Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
βοηθεια για coilover |
|
29-09-07, 22:04
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
βοηθεια για coilover
γεια σας,σκεφτομαι να βαλω μια coilover αναρτηση.απλως θελω να ρυθμιζεται σκληροτητα και υψος(αν γινεται να πηγαινει και στο μαμα υψος).
εχετε να προτεινεται καποια?αυτοι που φορανε εμπειριες.help
|
29-09-07, 22:05
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
α εχω την 1.3 του 98
|
29-09-07, 22:18
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εγώ θα σου πω γενικά....
KW κορυφή (από προσωπική εμπειρία). Υπάρχει για σένα όμως μόνο η variant 1 με ρύθμιση ύψος μόνο. Οπότε ίσως να διαφέρει λιγάκι από τη 2 που ξέρω καλά...αλλά κ πάλι κορυφαία. 1300Ε
ΤΕΙΝ παρόμοια. Όμως εδώ συμβαίνει το ανάποδο...βγαίνει η superstreet με ρύθμιση ύψος-σκληρότητα και όχι η basic μόνο ύψος. 1500Ε
K-sport. Επίσης πάρα πολύ καλή. Γύρω στα 1100Ε. Όμως είναι η πιο σκληρή από τις 3. Ύψος και σκληρότητα κ αυτή.
D2. Δεν ξέρω αν βγαίνει για 111. Μάλλον ναι όμως αν θυμάμαι καλά. Ρώτα για σίγουρα σε κανένα μαγαζί. Παρόμοια λειτουργία με k-sport.
Κάπου ανάμεσα σε αυτές πρέπει να παίξεις για σίγουρα αποτελέσματα. Αν ξεχνάω κάποια συμπληρώστε με.....
Πιο συμφέρουσα η k-sport, μετά η ΤΕΙΝ λόγω ρυθμίσεων κ μετά η KW λόγω υψηλής τιμής χωρίς να έχει ρύθμιση σκληρότητας.
|
|
|
|
29-09-07, 22:19
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
Ευχαρίστησε: 10
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 6 μηνύματα
|
|
υπαρχουν 2-3 αναρτησεις που κανεις την δουλεια που θες και φυσικα στριβεις με οσα θες...
δεν ειναι ανετες ομως οσο η μαμα αναρτηση και ειναι λογικο...
απο κει και μετα εξαρταται ποσα θες να δωσεις....
με καπου 1100-1200 ευρω βαζεις k-sport και εισαι ακριβως.(αυτη ειναι η δικη μου γνωμη) οσοι εβαλαν καινουργια η μτχ εμειναν ευχαριστημενοι.η k-sport εχει ball bearing top mount και full ρυθμισεις καμπερ πανω κατω με οβαλ τρυπες για οσο αρνητικο η θετικο καμπερ θελεις εσυ.και 100 χιλιοστα διαδρομη σπειρωματος να ανεβοκατεβασεις τ αμαξι σου. δλδ μπορεις να το χαμηλωσεις κατα 8 ποντους και να το ψηλωσεις κατα 2 ποντους.οι ρυθμισεις που εχει ειναι 36 σκαλες οσο αναφορα την προφορτιση συμπιεσης. με το παραμικρο κλικ βλεπεις διαφορα.ειναι απο αλουμινιο αεροπορικου τυπου.
απο κατω υπαρχουν παξιμαδια τα οποια μπορουν να σκληρηνουν το ελατηριο οσο θελεις.(εγω το εχω τερμα μαλακο)
το καλο με τις coilover αναρτησεις ειναι οτι δεν θα χρειαστεις ποτε αντιστρεπτικες μπαρες για να μην γερνεις.δεν γερνει. και πιστεψε με περασαν στιγμες που ωριμασα σαν οδηγος με δαυτην.... δουλεψε απλα!!!
