Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E*90 1986>1992 |
|
|
|
|
|
09-10-07, 20:00
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
NIKAIA
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
.Αλλα σε αυτην την περιπτωση εχε υποψην σου οτι πρεπει να δηλωθει το μοτερ στο υπουργειο,εγω στην θεση σου επειδη το αμαξι ειναι 1.3 θα εβαζα το 1.3 τουρμπο του πιο νεου σταρλετ που δεν χρειαζεται να το δηλωσεις.
Αν παλι θελεις να το κανεις 1.6 καντο σωστα,βαλε 20ν πανω και θα μεταμορφωθει το σου!!!
|
αν βαλει το 16v πρεπει να το δηλωσει γιατι ειναι 4e και το ε90 1.3 ειναι 2e.οποτε ιδιος κοπος ειναι οτι και να το κανει.απλα αν βαλει 1.3 θα βγαλει και θα βαλει το μοτερ το καινουργιο ενω αν το κανει 1.6 πρεπει να μετατοπισει βασεις.επεισης με το 16v turbo θα δωσει ελαχιστα λεφτα για να το ανεβασει σε σχεση με ενα silvertop h ena blacktop.ειναι πολυ γνωστο τι μπορει να κανει ενα σωστα βελτιωμενο 4efte.τουρμπινα χταποδι σφυριλατα πιστονια μπιελες και 0,8 πιεση=200 αλογα μεσ το νερο και με αλεξισφαιρο μοτερ
10-10-07, 22:41
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
το 12v to turbo to 2εε τι λετε ειναι ακσιοπιστο μονο με φιλτροχοανι προγραμμα εκσατμισι και πιεση κανονικα οχι ανεβασμενη ????? απο γκαζια τι λεει σε σχεση με το δικο μου 2εε το 12v to atmosferiko?
11-10-07, 00:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Ρε φιλε το αρχικο ποστ, ειναι απο αρχες Ιανουαριου του 2007. Εχουν περασει 9 μηνες απο τοτε. Ακομα σκεπτεσαι τι θα κανεις???
Συγκρινεις τουρμπο και ατμοσφαιρα στο ιδιο μοτερ? Σαφως το τουρμπο θα εχει περισσοτερα γκαζια και περισσοτερη αναξιοπιστια. Οπως και να το κανεις ειναι παλιο το μοτερ.
Αν κανει κανα χιλιαρικο με την εργασια, βαλτο, παιξε και μετα πεταξε το.
|
11-10-07, 01:08
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
2E-E και 2E-TE δεν έχουν καμιά σχέση σε απόδοση! Ειδικά με πρόγραμμα το τουρμπάτο φυσάει! Αλλά αν θες ντε και καλά να βάλεις Turbo, βάλε τον 16V. Δε μπορείς να φανταστείς τι κατανάλωση έχει το 12V Turbo...
|
11-10-07, 22:46
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
για αυτο δεν ξερω ρε μαν αλλοι μου λενε καντο οοοο γαματο ναι ναι κτλ και αλλοι μην το κανεις το μοτερ ο αλλος τηα το εχει πολυ καιρο και τη θελει τσιμουχακια παλι αρκετα λεφτα.... δεν ακσιζει σε αυτο το αμαξι και τετοια για αυτο περασε τοσος καιρος εχω μαζεπσει λεφτα και την στιγμη που ειμαι ετοιμος να παο να παρο το μοτερ καποις βγαινει και που λεει φιλαρακι οχι διαφονο γιατι.........
11-10-07, 23:33
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
Ευχαρίστησε: 5
|
|
Αν κοστιζει το τουτου με το 2ΕΤΕ 700 ευρω και εχει και τα ηλεκτρονικα που θες, παρτο. Βαλε και το μοτερ, αν σε συμφερει το κοστος εργασιας.
|
02-11-07, 00:24
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΠΑΤΗΣΙΑ
|
|
ρε παιδια θελω να ροτισω το εξης : αν βαλω στο corolla μου μοτερ απο σταρλετ gt 12v το μοτερ ειναι ιδο μετο δικο μου μονο μου το αλλο ειναι τουρμπατο και οι αιστηιτιρεσ ολοι ιδιοι ειναι απλα νομιζο οτι εχεισ 2 + δεν ειμαι σιγουροσ απο ηλεκτρικα τι αλλο μπορει να θελει ξερει κανενας?
λογικα αν κομποσο τον εγκεφαλο παν ο στο δικο μυο και μπουν ολοι οι αισθητιρες που υπαρχουν τορα οι εχτρα δεν μπορουν να μπουν πανο στην υπαρχουσα ηλεκτρικη?
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,14965892 seconds (79,96% PHP - 20,04% MySQL) with 39 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:36. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|