Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
Βοηθεια καποιος με γνωσεις Η/Υ |
|
27-01-08, 19:16
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθηνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βοηθεια καποιος με γνωσεις Η/Υ
Παιδια σημερα το πρωι κι ενω ειχα ανοιχτο τον υπολογιστη μου κολλησε καποια στιγμη και κατα λαθος τον εκλεισα απο το κεντρικο του κουμπι.Απο τοτε δεν ανοιγει με τιποτα.Σαν να μην παιρνει ρευμα.Λετε να ειναι το τροφοδοτικο ή απλα παρεδωσε ψυχη το PC?Ξερω οτι το θεμα ειναι ασχετο με τα corollakia μας αλλα Κυριακατικα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω.
|
27-01-08, 19:37
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Bolos
|
|
κατα λαθος αποκλειεται να το εκλεισες απο το power on/off.
προτεινω να κλεισεις τη παροχη ρευματος απο πισω απο το tower να πατησεις το power μια φορα να φυγει ο στατικος ηλεκτρισμος κ μετα να δοκιμασεις να το ξανανοιξεις αφου ξαναβαλεις στο Ι την παροχη ρευματος απο το κουμακι πισω απο το tower.
αν δε παρει μπροστα κατι τρεχει μαλλον με το τροφοδοτικο.αν παρει κ βγαλει καποιο μνμ πες μας για να καταλαβουμε μπας κ βρουμε ακρη.
27-01-08, 19:38
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Αν και δεν ειμαι ειδικος θα σου απαντησω εμπειρικα.
Αν πατησω στο δικο μου PC το ON/ΟFF εν λειτουργια θα σβησει και αν το ξαναπατησω θα αναψει. Πιστευω σε ολα ετσι γινεται. Αλλα στο γραφειο που δουλευω, αν πατουσες το κεντρικο κουμπι, εσβηνε, και για να ξαναψει επρεπε να κρατησεις πατημενο το κουμπι καποια δευτερολεπτα. Βασικα το χει κατι σαν προστασια. Για δοκιμασε.
|
27-01-08, 19:45
|
|
|
|
|
|
Εαν το τροφοδοτικο σου ειναι PFC , τοτε πρεπει να κανεις για αρχη τα εξης: Βγαζεις το καλωδιο της τροφοδοσιας. Οταν το κανεις αυτο πατας μια φορα το κουμπι του on/off , περιμενεις 5 λεπτα και ξαναβαζεις το καλωδιο. Δοκιμαζεις να ανοιξεις το Pc.
|
19-03-08, 13:02
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ρε παιδιά γνωρίζετε τι τρέχει με το αρχείο lsass.exe? Μου χει σπάσει τα νεύρα...βγάζει αρχικό μύνημα στην εκκίνηση των windows για σφάλμα του αρχείου και σβήνει πριν μπεί στα windows. Μετά απο πολλές προσπάθειες μπαίνει στα windows αλλά το pc σέρνεται γιατί ο επεξεργαστής δουλεύει συνεχώς στο 100%! Βασικά επειδή πρόκειται για το pc της δουλειάς υπάρχει περίπτωση να το σώσω απο format?
19-03-08, 13:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Το αρχείο αυτό έχει να κάνει με κάποια security policies (κυρίως τοπικά) των Windows. Καμιά φορά μπορεί να μπει trojan στον υπολογιστή σου με αυτό το όνομα ή ακόμα και ιός! Επομένως είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να κάνεις ένα scan άμεσα. Το αρχείο αυτό έχει να κάνει με την ασφάλεια του λειτουργικού σου!
|
19-03-08, 13:18
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Ρε παιδιά γνωρίζετε τι τρέχει με το αρχείο lsass.exe? Μου χει σπάσει τα νεύρα...βγάζει αρχικό μύνημα στην εκκίνηση των windows για σφάλμα του αρχείου και σβήνει πριν μπεί στα windows. Μετά απο πολλές προσπάθειες μπαίνει στα windows αλλά το pc σέρνεται γιατί ο επεξεργαστής δουλεύει συνεχώς στο 100%! Βασικά επειδή πρόκειται για το pc της δουλειάς υπάρχει περίπτωση να το σώσω απο format?
|
Σπυρο ριξε μια ματια εδω! http://www.liutilities.com/products/...library/lsass/
Πρεπει ομως να φτιαχτει αμεσα! Καθως ευθηνεται για την σταθεροτητα του λειτουργικου!
|
19-03-08, 14:12
|
|
|
Περιοχή:
|
|
Επειδή άκρη δεν βγάζω και επειδή δεν μου είναι τίποτα σε μια ώρα να έχω ξεμπερδε΄ψει κάνοντας ένα format, μήπως γνωρίζει κάποιος με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω back up στο outlook express ώστε να σώσω όλα τα email που έχω λάβει καθώς και το βιβλίο διευθύνσεων?
19-03-08, 14:17
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Βούλα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Επειδή άκρη δεν βγάζω και επειδή δεν μου είναι τίποτα σε μια ώρα να έχω ξεμπερδε΄ψει κάνοντας ένα format, μήπως γνωρίζει κάποιος με ποιον τρόπο μπορώ να κάνω back up στο outlook express ώστε να σώσω όλα τα email που έχω λάβει καθώς και το βιβλίο διευθύνσεων?
|
Στο address book κάνει export και για το outlook express πήγαινε C:\Documents and Settings\ \Local Settings\Application Data\Identities\{GUID}\Microsoft\Outlook Express. Εκεί κάνεις copy τα αρχεία σε έναν φάκελο και μετά paste αφού κάνεις format!!!
|
19-03-08, 14:19
|
|
|
Περιοχή:
|
|
Ευχαριστώ!
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16912603 seconds (81,95% PHP - 18,05% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:38. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|