρήσουμε και θα πάμε για φαγητό στην περιοχή Αγ. Παρασκευής Λουτρακίου όπου και θα γίνουν οι ανάλογες "μάχες" με τα πηρούνια,σε ένα πανοραμικό σημείο στην ταβέρνα Νέα ΕΔΕΜ.
|
28-05-08, 23:11
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
'Ιλιον
|
|
Σήμερα είχαμε μια ακόμα συνάντηση.
Μπορεί να κινηθήκαμε σε ρηχά νερά απο θέμα συμμετοχής, αλλα το κέφι και ο χαβαλές δεν έλλειψαν...
Μεγάλοι απόντες: giannajasgr, Xaros, Stetas
Τον Στέλιο το είδα εγω για λιγάκι, και ελπίζω να κανονίσουμε άλλο ενα καφεδάκι την άλλη βδομαδα...
Γιάννη, εσύ που ήσουν;;;
Για την έκδρομη δεν έγιναν και πολλές συζητήσεις αλλα κατα πως φαινεται εγω και ο Αντρέας δεν μπορούμε ούτε με τη νέα ημερομηνια... θα δούμε!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,19386196 seconds (78,08% PHP - 21,92% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:48. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|