Μου φαίνεται ότι το θέμα με την ελάχιστη παραγγελία 50 τεμαχίων του
T6800 Double Din Car DVD Player with Bluetooth/IPod Ready for Toyota Corolla (GPS Optional) είναι λίγο φλου...
Μπήκα στο site του πωλητή
http://www.tradesolution.hk/e/default_home.asp έκανα εγγραφή και μετά προχώρησα στην διαδικασία αγοράς του προϊόντος. Επιλέγοντας το προϊόν σε βγάζει σε μία καρτέλα που λέει ποσότητα: 50. Άλλαξα αυτό το νούμερο σε 1 και συνέχισε κανονικά. Ολοκλήρωσα την διαδικασία αγοράς και πληρωμής μέσω paypal, μου έβγαλε και τιμολόγιο για την αγορά συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών κανονικά για ένα τεμάχιο. Επικοινώνησα και πάλι με τον πωλητή για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και της πληρωμής και όλα εντάξει...!!! Οπότε τί έλεγε τώρα περί 50 τεμαχίων ελάχιστη παραγγελία, εγώ προχώρησα κανονικά στην επιβεβαιωμένη αγορά ενός τεμαχίου... Για να δούμε τώρα πότε θα έρθει...
Σχετικά τώρα με το GPS του μηχανήματος: Το μηχάνημα όπως έχω πει και πάλι, σύμφωνα με τον πωλητή, λειτουργεί σε περιβάλλον Windows CE 4.2. Παρόμοιο λειτουργικό, το Windows Mobile έχει και το κινητό μου, ένα Qtek, το οποίο έχει και SD Card στην οποία έχω εγκαταστήσει το Destinator 6. Βάζοντας την κάρτα στην Sd slot του κινητού και κάνοντας εξερεύνηση των αρχείων της SD card μπορώ να τρέξω κανονικά το πρόγραμμα. Το ίδιο έχει και ο
janakasgr και παίζει και σε αυτόν κανονικά. Οπότε, με αυτήν την λογική, βάζοντας την SD Card στην SD slot του car DVD λογικά θα πρέπει να παίξει και εκεί το Destinator. Δεν νομίζω να χρειάζεται ξεχωριστό σύστημα GPS...