Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

TOYOTA COROLLA T-SPORT 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 13-11-07, 00:29
PeterIoannou Offline:

Μοντέλο: Avensis ZZT223
Περιοχή: Ambelogardens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Thumbs up

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs Εμφάνιση μηνυμάτων
PeterIoannou(Πάνο) εσένα ρωτάω.Σου έστειλα και πμ αλλά πρέπει να είσαι γεμάτος.
Συμφωνείς ότι κάποια π@%στιά μπορεί να παίζει στην υπόθεση με τα Falken?Κάτι δε μου κάθεται καλά.Ο αντιπροσωπος τα δίνει 480 και ο Λαστιχάς στη Χαλκίδα 360?Κάτι με χαλάει.Επίσης μπορεί να μου λέει έτσι για τα Falken επειδή δεν έχει καλό κέρδος.Μπορεί να είναι και άσχετος.Δεν έχω ιδέα τι γίνεται.Παντως μου είπε πως έρχονται και από Κορέα τωρα και ένας φίλος του που τα έβαλε τα αλλάζει σε 10000 χιλιόμετρα επειδή γλυστράνε πάρα πολύ.Εσένα έχουν προέλευση Japan?Aυτός μου είπε να βάλω τα TURANZA.Αρα είναι άσχετος.Επίσης μου είπε να βάλω Η.Αρα πολύ άσχετος.Λέει σιγά μη ζεστάνει αυτό λάστιχα W,V.Επίσης με προβληματίζει το γεγονός ότι ο αντιπρόσωπος θα τα έχει σε ένα μήνα ενώ αυτός θα τα παραγγείλει και θα τα έχει σε 2 μέρες...
Για να ξεκινήσουμε σε σωστή βάση: άδειασα το p.m. box μου, οπότε μπορείς να μου στείλεις ό,τι θέλεις.
Στο θέμα μας τώρα...
Περίεργο μου φαίνεται να μπορεί να υπάρξει τέτοια διαφορά τιμής. Και αυτό, διότι όταν τα είχα φορέσει, είχα πληρώσει περίπου 500€. Τα 360€ μου φαίνονται πολύ χαμηλή τιμή. Άσε που δεν νομίζω πως στη διάσταση αυτή βγαίνουν σε H ή V. Για πληροφορίες σχετικά με το λάστιχο αυτό, κοίταξε στο link που έχω βάλει για την συγκεκριμένη εταιρεία σε προηγούμενη δημοσίευσή μου.
10.000km? Korea? What are you talking about?
Τα συγκεκριμένα λάστιχα τα φόρεσα λίγες ημέρες αφού αγόρασα το αυτοκίνητο, και είχα 46.000km. Μέσα σε 7 μήνες -και με τους 4 να λείπω στο εξωτερικό- έχω φτάσει αισίως τα 61.000km και τα λάστιχα απλά μ@μ@νε! Στο ταξίδι που έκανα το περασμένο Σαββατοκύριακο, η συμπεριφορά τους ήταν απλά άψογη (και έχουν κάνει και κάμποσες βόλτες στα Μέγαρα και θα φάνε και την ταλαιπωρία του ερχόμενου GTCC, αφού θα μας αργήσουν τα semi-slick -γ%&* το κέρατ0 μου-). Μόνη ένσταση το βρεγμένο, στο οποίο συμπεριφέρονται πάρα πολύ καλά, αφού πρώτα ζεσταθούν καλά.
Α! Και στην ούγια γράφει Made in Japan. Και για του λόγου το αληθές, αν γυρίσω ανθρώπινη ώρα από τη δουλειά αύριο, θα τραβήξω και φωτογραφία.
Όσο για την αναμονή, μην ανησυχείς. Σε λίγες ημέρες κάνουν παραλαβή...
Αν σε καθησυχάζει το θέμα της ποιότητας, Falken θα είναι και τα semi μου. Λόγω αυτής της καθυστέρησης δεν θα προλάβω να τα δοκιμάσω...
Τώρα, αν μένεις και κατά Αμπελόκηπους μεριά ή στην ευρύτερη περιοχή, στείλε ένα p.m. μία από αυτές τις ημέρες να κανονίσουμε να βρεθούμε για καφεδάκι να τα πούμε και από κοντά.
Πάντως, μη βιάζεσαι. Η βιασύνη, σχεδόν πάντα, είναι κακός σύμβουλος.
Να είσαι καλά,
Πάνος.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PeterIoannou : 13-11-07 στις 00:31. Αιτία: προσθήκη φράσης
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-07, 01:14
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Πάνο τί έχεις ακούσει ή έχεις δική σου άποψη για το μικρότερο μοντέλο της Falken που πάει σε 195/60/15 ? Με δείκτη V πάντα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-07, 20:31
PeterIoannou Offline:

PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος PeterIoannou είναι υπέροχος
Thumbs up

Ηλία, θα μου δώσεις λίγο χρόνο να κάνω κάποιες ερωτήσεις;
Προς το παρόν, βρήκα αυτά:
-

Falken ZE512
The Falken ZE512 tyre is an all season performance budget tyre with an attractive uni-directional tread design and circumferential grooves for a decent life and road holding. The drive is best described as smooth, quiet and comfortable, however customers have commented that on rear wheel drive cars the tyres can lack grip.

Life: 3 out of 5
Handling: 3 out of 5
Noise: 3 out of 5
(http://www.blackcircles.com/tyres/falken)
-
Από άλλο test:
Falken ZE-512
The Falken ZE-512 is an all season performance tyre desinged for saloon cars and perforamance cars. The ZE-512 is an aggressive pattern and performs well bothi in dry and wet condions.Uni-directional tread design and circumferential grooves for superior wet weather handling.
Smooth, quiet, comfortable ride. Improved rim protection ridge protects expensive custom wheels.
New multi-radius profile increases contact pressure and low profile styling.
Grip in Dry: 4 out of 5
Grip in wet: 4 out of 5
Overall performance: 4 out of 5
(http://www.ctyres.co.uk/tyres/falken.php)
-
Ελπίζω να σε βοηθήσω στην επιλογή σου.
Επίσης, ελπίζω να μη με περάσει κανένας για αντιπρόσωπο της Falken!
Απλά, βγάζω σπυράκια -πλέον- όταν ακούω Michelin.
Πάνος.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-07, 20:40
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Απλά, βγάζω σπυράκια -πλέον- όταν ακούω Michelin.
Πάνος.

Είχες κάποια εμπειρία και το λες?
Σε Τ-Sport με Michelin PE2?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-07, 20:45
Το avatar του χρήστη ppschrs
ppschrs Offline:
Moderator

Περιοχή: Χαλκίδα
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 258
ppschrs έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Ρε Πάνο άσε τα σάπια.Πες μας πόσα βγάζεις απο τα falken?χαχαχαχα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-07, 21:47
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Γ
αφού θα μας αργήσουν τα semi-slick -γ%&* το κέρατ0 μου-).

ποια θα παρεις?
RT-215
RT-615
η υπαρχη κ αλλο?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-11-07, 21:51
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 402
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Ηλία, θα μου δώσεις λίγο χρόνο να κάνω κάποιες ερωτήσεις;
...........

Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για τις πληροφορίες.
Αν μάθεις και άλλα πράγματα έχει καλώς, αν όχι δεν πειράζει.
Έλεγα μην είχες προσωπική εμπειρία, ή από γνωστούς που είχαν το ίδιο λάστιχο.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-07, 00:43
DimitrisTS Offline:
Μικρό Μέλος

Περιοχή: Aθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 225
DimitrisTS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Να προσθέσω στο θέμα με τη σειρά μου (κάτοχος Celica Τ-Sport, 205-50-16) ότι έχοντας δοκιμάσει αρκετά λάστιχα παράλληλα, φτάνοντας στα Toyo Proxes T1-R και τα νεαποκτηθείσα Avon ZZ3, τα Avon είναι σχεδόν το ίδιο λάστιχο με το Toyo απλά έχει πιό αραιή χάραξη (άρα περισσότερη επιφάνεια πέλματος) και λίγο μαλακότερη γόμα απο του Toyo. Το σκληροπρόφιλο παραμένει στο Avon όπου είναι σάν του Toyo βοηθώντας στην καλή πληροφόρηση, ειδικά στο ..στρίβειν. To Avon ζεσταίνεται πιό γρήγορα απο το Toyo και είναι όχι για τόσο extreme καταστάσεις αλλά απόλυτα ασφαλές σάν το Toyo. Απλά δέν έχει τόσο καλό έλεγχο απο το ξεκίνημα χασίματος της πρόσφυσης (ακούσιο ή .....). Γι'αυτό και το Τoyo ίσως να προτιμάται για ..drift. Το Avon έχει πρόσφυση σάν του Τoyo αλλά τη στιγμή που <<ξεκολλάει>> το κάνει λίγο πιό απότομα απο το Toyo και γενικά δέν έχει την προοδευτικότητα του Toyo σε ..ακούσια παρατεταμένα χασίματα πρόσφυσης. Και μιά διαφορά ακόμα είναι ότι το Avon είναι απο 40 - 100 € φτηνότερο του Toyo.
Παλιά 09-12-07, 04:18
PeterIoannou Offline:

