Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Makis-corollag6
φίλε pwpwpali από μαμά το αμάξι φόραγε 185/65/14 και το λέει και το βιβλίο του κατασκευαστή!Μιλάμε για την corolla g6 1.6 2001 (facelift).....
Μάλιστα ο κατασκευαστής προτείνει 195/55/15 για την επόμενη διάσταση.Το λέει & στο ντουλαπάκι σε ένα αυτοκόλλητο.Τις λύσεις που μου πρότεινες τις έχω σκεφτεί και μου τις έχουν ξαναπροτείνει,αλλά δεν θέλω να τις εφαρμόσω.Προτιμώ κάτι πιο "σωστό".
Η μαλ#κία έγινε όταν εμπιστεύθηκα τον λαστιχά και έβαλα τα ζαντολάστιχα πριν 2,5 χρόνια.
Το ερώτημά μου είναι αν η λύση 195/50/16 θα είναι "σωστή", ώστε να μην αλλάξω ξανά ζάντες(παίζουν αφραγκιές).Τα λάστιχάκια που φοράω τώρα θέλουν άλλαγμα επειγόντως!!! Έχουν φθαρεί αρκετά και το ένα έχει κάνει βυζί!
Τι λάστιχα προτείνεται??
|
τεσπα ετσι δεν βγαζουμε ακρη....συμφονω οτι το 195-55-15 ειναι ακριβως σε σχεση με ολα τα αλλα αλλα κ τα αλλα δεν εχουν καμια σοβαρη διαφορα ειναι κοντα στο 1% η διαφορα...το 195-50-16 θα ναι πιο ανετο...το 195-55-15 θα ναι ακομα πιο ανετο...το θεμα ειναι ποσα εχεις να δωσεις....αν ειναι να δωσεις μονο για λαστιχα κ το κυνηγας το αμαξι βαλε 195-45-16