Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002> |
|
|
08-10-07, 14:40
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
ppschrs.Mηνα ξαναβαλεις λαδια ΤΟΥΟΤΑ.Καλυτερα να κ@το?ρ?σ??ς μεσα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 08-10-07 στις 16:56.
|
08-10-07, 15:28
|
|
Administrator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναλώνεστε κάνοντας συγκρίσεις σε ανόμοια πράγματα. Προσπαθείτε να συγκρίνεται την TS, ένα 18αρι ατμόσφαιρα, με αμάξια 2,2 και 2,5 και turbo(ειδικά μιλώντας για το mazda 3 MPS και το Focus ST). Εκ των πραγμάτων δεν ατυχής η σύγκριση? Θα το θεωρούσα πιο ουσιώδες, εφόσον είναι αναγκαίο να γίνει σύγκριση με κάτι άλλο, να γινότανε μια σύγκριση με το type r που παρόλο που είναι 2λιτρο είναι τουλάχιστον ατμόσφαιρα.
Και όπως είπε ο φίλος ppschrs παραπάνω, θα ήταν πιο λογικό να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο αμάξι, προκειμένου να επωφεληθούν και αυτοί που το έχουν και ίσως και αυτοί που σκέφτονται να το αγοράσουν.
Αυτή βέβαια είναι η καθαρά προσωπική μου άποψη.
|
|
|
|
08-10-07, 15:31
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αναλώνεστε κάνοντας συγκρίσεις σε ανόμοια πράγματα. Προσπαθείτε να συγκρίνεται την TS, ένα 18αρι ατμόσφαιρα, με αμάξια 2,2 και 2,5 και turbo(ειδικά μιλώντας για το mazda 3 MPS και το Focus ST). Εκ των πραγμάτων δεν ατυχής η σύγκριση? Θα το θεωρούσα πιο ουσιώδες, εφόσον είναι αναγκαίο να γίνει σύγκριση με κάτι άλλο, να γινότανε μια σύγκριση με το type r που παρόλο που είναι 2λιτρο είναι τουλάχιστον ατμόσφαιρα.
Και όπως είπε ο φίλος ppschrs παραπάνω, θα ήταν πιο λογικό να ασχοληθείτε με θέματα που αφορούν το συγκεκριμένο αμάξι, προκειμένου να επωφεληθούν και αυτοί που το έχουν και ίσως και αυτοί που σκέφτονται να το αγοράσουν.
Αυτή βέβαια είναι η καθαρά προσωπική μου άποψη.
|
...που κι εμενα με βρισκει απολυτα συμφωνο!
08-10-07, 15:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Σωστή άποψη και όσοι "υποστηρίζουμε" το mps το έχουμε πει από την αρχή...δε συγκρίνονται...αλλά επιμένουν κάποιοι να συγκρίνουν και μάλιστα να βγάζουν την TS καλύτερη!!!
Καταλαβαίνω πως είναι το αμάξι τους, το αγαπάνε, τους αρέσει, αλλά να είμαστε κ λίγο αντικειμενικοί...
Όσο για το ταπερ...και πάλι δε νομίζω να υπάρχει θέμα σύγκρισης σε οδική συμπεριφορά....και σε επιδόσεις πάλι άνετα μπροστά....μόνο σε εξοπλισμό χάνει το τάπερ...
|
|
|
|
08-10-07, 23:09
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
ολοι δικιο εχετε!!!Ειμαι απο τους τρελαμενους με τoyota!!!Εμαθα να οδηγω σε cellica 1.6 st του 74 το οποιο εχω ακομα!!!Δυστυχως η toyota ενω ξερουμε τι μπορει να κανει δεν το κανει και μας αφηνει τελευταιους και καταιδρωμενους!!!Και δεν με πειραζει μονο αυτο αλλα το γεγονος οτι σχεδον ολα τα αυτοκινητα πειραζοντε ευκολα και αποτελεσματικα εκτος απο το corolla!!!Χωρις ασκοπες συκρισεις θα σας πω το εξης απο σποντα οδηγησα το leon με τα 160 το 18αρι το οποιο δυναμομετρημενο τελικα βγαζει 189 και επαθα πλακα τουρμπατο βεβαια ροπη απο 2500 τρελο τραβηγμα δεν καθεσαι διπλα ουτε για αστειο ουτε με ts ειδικα απο εκκινηση!!!!Χωρις revo επανω πετουσε και τιμη 23000 full!!!το ξερω θα πειτε τουρμπατο αλλα δεν ειναι αυτο το νοημα το νοημα ειναι που ειναι η ποικιλια της toyota που ειναι η επιλογη των μαμα προγραμματων που?να γιατι πολλοι απο εμας θα την κανουν με ελαφρα οσο και εαν αγαπανε την toyota!!!Ας εβγαζε στην Ελλαδα κατι γρηγορο και θα εδινα και 35000 οχι 30000!!!!!
