’’Δεν υπηρχε κανεις παιδια,ηρθαν παιδια που προσωπικα χαρηκα πολυ που τα ειδα μετα απο καιρο αποχης απο το κλαμπ για αγνωστους λογους,αλλα μαλλον καταλαβα γιατι δεν ερχοντουσαν,ελειψη ενδιαφεροντος λεγεται και χτυπησε εχθες ξανα!!
Παρακαλειστε να κανετε κατι γρηγορα γι'αυτο γιατι πολλα απο τα μελη που φευγουν,φευγουν για ενα και μονο λογο,εφοσον δεν ενδιαφερονται καποιοι απο το κλαμπ γι'αυτο γιατι να ενδιαφερθουν και τα νεα μελη??
ps:Δεν το εγραψα αυτο εχθες αλλα θα το γραψω τωρα.Εχθες βγηκε η ανακοινωση αυτη με σκοπο να ξαναξεκινησουν οι καθιερωμενες συναντησεις μετα τις γιορτες,ολα καλα μεχρι εδω!ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΛΟΓΩ ΕΟΡΤΩΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ???ΟΧΙ!!!(μετα εμαθα οτι το ειπαν στο μιλητο αφου εγω ειχα φυγει).Λαθος μεγαλο,επρεπε να μπει ποστ γι’αυτο.Το αποτελεσμα πιο ειναι?Την προπροηγουμενη παρασκευη μαζευτηκαμε 5-10 ατομα(Μαζι και ο Φανης) χωρις να ξερουμε τι και πως και την προηγουμεμη παρασκευη ημουν εγω και ο Διονυσης και κατσαμε τελικα στο κατω μαγαζι να πιουμε το καφεδακι μας.
Καλη μας χρονια!!’’
Το παραπανω μυνημα ειναι αποσπασμα απο αυτα που σβηστηκαν απο προηγουμενο μυνημα μου γραμμενο το πρωι,δεν το ξαναποσταρα ολο καθως δεχθηκα τηλ και καταλαβα το λαθος αφου εκανα (κατα την γνωμη του) επιθεση σε καποιον,προσωπικα ζηταω ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον Φανη μιας και δεν ηξερα οτι ηταν αρρωστος.
Το λοιπον,εχθες ηρθαν δυο mods οι οποιοι προφανως ενοχληθηκαν επειδη εκατσα με καποια παλια μελη που ηρθαν στην συναντηση και εγω καθομουν με αυτους.Αναρωτηθηκαν ομως γιατι εκατσα μαζι τους?Οχι!!Εκατσα μαζι τους γιατι πολυ απλα αργησαν οπως παντα να ερθουν.Η συναντηση ειναι 9 οποιον βρισκω εκει και γουσταρω την παρεα του καθομαι μαζι του.Αν καποιος εχει προβλημα μαζι μου να μου το λεει εκεινη την στιγμη και προκαλω να παρουν θεση αυτοι οι δυο που ειπαν οτι ειπαν στον Φανη. Θελω να τα εχω καλα με ολους ειναι κακο αυτο???
Ειναι επισης προφανες οτι εχει επελθει καποια μεγαλη ελλειψη ενδιαφεροντος για το κλαμπ και οπως μου ειπαν καποιοι δεν εχουν (και καλα) λεφτα για τον καφε.Εγω πρσοσωπικα ερχομαι στις συναντησεις και εχω αρκετα εξοδα και δανεια στο κεφαλι μου οποτε αυτος ειναι γελοιος λογος που δεν ερχονται για την παρεα.
Εχω να προτεινω κατι εφοσον υπαρχει προβλημα και δεν μαζευεται ο κοσμος.Ας καταργηθει η καθιερωμενη συναντηση της παρασκευης (εφοσον πολλα απο τα μελη και αρκετοι mods-admins δεν παρευρισκονται εκει καθε παρασκευη) και να γινεται καθε δευτερη παρασκευη η καθε πρωτη παρασκευη του εκαστοτε μηνα μπας και μαζεψουμε λιγο κοσμο απο τα παλια μελη και απο τους καινουργιους.Θελω να συζητηθει η προταση μου σοβαρα.Το κλαμπ δεν ειναι μερος που μαζευομαστε 5 ατομα και βλεπουμε ενα dvd στον προτζεκτορα.Θελω να βλεπω και καινουργιο κοσμο με ενδιαφερον για την παρεα και το κορολλα του.
Κλεινοντας ξαναλεω οτι οποις εχει να πει κατι να το λεει εκεινη την στιγμη και οχι πισω απο την πλατη οποιουδηποτε.Αυτα ειναι ρουφιανιες και ρουφιανοι δεν πρεπει να υπαρχουν στην κοινωνια μας.Μονο oi mods το κανουν αυτο σε ποστ που ξεφευγουν καποιοι οπως εγω σημερα το πρωι.
Παρακαλω το ποστα να παραμεινει για να σκεφτουν παλια και νεα μελη τι φταιει και να προτεινιυν η να πουν αν συμφωνουν με την προταση που εκανα για να καλυτερεψει η κατασταση στις εκαστοτε συναντησεις.
Ευχαριστω.