Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 232
κοιτα αυτος που το πε δεν ειναι τυχαιος,, εχει πολλες γνωσεις πανω στο συγκεκριμενο μοτερ,για αυτο και σας το λεω , δεν λεω ονομα για να μην γινει καποια παρεξηγηση.
τελικα μετα απο 5-6 ηλεκτρολογους σημερα διαπιστωθηκε οτι εχω προβλημα με καταλυτη για αυτο και δεν παει και βγαζει καυσαερια....
τι να βαλω πανω? υπαρχουν μαμα σε καλη κατασταση? η να βαλω καποιο μεταλλικο?πειτε μου και ποσο θα κοστισει περιπου.
ο καταλυτης βγηκε και ηταν εντελως βουλομενος.... τωρα πηγαινει πολυ καλυτερα !!
κατι ακομα το αβανς υπαρχει τροπος να μετρηθει? γιατι τοσοι που το πειραξαν νομιζω οτι δεν το αφησαν στην αρχικη του θεση..
παιδια για να βγει το κουτι του τετραπεταλουδου ειναι ζορι πολυ? εχω παρατηρησει απο πανω τις βιδες που μπορω να λυσω αλλα μαλλον εχει και απο κατω και σε αυτες δεν εχω προσβαση. βγαινει απο πανω η πρεπει να σηκωθει το αμαξι για να λυθουν οι βιδες απο κατω?(εαν εχει βιδες κατω)