Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
|
φωτια στα μπατζακια μας |
|
25-08-07, 23:42
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
κορυδαλλος-νικαια
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
φωτια στα μπατζακια μας
ρε παιδια ανοιγω αυτο το θεμα γιατι εχω στεναχωρια μεγαλη .
οι φωτιες εχουν καψει την ελλαδιτσα μας και αναρωτιεμαι για πιο λογο, καθομαι και σκεφτομαι ολες τις αιτιες μιας φωτιας και δεν βρισκω εναν λογο ανταξιο της καταστροφης που εχουν προκαλεσει.
εαν το κανουν για να βρουν οικοπεδα οι γνωστοι καταπατητες ποσα οικοπεδα ποια?
τα 2\3 της πελλοπονησου ΕΛΕΟΣ
50 νεκροι ΝΤΡΟΠΗ
Γιατι να το κανουν λεφτα δεν κερδιζουν οχι τοσα οσα αξιζει η καταστροφη που προκαλεσαν με τις μ@λ@κιες που κανουν .
Το αλλο που σκεφτομαι ειναι να ειναι πρασινες φλογες για να ριξουν τα ποσοστα των μπλε .ο νοων νοητω
οτι και να ειναι δεν αξιζει δεν το καταλαβενουν 1 να ποιασω θα τον κανω να βγαλει αιμα ακομα και απ'τον κ... και αν ζησει θα τον παω στην αστυνομια αλλιως τον θαβω επιτοπου χωρις ενδιασμο κ καθολου τυψεις.
και αυτο πρεπει να κανουμε ολοι σκοτωμα θελουν τα καθικια..
|
26-08-07, 00:24
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Απλά να τους βρουν και να μας τους δείξουν!
Τα υπόλοιπα θα τα βρούμε εμείς...
Η πόλη που μεγάλωσα αγαπώ και ζουν οι ανθρωποί μου μπορεί να μην κάηκε, αλλά τριγύρω δεν έμεινε κολυμπηθρόξυλο.....
ΝΤΡΟΠΗ!
|
26-08-07, 00:27
|
|
Moderator
|
|
Ευχαρίστησε: 4
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από giwrgos20v
Το αλλο που σκεφτομαι ειναι να ειναι πρασινες φλογες για να ριξουν τα ποσοστα των μπλε.
|
Αυτό μου πέρασε και μένα από το μυαλό! Αλλά είναι λίγο βαρύ!! Θυσιάζεις 40-50-60 αθώους πολίτες, αμέτρητες εκτάσεις πρασίνου και εκατοντάδες σπίτια και περιουσίες στο βωμό της ψήφου?? Τι κερδίζεις? Αν πάρεις την πρωτιά θα πρέπει να ικανοποιήσεις πρώτα απ'όλα αυτούς! Τι να πω... όλα αυτά μοιάζουν ύποπτα...
Κρίμα... χάθηκαν τόσοι Έλληνες άδικα!! Είναι να μην σοκαρίζεσαι όταν πρωί πρωί ακούς στις ειδήσεις ότι η μάνα κάηκε ζωντανή με τα παιδιά στην αγκαλιά της? Τον τύπο που είδαν να βάζει τις φωτιές το πρωί τον έπιασαν τελικά?? Κρεμάλα!!!
|
26-08-07, 00:46
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Γιατί, ρε παιδιά δεν ακούσατε ότι ενώ στους πυρόπληκτους του Ιουλίου θα δώσουν 6000 τώρα θα δώσουν (λίγο πριν τις εκλογές) 10000 για τα καμένα σπίτια τους. Και ο προεκλογικός αγώνας συνεχίζεται.Τα συμπεράσματα δικά σας...
26-08-07, 02:27
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Εγώ ξέρω ότι τώρα πάει να καεί ο Μελιγαλάς, από όπου κατάγεται η μήτηρ της οικογενείας και πάω να σκάσω. Είναι ντροπή και μόνο που παίζουν με περιουσίες και ζωές για να βγάλουν ψήφους και να κερδίσουν εντυπώσεις. Μακάρι να ήξεραν σε τι αργό θάνατο καταδικάζουν όλη τη χώρα με όσα κάνουν. Το μεγάλο γέλιο θα είναι να αρχίσουν να τάζουν και δάνεια για αποκατάσταση των ζημιών με χαμηλά επιτόκια. Καιγόμαστε και ξεπουλάμε θα γίνουμε στο τέλος...
|
Τι να πει κανείς? |
|
26-08-07, 02:41
|
|
|
|
Περιοχή:
Κερατσίνι
|
|
Τι να πει κανείς?
