Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 255
να ρωτησω κατι? οταν λετε καραοκε τι ενοειτε?
θα τραγουδατε κοιολας? ελπιζω να το κανετε σε κανενα βουνο γιατι θα σας παρουν με τις πετρες γιωργο μου χαχαχαχα
παντως πιστευω οτι εχεις ηδη βρει σε καραοκε το τραγουδακι της υπογραφης σου χαχαχαχα
Δύναμη Σεβασμού: 540
Στο iBOX εννοεις? Καποτε το χε σαν event καθε Πεμπτη και ειχε πολυ χαβαλε. Εσυ Βερτη για δευτερες εγω Γονιδη! χιχχιχχιχιχι (προσκυνω γονιδοαμανεδες!!!) Αν μπορεσω θα ερθω απλα πες το οσο πι συντομα μπορεις για να ρυθμισω το προγραμμα μου.
Δύναμη Σεβασμού: 300
Παίδες, κι εγώ το ψήνω χαλαρά...αλλά μη το κανονίσετε για 24 Σεπτέμβρη ή 3-6 Οκτώβρη...μαθήματα βλέπετε για πτυχίο!!! Άντε να μαζευτούμε...θα πέσει πολυυυυύ γέλιο!!!