Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
10-09-07, 13:30
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από spyros_45
Να φτιάξουν επιτέλους αυτόν τον κωλόδρομο. Δεν πάει άλλο αυτό πράγμα. Δυό παιδάκια θα μείνουν ορφανά, όχι εξ αιτίας ενός μαλάκα που ήταν στο Getz αλλά επειδή εν έτη 2007 σε τούτη την χώρα ο συγκεκριμένος δρόμος, αντί για μονοπάτι αποτελεί τμήμα της εθνικής οδού.
|
Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, το δρόμο τον βλέπεις και πρέπει να προσαρμόζεσαι.
Είναι ατύχημα "εξ αιτίας ενός μαλάκα που ήταν στο Getz"!
|
|
|
|
10-09-07, 16:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
καταρχήν να πω ότι επιβάλεται να μιλάμε λίγο πιο κόσμια.επίσης θα ήθελα να σας πω πως σε ένα ατύχημα παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες.μία ξαφνική αδιαθεσία δεν μπορείς ποτέ να την προβλέψεις.εμένα προσωπικά μου έχει τύχη να είμαι απλά συναχωμένος και να οδηγάω στην εθνική και την ώρα που φτερνίστηκα σκοτείνιασαν όλα γύρω μου και μέχρι να συνέλθω πέρασαν δευτερόλεπτα.το ίδιο βράδυ τελίκά χειροτέρεψα.επομένος και εγώ είμαι αυτό που λέτε ένας μ@λ@κ@ς που οδηγούσε? δεν νομίζω.αν ήμουν στην κατάσταση που έφτασα το βράδυ εννοείται ότι δεν θα επιχειρούσα καν να πιάσω το τιμόνι αλλά ένα τυχαίο γεγονός μπορεί να σε κάνει να προκαλέσεις ατύχημα και εντάξει να χτυπήσεις ή να σκοτωθείς εσύ αλλά μπορεί να πάρεις και άλλους μαζί σου.
εγώ θυμάμαι κάποια λόγια του πατέρα μου πάντα."καλός οδηγός δεν είναι αυτός που ξέρει να οδηγάει και να κάνει παπάδες με το αυτοκίνητο αλλά αυτός που μπορεί να μαντέψει/προβλέψη την πιθανή κίνηση του άλλου".μπορεί να γελάτε διαβάζοντας τις λέξεις παραπάνω αλλά εμένα προσωπικά με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.για παράδειγμα ποτέ δεν περνάω δίπλα από σταματημένο λεωφορίο χαλαρός.πάντα είμαι έτοιμος μήπως πεταχτεί κάποιος πεζός και τον καιρό που πρωτοέβγαλα το δίπλωμα το συγκεκριμένο σκηνικό έγινε πραγματικότητα.
επομένως καλό είναι να μην λέμε μεγάλα λόγια γιατί όσο ζούμε και αναπνέουμε και μπορούμε και πιάνουμε το τιμόνι στα χέρια μας καλώς ή κακώς κάποια στιγμή θα εμπλακούμε σε κάποιο αυτοκινητιστικό ατύχημα.πιστέψτε με τότε δεν θα θέλατε να σας δείχνουν με το δάχτυλο όπως στην προκειμένη περίπτωση κάνουμε εμείς μή γνωρίζοντας τα πραγματικά αίτια.τον πήρε ο ύπνος διάβασα στην αρχή.είμαστε 100% σίγουροι?και αν ο άνθρωπος λιποθύμησε?και μην αρχίσετε να λέτε αν δεν αισθανόταν καλά κλπ κλπ γιατί πόσοι είναι οι νέοι άνθρωποι που παίζουν σε κάποια ομάδα και μένουν στα καλά καθούμενα από καρδιά?
πάντα φιλικά,
Κων/νος
|
10-09-07, 16:51
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Κόρινθος
|
|
[quote=diafanh-psyxh;256409]τον πήρε ο ύπνος διάβασα στην αρχή.είμαστε 100% σίγουροι?και αν ο άνθρωπος λιποθύμησε?και μην αρχίσετε να λέτε αν δεν αισθανόταν καλά κλπ κλπ γιατί πόσοι είναι οι νέοι άνθρωποι που παίζουν σε κάποια ομάδα και μένουν στα καλά καθούμενα από καρδιά?
Κων/νε, ο GETZ κατεθεσε στην αστυνομια οτι τον πηρε ο υπνος και επισης ειπε οτι ειχε να κοιμηθεί 2 μερες.
Κανεις δεν ειναι λαλακας σε τετοιες ή παρομοιες περιπτωσεις. Ειναι η κακη στιγμη. Και συγκεκριμενα, ο υπνος στο τιμονι ειναι υπουλη κατασταση. Μονοτονη οδηγηση, ζεστη, οδηγηση μετα το φαγητο κτλ. (ακομη π.χ το να μπει μια σφήκα μες την καμπινα, μια λακουβα χαρος κτλ.
Λαλακας ειναι καποιος που οδηγει επικινδυνα (κοντρες, επιδειξη, επικινδυνα προσπερασματα κτλ, με λιγα λογια, ενεργειες του οδηγου που μπορει να φερουν με πολλες πιθανοτητες ενα ασχημο αποτελεσμα).
|
11-09-07, 19:43
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
|
|
Τί λέτε ρε παιδιά?
Φταίει η κακιά στιγμή ... που οδηγούσε 2 ημέρες άυπνος ?
|
11-09-07, 22:14
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Ο καθένας απ ότι φαίνεται έχει την γνώμη του πάνω στο θέμα.
Έχεις δίκιο cts03 αν και είσαι αρκετά απόλυτος σε ότι λές. Μάλλον τα πάντα φταίνε τελικά.
Σκέψου μόνο, ότι αν ήταν φαρδύτερος ο δρόμος ίσως να είχε χρόνο να αντιδράσει. Επίσης σκέψου οτι αν έίχε προστατευτικά διαζώματα, ίσως να έπεφτε πάνω και να σκοτωνόταν εκείνος και όχι οι αθώοι του αντίθετου ρεύματος.
12-09-07, 01:27
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εγώ μίλησα λίγο πιο γενικά σύμφωνα με το ατύχημα που συνέβει,απλά να μην τα ισωπεδόνουμε όλα.το ότι ήταν 2 μέρες άυπνος το διάβασα στο τελευταίο ποστ του Τόλη.δεν πρόσεξα να αναφέρεται πιο πίσω.εξου και η απάντηση που έδωσα λοιπόν.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15193605 seconds (78,48% PHP - 21,52% MySQL) with 35 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 18:20. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|