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από OxygeN Εμφάνιση μηνυμάτων
Είχες κάποια εμπειρία και το λες?
Σε Τ-Sport με Michelin PE2?
Έχω εμπειρία με 4 διαφορετικούς τύπους Michelin σε 4 διαφορετικά αυτοκίνητα.
Από τη στιγμή, λοιπόν, που τους έχω πληρώσει τους κυρίους και δεν με έχουν ικανοποιήσει, δεν βλέπω το λόγο να τους ξαναπληρώσω.
Τα καλύτερα Michelin που είχα φορέσει -συγκριτικά με άλλα λάστιχα που κυκλοφορούσαν τότε και πέρα από τα 4 που αναφέρω παραπάνω- ήταν τα XVS (δεκαετία του '80, πολύ παλιά, έτσι; ) και τα MXV2 (μέσα δεκαετίας '90).
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ppschrs
Ρε Πάνο άσε τα σάπια.Πες μας πόσα βγάζεις απο τα falken?χαχαχαχα...
13,34€ ανά ελαστικό! Καλά είναι; Χαχαχαχαχα!
Πέρα από την πλάκα, η πληροφόρηση που έχω, είναι ότι το "καλύτερο" overall ελαστικό στη διάσταση της TS (205/50/16) είναι το Conti Sport Contact 3. Αλλά ξεφεύγει λίγο σε τιμή... Πάει στα περίπου 700€.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Πρώτα από όλα να σε ευχαριστήσω για τις πληροφορίες.
Αν μάθεις και άλλα πράγματα έχει καλώς, αν όχι δεν πειράζει.
Έλεγα μην είχες προσωπική εμπειρία, ή από γνωστούς που είχαν το ίδιο λάστιχο.
Ηλία, μια παρέα είμαστε.
Αν δεν βοηθάει ο ένας τον άλλον χωρίς να επιδιώκει να αποκομίσει χρηματικά οφέλη, τότε δεν είμαστε παρέα αλλά μαγαζάκια που πάμε να πουλήσει ο ένας στον άλλον.
Μάλλον τη Δευτέρα 10/12 θα γίνει ο εκτελωνισμός, οπότε θα έχουμε και νεότερα.
Πάντως, ο Έλληνας αντιπρόσωπος είναι τύπου Σαρακάκη...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από pwpwpali
ποια θα παρεις?
RT-215
RT-615
η υπαρχη κ αλλο?
Για τα 615 πάμε -αφού πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχουν σε 205/50/16- αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τέτοια ασυνέπεια...
Για να δούμε.
Πάνος.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 09-12-07, 13:42
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Για τα 615 πάμε -αφού πληροφορηθήκαμε ότι υπάρχουν σε 205/50/16- αλλά ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος με τέτοια ασυνέπεια...
Για να δούμε.
Πάνος.
οταν τα βαλεις θελω να γραψεις τι λενε κ σε στεγνο κ σε βρεγμενο κ σε ρολαρισμα σε ολα...κ πολυ βασικο τιμη....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA T-SPORT

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Πωλείται 4-άδα Ζαντολάστιχα Advanti Racing (A-Version) Με Ελαστικά Infinity Ecomax 2 (@)WizZk1d(@) Ζάντες - Φρένα. 2 06-10-18 17:02
Στήσιμο Avensis (ανάρτηση , Ζαντολάστιχα). ΙΩΑΝΝΗΣ CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 39 18-10-08 21:29
Η Μηχανή καίει λάδια-Ζαντολάστιχα!!! Makis-corollag6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 14 02-11-07 01:41
Ζαντολάστιχα TOYOTA-G6 TOYOTA COROLLA 111(G6) 33 27-10-06 01:32
Ζαντολάστιχα Tazmania SUPPORT 198 08-03-06 19:49

Page generated in 0,20897698 seconds (83,53% PHP - 16,47% MySQL) with 44 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:00.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com