19-12-07, 20:43
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΕΛΛΑΔΑ
|
|
Οτι και να λετε ολη 1000 φορες ΤΟΥΟΤΑ παρα ΜΑΖΝΤΑ. Ποτε δεν θα επερνα ΜΑΖΝΤΑ αλλα αυτο ειναι προσωπικη γνωμη . Και εσεις ολοι ΤΟΥΟΤΑ εχετε και σε σαιτ με ΤΟΥΟΤΑ ειστε.Μπορει να ειναι καλυτερο το mps αλλα εμεις η ΤΟΥΟΤΑκιδες ειμαστε κολλημενοι με τα ΤΟΥΟΤΑ και θα τα αγαπαμε και ας ειναι χειροτερα απο αλλα, εχουν καποια θετικα που μας αρκουν οπως πχ αξιοπιστια.
19-12-07, 21:02
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
Οτι και να λετε ολη 1000 φορες ΤΟΥΟΤΑ παρα ΜΑΖΝΤΑ. Ποτε δεν θα επερνα ΜΑΖΝΤΑ αλλα αυτο ειναι προσωπικη γνωμη . Και εσεις ολοι ΤΟΥΟΤΑ εχετε και σε σαιτ με ΤΟΥΟΤΑ ειστε.Μπορει να ειναι καλυτερο το mps αλλα εμεις η ΤΟΥΟΤΑκιδες ειμαστε κολλημενοι με τα ΤΟΥΟΤΑ και θα τα αγαπαμε και ας ειναι χειροτερα απο αλλα, εχουν καποια θετικα που μας αρκουν οπως πχ αξιοπιστια.
|
και η mazda made in japan ειναι κ ειναι η μονη που ακομα τα φτιαχνει εκει τα αυτοκινητα της...οτι ειναι japan ειναι πολυ κοντα στα δεδομενα τουοτα....
|
|
|
|
19-12-07, 21:19
|
|
|
|
Περιοχή:
Papagou/Athens
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από vassilis_vvti
|
το οτι παντα θα τα αγαπαμε ειναι γεγονος αναμφισβητητο για ολους. αλλο ομως το συναισθηματικο "δεσιμο" κι αλλο η πραγματικοτητα. κι εγω τογιοτακιας ειμαι και αλλο αμαξι δεν εχω οδηγησει ποτε μου (Yaris 1.0-Yaris 1.3-Corolla TS). ομως τα προσωπικα μας συναισθηματα για τη μαρκα αυτη δεν πρεπει να μας κανει να εθελοτυφλουμε μπροστα σε κατι καλυτερο ή μπροστα σε μια αδρανεια της αγαπημενης μαρκας να ικανοποιησει και να ευχαριστησει ενα συγκεκριμενο segment της αγορας. δεν ειναι θεμα κατηγοριας προς την αγαπημενη μας μαρκα αυτοκινητων αλλα καμμια φορα εκφραζεται καπως ετσι...λογω της παρατεταμενης αποχης της απο μια δημιουργια ενος μοντελου που θα ικανοποιησει απολυτα τις ανησυχιες και τις σπορτιβικες εξαρσεις ενος νεου και οχι μονο. την αγαπαμε ολοι την toyota γι αυτο και μπορει καμμια φορα να την κρινουμε καπως αυστηρα...γιατι την θελουμε παντα νουμερο 1 και στην καρδια μας αλλα πολυ κυριοτερα και στην επιλογη μας.
Φιλικοτατα,
Κωνσταντινος
19-12-07, 22:12
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
|
|
Διαβάζοντας όλο το θέμα από την αρχή, θα σας πω μόνο, ότι η πόρωση
δεν είναι πάντα ο καλύτερος σύμβουλος στη ζωή...
Από ομάδες, κόμματα, μέχρι και αυτοκίνητα.
Όταν ήμουν πιτσιρικάς, το πρώτο πράγμα που έκανα, ήταν να κόβω το σιγαστηρα από την εξάτμιση, και να πιστευω ότι το δικο μου μηχανάκι ήταν το πιο γρήγορο απ' όλα. Σε μερικά ποστ είναι σαν να με βλέπω πριν 18 χρόνια...
Πριν λίγες μέρες ταξίδεψα με ένα subaru legacy μέχρι τη Θεσσαλονίκη.
Αν είχα λεφτα, αυριο το πρωί θα πέταγα το κορολάκι και θα παιρνα ένα τέτοιο.
Καθένας ανάλογα με τις δυνατότητες του....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17387199 seconds (81,22% PHP - 18,78% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:52. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|