Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton
Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμα...... με την 111 υπερκυβισμένη α' στάδιο.... δεν ασχολούμαστε καν!
Ακόμα κι εγώ που είμαι γνήσιο 20V.
Ομολογώ ότι με β, εγώ δεν ξέρω τι γίνεται..... ο Πάνος όμως για να τα λέει όλα αυτά.... κάτι ξέρει..... και όποτε μιλάει.... είναι σίγουρος για όσα λεει!
|
μαλλον δεν ξερεις εσυ που ηταν το 20v απο φαναρι σε φαναρι με το α σταδιο 111....μαλιστα απορουσε πως ξεκιναει ετσι.... χεχεχεχεχε...
Πανο εχεις δικιο με τα ιντερνετικα ανοιγματα...ποιο πανω μηλαω για αληθινο..ετσι? και κατι ακομα για να μην παρεξηγουμε εγω ΟΛΑ τα ειπα για να ξερουν ολοι πανω κατω που ειναι καλο το υπερκυβισμενο και που το 20v και
ανεφερα την γνωμη μου πως ενα καλο υπερκυβισμενο ολοκληρωμενο ειναι πολυ καλυτερο απο ενα 20v!
Εσυ λες το αντιθετο και ειναι δεκτο, δεν θα μαλωσουμε γι αυτο..ανταλασουμε αποψεις,οτι λεω δεν παει προσωπικα σε σενα ασχετα που με το που τελειωσει το αμαξι θα σου αγορασω μια ντουζινα nestea λεμονι!!!!
Παντα φιλικα!! οκ?
Παντως η ροπη που βγαζει ενα υπερκυβισμενο ειναι απιστευτη...εγω και σαν α σταδιο ειχα 19,3!!!! τα αλογα ειναι μια αλλη υποθεση,οπως οταν δεν εχεις προγραμμα στεγνωνεις ψηλα.....