Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Έχω και κάτι τελευταίο στο μυαλό μου το οποίο θα κοιτάξω μόνος μου σήμερα, τώρα που ξέρω ότι είναι το σφύριγμα από την εξάτμιση (γιατί μέχρι σήμερα δεν είχε πάει το μυαλό μου).
Μου φαίνεται λίγο κουλό να έχουν σχηματίσει οι καρβουνίλες μέσα κάτι σαν πχ πτερύγιο ώστε όταν τα καυσαέρια φτάνουν μια συγκεκριμένη ταχύτητα να ακούγεται σαν σφύριγμα.
Πιο πολύ μου κάνει να έχει ξεκολλήσει/στραβώσει κανένα λαμάκι/ελατηριάκι από το δυχτάκι (mess grill) της εξάτμισης και να σφυρίζει από τα καυσαέρια. Πιστεύω πως αν έχει κάτι τέτοιο και το στραβώσω πάλι πίσω στη θέση του ή το κόψω, θα σταματήσει να το κάνει.
Θα δω σήμερα. Θα κοιτάξω με κανένα φακό....
Επίσης λέω να πάω σε ένα ΟΡΛ να κοιτάξει τα αυτιά μου γιατί τόσο καιρό νόμιζα πως ο θόρυβος ήταν από μπροστά... Οι πολλές βουτιές στη θάλασσα βλέπετε...
|
Βρε Μιχαλακη αστηνα την κακομοιρα να "τουρμπ[ιζει"!!Τι την ψαχουλευεις αλλο την φαση?Εκτος και αν σε εκνευριζει ο θορυβος αυτος!Δηλ το σφυριγμα.Ρε μπας και περνανε τπτ κ@λαρακια και σφυριζει αδιαφορα το τουτου σου???χα χα χα χα !!Γνωμη μου αστην ετσι,ισα ισα που γουσταρεις και τον ηχο της ετσι δεν ειναι???Αντε εξομολογησου το οτι θα θελες να ειναι τουρμπο και στραβωσες εσυ το διαφραγμα της εξατμισης να κανει ετσι!!χα χα χα χα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
να σου πο και μενα μου φενετε περιεργο μια φορα πηγαινα προς αεροδρομιο και το τελικασα σε σιμιο να κοκινισει ο λαιμος απο μεσα στιν εξατμιση και μου αναβε τα φοτα μια μερσεντεσ και μου κανει χαλαρα πισο εχει κοκκινισει και κανο στι ακρι και πεταγε στο ρελαντι κατι σαν σπινθιρακια παρολα αυτα δεν μου παρουσιασε κατι τετοιο τωρα καρβουνιλα? και τι να εχει βουλωσει τις τρυπες?
|
Βρε αλεξ εσενα δεν ειχε πιασει καρβουνιλα απλα...μαζουτ πεταγε απο πισω!!Σοβαρα τωρα μου εχει τυχει και εμενα αυτο και ηταν νερο στην βενζινη!Ναι καλα διαβασατε!!Πεταγε φλογιδια αφου το ειχα πλακωσει επειδη ρεταριζε χαμηλα και ηταν σαν να ειχα τουρμπινα και πυρωσε η πολλαπλη εξαγωγης!Απιστευτο πραγμα η νοθεια μαγκες!
ps.Στο παλιο αμαξι ολα αυτα που εκαιγε σουπερ και δεν ειχε καταλυτη.