υπαρχει η d2 που ειναι ιδια με την k-sport απλα ειναι αλλο χρωμα.1450 ευρω
υπαρχει η ΤΕΙΝ η οποια ειναι και λιγο πιο ανετη λογω του διπλου ελατηριου που φοραει. δεν εχει top mount ομως.ειναι η πιο γνωστη αναρτηση για τα γιαπωνεζικα. εχουν βαλει καποιοι απο δω μεσα οποτε θα σε διαφωτισουν οπως πιστευω οτι σε διαφωτησα με την αναρτηση που φοραω εγω(k-sport)
υπαρχει και η KW η οποια εχει και αυτη ρυθμισεις καθ υψος αλλα νομιζω οτι για να χαμηλωσεις πρεπει και να το σκληρηνεις. κατι τετοι καταλαβα σε μια εκθεση που μιλουσα με τον πωλητη. ειναι ανωξειδωτη και ειναι βαρια.δεν εχει ball bearing top mount
μετα πας σε πιο φτηνες λυσεις coilover αναρτησης απλα ειναι noname. τις βρισκεις στο ebay και γενικως σε ξενα site αλλα ειναι αναμφιμβολου ποιοτητος και κατασκευης.δεν εχουν top mount
ειναι και αλλες που βγαινουν αλλα θελει λιγο ψαξιματακι. σου ειπα τις 3 πιο γνωστες κατα τη γνωμη μου παντα!!!
να επισημανω οτι δε θα προτιμουσα να βαλω coilover αναρτηση χωρις να εχει ball bearing top mount. ειναι ολα τα λεφτα!!!
το μαμα top mount στραβωνει για πλακα. ποσο μαλλον αν βαλεις coilover αναρτηση στο μαμα top mount
ελπιζω να βοηθησα
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη MARMEL : 29-09-07 στις 22:37.
|
29-09-07, 22:28
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
η tein δεν βγαζει για ε111,η kw δεν ρυθμιζεται σε σκληροτητα οποτε αποκλειεται.
η d2 ξερετε ποσο κανει?
marmel στην πιο μαλακη ρυθμιση η k-sport παλευεται?πολυ πιο σκληρη απο ξεχωριστα aftermarket ελατηρια και αμορτισερ?σε τι υψος την εχεις?
|
29-09-07, 22:34
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Η ΤΕΙΝ είπαμε βγάζει superstreet μόνο....
Η k-sport και οποιαδήποτε coilover έχουν συνολικά πολύ καλύτερη λειτουργία από οποιαδήποτε απλά σετ
|
29-09-07, 22:36
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
το εχω χαμηλωσει 5 ποντους. και εχω κανει λαθος. δεν θελει τοσο πολυ. χανουν διαδρομη τα ψαλιδια και σηκωνει τροχο σε πεζοδρομιο.παλευεται. δεν ειναι να βαλεις τη μαμα σου μεσα να πας ταξιδι ομως.
ΔΕΝ κοπαναει.απλα ειναι απολυτη διαβαζει το παραμικρο στο δρομο και ακολουθαει την καθε ανωμαλια του. αυτο σημαινει οτι το αμαξι κουνιεται παραξενα σαν τραπεζι οπως βλεπεις και σαξοραλα που ειναι πουπουλα.
αυτο θελουμε ομως. απολυτη προσφυση με τον δρομο. για να την εχουμε θα πρεπει να κουνηθουμε και λιγακι φιλε μου....
α η d2 δινει 3 διαφορετικα ελατηρια. αναλογα τα κιλα του ελατηριου που θελεις. τα ελατηρια μπαινουν ακι στην k-sport αφου ειναι ιδιες..
29-09-07, 22:38
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
αργυρούπολη
|
|
εννοειται εχουν καλυτερη λειτουργια αλλα σε καμια λακουβα θα πηγαινει?
η k-sport ειναι επισκευασιμη?
|
29-09-07, 22:40
|
|
Αdministrator
|
|
Περιοχή:
πειραιας
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 1.4_corolla
εννοειται εχουν καλυτερα αλλα σε καμια λακουβα θα πηγαινει?
η k-sport ειναι επισκευασιμη?
|
ολες ειναι επισκευασιμες αλλα δε σε συμφερει. αγοραζεις καινουργιο φυσσυγι και εισαι οκ. και πιο λιγα λεφτα και δεν κανεις επισκευη και εχεις εγγυηση για το φυσσυγι.ποιος θα την επισκευασει σωστα εδω στη ελλαδα?
29-09-07, 22:41
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
Σε αυτό εγώ θα σου πω με την KW...σταμάτησα να ψάχνομαι για λακούβες στο δρόμο...και να πέσω σε καμία δεν έγινε και τίποτα...πολύ καλή άνεση γαι χαμήλωμα 6+ που έχω...η ksport είναι πιο σκληρή αλλά απ' ότι λέει κ ο ΜΑRMEL άψογη σε κράτημα...ακριβώς όπως λέει για τα saxoralla που τα βλέπεις να πηγαίνουν μονοκόμματα...
Θα γίνει πολύ στιβαρό το αμάξι....
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16987109 seconds (83,33% PHP - 16,67% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:15. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|