Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
|
|
05-03-08, 20:49
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μιτσο την πληρωσα την κληση αλλα διπλωμα ακομα να παρω,μεχρι τελος εβδομαδας θα ξερω εβαλα κατι γνωστους θα δουμε,παναγιωτη και χριστο οταν ερθετε βολο θα με πατε εσεις βολτα γιατι εγω ειμαι παρανομος,αντε ρε ηρακλη και εγω οπως ξερεις της στροφης ειμαι ασχετα αν αλλαζω γρηγορα στην ευθεια,χρισταρα να εισαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο σασμαν ειναι για αναβαση
05-03-08, 20:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από toyota mania
Να βρεθουμε μια μερα να στριψουμε και να γουσταρουμε.Οπου να ειναι ειναι δεν με πειραζει,αρκει να περασουμε καλα, γιατι δεν ειμαι τις ευθειας.Αντε γιατι ξενερωσα, εχω την αγαπη μου μεσα, για κατι χτυπηματα και οδηγω ενα AURIS 1.4.Βρε, τι ειναι τουτο. θα πεθανω
|
ηρακλη τι χτυπηματα?καλα ειμαστε off topic παρακαλω καποιος μοντερατορας ασ τα μεταφερει στο 'εδω θεσσαλια'
|
|
05-03-08, 21:17
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από MITSOS
Μπα όχι. Πώς έβγαλε αυτό το συμπέρασμα?
Μήπως υπονοείς ότι ο tsaftsouf πήγαινε λίγο ''αέρα πατέρα''-''με την ταυτότητα στο στόμα''-''κομμάτια''-''τέζα''-''με'οτι είχε και δεν είχε''?
Αν ξαναπείς κάτι τέτοιο θα σε μαλώσω.
Αλήθεια, τα φρένα σου τι λένε, ζούνε ή τρώγονται (δηλαδή έγιναν ruffles)?
Τέλος, πέρα των αστείων, τι έγινε με το ''άλλο θέμα'', έληξε σύντομα και επιτυχώς ή ακολουθήθηκε το πρωτόκολλο?
Τον Χρήστο1989 να τον στείλεις και αυτόν βόλτα με τον tsaftsouf στο τιμόνι και μερικές στροφές στη διαδρομή. Μόνο έτσι θα σχηματίσει την κατάλληλη άποψη περί των τετραπετάλουδων.
|
Μαλον υπερβαλεις λιγο γιατι αν θυμασαι μου εκοβε λιγο την φορα ο αδερφος μου με το δικο του! Οταν τον περασαμε τοτε ηταν αργα ειχαμε βγει στην ευθεια! Αλλα θα το ξαναπω! Χρηστο βαλε ΦΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Αν τα ειχε τοτε θα μπορουσα να ρισκαρω λιγο....!!!
05-03-08, 21:58
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsaftsouf20V
Μαλον υπερβαλεις λιγο γιατι αν θυμασαι μου εκοβε λιγο την φορα ο αδερφος μου με το δικο του! Οταν τον περασαμε τοτε ηταν αργα ειχαμε βγει στην ευθεια! Αλλα θα το ξαναπω! Χρηστο βαλε ΦΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! Αν τα ειχε τοτε θα μπορουσα να ρισκαρω λιγο....!!!
|
ρε παλι εγω σου φταιω??αφου δε προλαβα να μεινω κ πολυ μπροστα σου τι βαρας??ναι οντως Χρηστο βαλε φρενααααα!!!α κ κατα ακομα αδερφουλη πιστευω οτι στη προκληση-προσκληση των υπολοιπων θαθελες το τουτου μου αλλα δε στο δινωωωωω!!!!!ουφ!!!ενα δωρω ειπα να σου κανω κ μουβγαλες τη ψυχη...
|
ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!!! |
|
05-03-08, 23:01
|
|
|
|
Περιοχή:
ΒΟΛΟΣ
|
|
ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ!!!
Παιδιά εγώ είδα αρκετά από tsaftsouf.
Την επόμενη φορά μάλλον θα μπω στον Χρήστο1989.
Προσοχή!!!!Ο συνδυασμός tsaftsouf και carina χρήστου πορώνει σοβαρά τον εγκέφαλο (του πρώτου).
Κάτι ακόμα. Μήπως να άνοιγε ένα τόπικ στο ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΙΑ για να τα λέμε όλα αυτά?
Χρήστο, υπομονή και όποτε νοιώσεις τη δίψα για carina.........φώναξε μας να σε πάμε μια βόλτα.
|
06-03-08, 16:18
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Βόλος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Χρηστος
μιτσο την πληρωσα την κληση αλλα διπλωμα ακομα να παρω,μεχρι τελος εβδομαδας θα ξερω εβαλα κατι γνωστους θα δουμε,παναγιωτη και χριστο οταν ερθετε βολο θα με πατε εσεις βολτα γιατι εγω ειμαι παρανομος,αντε ρε ηρακλη και εγω οπως ξερεις της στροφης ειμαι ασχετα αν αλλαζω γρηγορα στην ευθεια,χρισταρα να εισαι σιγουρος οτι το συγκεκριμενο σασμαν ειναι για αναβαση
|
perfect
|
06-03-08, 21:44
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
ρε παλι εγω σου φταιω??αφου δε προλαβα να μεινω κ πολυ μπροστα σου τι βαρας??ναι οντως Χρηστο βαλε φρενααααα!!!α κ κατα ακομα αδερφουλη πιστευω οτι στη προκληση-προσκληση των υπολοιπων θαθελες το τουτου μου αλλα δε στο δινωωωωω!!!!!ουφ!!!ενα δωρω ειπα να σου κανω κ μουβγαλες τη ψυχη...
|
ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ......!!!! Δεν εισαι εσυ για extreme sport!
06-03-08, 22:39
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ......!!!! Δεν εισαι εσυ για extreme sport!
|
ειμαι για extreme sport αλλα να οδηγω εγω κ να ξερω το δρομο..!!εσυ δεν εισαι απλα extreme εισαι βαζω τη ταυτοτητα στο στομα κ παω διχως αυριο...
07-03-08, 18:15
|
|
|
|
Περιοχή:
Βολος
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Γιαννης20v
ειμαι για extreme sport αλλα να οδηγω εγω κ να ξερω το δρομο..!!εσυ δεν εισαι απλα extreme εισαι βαζω τη ταυτοτητα στο στομα κ παω διχως αυριο...
|
Υπερβολες.....! Μας ακουει-διαβαζει κ κοσμος!
07-03-08, 19:11
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΚΟΛΩΝΙΑ
|
|
Παράθεση:
Υπερβολες.....! Μας ακουει-διαβαζει κ κοσμος!
|
αυτα πες τα εκει που δε σε ξερουν γιατι πιστευω εδω μεσα σε ξερουν αρκετα καλα τη καυτης-σπαστεις-οδηγος διχως αυριο εισαι....μεχρι κ ο Μητσος μπηκε μια φορα κ δε θελει δευτερη...χμχμ!!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17268491 seconds (81,31% PHP - 18,69% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 11:56. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|