Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FORUM |
|
|
05-10-07, 10:54
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Slobo
Και πάλι μπράβο σε όλους και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που στήριξαν την προσπάθεια.
|
Εμεις ευχαριστούμε για την διοργάνωση.
|
|
|
|
05-10-07, 13:27
|
|
Administrator
|
|
|
|
Σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια.
Το μήνυμα που εγώ θέλω να περάσει σε όλους είναι ότι προσπαθούμε να κάνουμε κάτι καλό για το Club, το οποίο πλέον θέλω να πιστεύω ότι είναι μια μεγάλη και καλή παρέα πάνω από όλα. Ξέρω ότι κάποιοι μπορεί να περιμένουν περισσότερα και κάποιοι να μένουν ανικανοποίητοι και για αυτό προσπαθούμε στο λίγο χρόνο που έχουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όπως όλοι σας έτσι και εμείς που ασχολούμαστε με την οργάνωση του club έχουμε πολύ πιεσμένα ωράρια, αλλά παρόλα αυτά το προσπαθούμε και όπως είπε ο Μιχάλης οι εκπλήξεις συνεχίζονται. Ήδη υπάρχει κάτι πάρα πολύ καλό στο σκαριά ,για το οποίο όμως ακόμα δεν μπορούμε να δώσουμε πληροφορίες, γιατί δεν έχουν διευκρινιστεί όλες οι λεπτομέρειες ακόμα. Σύντομα όμως θα δείτε σχετική ανακοίνωση.
Και πάλι ευχαριστώ όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια. Τα καλύτερα έρχονται!!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Slobo : 05-10-07 στις 16:37.
|
|
|
|
05-10-07, 17:04
|
|
Web & Forum Admin
|
|
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 13 φορές σε 11 μηνύματα
|
|
Συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη διοργάνωση. Περάσαμε υπέροχα και είχαμε πολύ γέλιο... επίσης το φαϊ ήταν μια χαρά αν και δεν ξέρω αν κανένας από τους άλλους πρόλαβε να δοκιμάσει τίποτα γιατί τα τσάκισα όλα.
Πολλά παιδιά που έκαναν πρώτη φορά αλλά και άλλα παιδιά που άλλες φορές γύριζαν κάπως .. ξαφνικά πήγαιναν πάρα πολύ καλά μέσα στην πίστα και είχαμε ωραίους αγώνες. Μοναδικό ίσως πράγμα που θα μπορούσε να βελτιωθεί αλλά έχει δυστηχώς σχέση με την ηλεκτρονική γραμματεία της πίστας είναι να μην γίνονται όλα σερύ. Δηλαδή να μην κάνουμε καπάκι ελεύθερα, qual και race ανά κατηγορία αλλά να μπλέκουμε με τις άλλες κατηγορίες να προλαβαίνουμε να ανασάνουμε λιγάκι.
Μπράβο σε όλους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη για το δώρο του 1ου γύρου... τη μαμά μου... τη Μαρία τη γειτόνισσα και το τάκη τον ξάδελφο της Ανούλας που μένει δίπλα από τη Σοφία στα Πετράλωνα.
05-10-07, 18:19
|
Απλό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από bluechris
Μπράβο σε όλους. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Μιχάλη για το δώρο του 1ου γύρου... τη μαμά μου... τη Μαρία τη γειτόνισσα και το τάκη τον ξάδελφο της Ανούλας που μένει δίπλα από τη Σοφία στα Πετράλωνα.
|
Χρήστο,έγραψες
|
05-10-07, 21:39
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
ευγε....
και φυσικα ενα μπραβο στο λευτερη
06-10-07, 02:26
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Λευτερακη μπράβο για την οργάνωση και φυσικά μπράβο και στα παιδιά για τη συμμετοχή,Χρήστο απλά δεν παίζεσαι
|
09-10-07, 22:32
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
peiraias
|
|
Ρε παιδιά,την αρχή τη χάσαμε.Ο επόμενος αγώνας πότε είναι?Θα ήθελα να λάβω μέρος.plz θα με υποχρέωνε αν απαντούσατε.
|
09-10-07, 22:43
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΣΑΛΑΜΙΝΑ
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikitas
Ρε παιδιά,την αρχή τη χάσαμε.Ο επόμενος αγώνας πότε είναι?Θα ήθελα να λάβω μέρος.plz θα με υποχρέωνε αν απαντούσατε.
|
Θα ανακοινωθεί. Αν διαβάσεις το πρωτο post απο τον slobo στοχος του club ειναι να γινεται ενα πρωταθλημα μια φορα το μηνα. Υπομονη.
|
10-10-07, 00:20
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι + Τρίκαλα
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Κάθε πρώτη τετάρτη του μήνα θα γίνεται όπως 2 χρόνια τώρα. Και βέβαια θα βγεί και ανακοίνωση όταν πλησιάζει η ώρα για να δηλώσουμε συμμετοχές..
COROLLA CLUB
Διοικητικό μέλος
mike_g@corollaclub.com
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16598010 seconds (81,65% PHP - 18,35% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 14:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|