Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ Οργανωμενα μελη στην Καρδιτσα Λαμια Τρικαλα Λαρισα και γενικα στην κεντρικη Ελλαδα με επισημο εκπροσωπο τον toyota mania (Ηρακλη) και ο Χρηστος |
|
|
10-04-08, 16:30
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
ρε παιδια το παιδι μιλησε μολις ακουσε εγκεφαλους κτλ. που εισαι ρε καυτη?γιατι ρε συ εγω δεν μπορω να καταλαβω αν αξιζε τον κοπο?ου ρε προδοτη των 20v!!!!!!!!!!!!
|
Προσπερναω το "ου ρε προδοτη" κ συμπληρωνω οτι εσυ μπορει να καταλαβεις την διαφορα αλλα εγω θα την περασω στον δρομο!!! μουαχαχαχαχα!!!! Σημερα μου ηρθε το τηλ κ το ιντερνετ! μετακομισα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
10-04-08, 16:48
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Προσπερναω το "ου ρε προδοτη" κ συμπληρωνω οτι εσυ μπορει να καταλαβεις την διαφορα αλλα εγω θα την περασω στον δρομο!!! μουαχαχαχαχα!!!! Σημερα μου ηρθε το τηλ κ το ιντερνετ! μετακομισα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
|
Καλοριζικο το σπιτι Γιαννη να το χαρεις και οτι επιθυμεις!!!Το σαββατο θα σε δουμε?
10-04-08, 21:50
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Λειπει ο Μαης απ'την Σαρρακοστη??? Κ βεβαια θα ειμαι! Θα βλεπω των αλλων τα αλογα κ θα παρηγοριεμαι εγω!!! χαχα!
10-04-08, 22:33
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
11-04-08, 20:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
|
ασε γιαννη πονταρεις που δεν εχω το διπλωμα,μαλλον θα βαλω παλι τον μαμα υστερα απο καποια σημεια που το μετρουσα μου φανηκε πιο αργο,θα δουμε αυριο.....καλοριζικο το σπιτι ρε φιλε!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χρηστος : 11-04-08 στις 22:50.
|
11-04-08, 22:49
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
ασε γιαννη πονταρεις που δεν εχω το διπλωμα,
|
πως με πιανεις.....!!!
11-04-08, 22:57
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
οτι και εσυ προγραμμα(εγκεφαλο) απο την mine's και carbon intake απο την tom's,επιφυλασομαι μεχρι να τα βαλω πανω,θα σας ενημερωσω οταν εχω αποτελεσματα,ας ειναι καλα ο carinaman με τις διασυνδεσεις του!!!!!!!!!!θα τα πουμε απο το τηλ. αυριο...
|
για πέτε για πέτε .....
έχει και για μένα ???
11-04-08, 23:19
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alimonos
για πέτε για πέτε .....
έχει και για μένα ???
|
γιωργο μονο το εγκεφαλο εβαλα αυριο το μετραω και θα μαθουμε,αν και στροφαρει πολυ ψηλα κοντα 9 μου φαινεται οτι εχασε στις μεσαιες,θα δουμε ....ενδιαφερεσαι ?
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15333605 seconds (80,93% PHP - 19,07% MySQL) with 40 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 21:53. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|