Εχει πλακα παντως να διαβαζεις τετοια ποστ με τετοιου ειδους απαντησεις!!Σε λιγο θα πειτε του παιδiου οτι το αμαξι θα κοπει στα δυο και θα σε προσπερασει ο κ@λος του αμαξιου σε καμμια ευθεια σαν το κατσαριδακι στον αγωνα!
!!
Φιλε μου το μονο πραγμα που μπορεις να κανεις ειναι να δεις αν εχει γινει σωστη η δουλεια σε ενα δικο σου φαναρτζη.Αν οχι καλα θα κανεις να μην ασχοληθεις καθολου με αυτο.Αν ολα ειναι ΟΚ το μονο προβλημα που θα εχεις ειναι η μεταπωληση ξανα του αυτοκινητου.Μονο εκει υπαρχει προβληαμ σε τετοιου ειδους επισκευη.
Μικροτριγμοι υπαρχουν και σε αυτοκινητα που απλα εχουν αλλαξει ενα φτερο η ενα προφυλακτηρα απο στουκι.Μην σε ανυσηχουν αυτα.Να δεις μονο αν εχει γινει σωστη δουλεια
ps:Πριν πειτε γιατι τα λες αυτα και τετοια να σας αναφερω οτι εχω μεγαλωσει μεσα σε συνεργειο και φανοπειοιο απο τοτε που θυμαμαι τον εαυτο μου μικρο μεχρι τα 19 μου που πηγα φανταρος.Eχω δει απειρα κομμενα αμαξια τα οποια κυκλοφορησαν κανονικα και δεν επαιρνες χαμπαρι οτι ειναι κομμενα λογω μαματου μαστορα που ακολουθουσε τις ραφες του αυτοκινητου και πλησιαζε η ραφη του εκεινης του εργοστασιου.