1.Εγώ χρησιμοποιώ την λευκη επιλογη του σάιτ και πιστεψε με ειναι κουραστικο το απαλο γαλάζιο πάνω στο λευκο φοντο και το ιδιο λενε και 29 κατασκευαστες οθονών...
2.Αν θέλαμε να αναφερομαστε με τα μικρα μας, αντι για nickname θα βαζαμε το κανονικο μας ονομα (καποιοι το εχουν κανει). Για να γνωριζόμαστε ΟΛΟΙ μεταξυ μας δεν αρκει να μαθουμε τα μικρά μας αλλα να τα λεμε και απο κοντα σε καμια συνάντηση. Το να μαθεις απλά οτι λεγομαι Μιχαλης δεν νομιζω να σου λεει κατι παραπανω απο το να με λες Madvinegar αφου τα λεμε μονο σε δικτυακο χωρο και όχι και απο κοντά.
3. Δεν χρειαζεται να το φτανεις στα ακρα και να ρωτας ποια χρωματα επιτρεπονται και ποια οχι. Σου ειπε κανει κατι τετοιο? Σου επεβαλε κανεις τίποτα και δεν θυμαμαι? (αυτο και έλειπε...). Απλα μια απαντηση στο ποστ σου εδωσα με τον ιδιο τροπο που κανεις ποστ και εσυ για να δεις απλα οτι δεν φαινεται και τοσο "καλα" αν απανταμε σε τετοιο μοτιβο. Αν δεν με ρωτουσε ο RoyD (κατα κοσμο Χρηστος - Το ξερω το ονομα του γιατι τα εχουμε πει απο κοντα σε συναντησεις οποτε μπορω να κολησω και ενα προσωπο πισω απο το ονομα του), δεν προκειται να έλεγα κατι.
4. Οσο για το ΥΓ2 που εγραψες, σου απαντησα στην Νο2 απαντηση μου πιο πανω.
Ολα τα ανωτερω εντελως φιλικά και το εννοώ. Μια απλή επισήμανση ήθελα να κανω και μαλιστα με πολύ διακριτικό τρόπο. Δεν θέλω να το παρεις στραβα. Απλα οι απαντησεις που δινεις καθε φορα εχουν μεγαλο ενδιαφερον και δειχνεις οτι εχεις αρκετες γνωσεις σε πολλά θεματα, και δυστυχως μου ψιλοκουραζονται τα ματια για να τις διαβαζω.