Τι να πει κανεις με όλα αυτά που "εκτελισονται" τις τελευταίες μέρες.Ένας υπέροχος τόπος όπως είναι η ζαχάρω που περνάω τα τελευταία 5 καλοκαιρια κάηκαν.Μια τεραστια έκταση δασους κάηκε και συνεχίζει να καίγεται. Τι να κερδίζουν όλοι αυτοί που καταστρέφουν τέτοιες περιοχές? Κάτι ακούστηκε για επικήρυξη των δραστών αλλα μετά έμεινε σαν μια που απλά πέρασε.Τι άλλο να γίνει?Έλεος καταστρέφονται τα σπίτια μας αλλα το ΚΥΡΙΌΤΕΡΟ=πεθαίνουν πολλοί άνθρωποι και μάλιστα αβοήθητοι.Υπάρχει πλήρη αποτυχία από τους κρατικούς μηχανισμούς όταν 3 γειτονικά μου χωρια μένουν αβοήθητα από το μεσημέρι μέχρι αυτήν την στιγμή που γράφω!! ΈΛΕΟΣ! ας νιώσουνε λίγο ότι δη θα έχουμε να αναπνεύσουμε σε λίγο καιρό με το τόσο καμμένο έδαφος που θα υπάρχει.Πέρα από τις πλημμύρες. Βοηθείστε τις τελευταίες πηγες αναπνοής που μας έχουν απομείνει.
Edit:Θα σε παρακαλούσα να γράφεις με Ελληνικά και να διαβάσεις τους κανόνες του Forum.
Ευχαριστώ!
Geo
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geo! : 26-08-07 στις 04:56.
|
|
|
|
26-08-07, 03:38
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Πρώτον κάνε ένα edit και ξαναγράψτο στα ελληνικά αν θες...
Δεύτερον, χωρίς να θέλω να υποστηρίξω κάποιο κόμμα (όποιο κ να ήταν στην κυβέρνηση τα ίδια θα έλεγα) , δεν είναι δυνατόν οι δυνάμεις να πάνε παντού...καταλαβαίνω την αγανάκτηση όσων χρειάζονται βοήθεια, αλλά απλά η κατάσταση όπως έχει διαμορφωθεί δεν έχει διέξοδο...θα κάψει τα πάντα έως ότου αρχίσει να σβήνει μόνη της...
Όσον αφορά το ποιός έβαλε τις φωτιές νομίζω λίγη σημασία έχει αυτή τη στιγμή....μόλις σβήσουν τότε θα πρέπει να βρεθούν οι ένοχοι κ να τιμωρηθούν. Τώρα όποιος μιλάει με κομματική χροιά, τον χαρακτηρίζω γελοίο...επιεικώς....είτε τις έβαλε το ΠΑΣΟΚ, είτε η ΝΔ, είτε ξένες δυνάμεις όπως θέλουν να προωθήσουν...είτε εξωγήινοι...
Δεν ενδιαφέρει κανέναν η πολιτική κόντρα αυτή τη στιγμή...κόσμος κάηκε και εξακολουθεί να καίγεται, σπίτια ξεκληρίστηκαν κ κάποιοι κυνηγούν ψήφους στις στάχτες...ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
26-08-07, 06:25
|
|
|
|
|
Ελεος δεν λετε τιποτα.Απο προχθες καιγεται κοντα στο χωριο μου που ειναι 4 χιλιομετρα απο την Ασεα.Ηταν και οι γονεις μου εκει αλλα εχθες πρωι γυρισαν και μαθαμε οτι ευτυχώς που παλευαν οι χωριανοι και εχουν σωσει το χωριο.Βοηθησε και λιγο ο καιρος.Εχω κατι θειους μου στην Καλαματα με τα ανηψακια μου που ειχαν παει για διακοπες και εχθες θελαν να φυγουν και ο δρομος ηταν κλειστος για Αθηνα.Εχουν μεινει εκει.
Και εκτος αυτων οτι δεν εκαψε η φωτιά στον Υμητο τον Ιουλιο τα εκαψε εχθες.Παντος το θεμα δεν εχει να κανει μονο με Ελλαδα.Στην ιδια μοιρα με εμας ειναι πολλες αλλες χωρες.Η Αλβανια μας ζητησε βοηθεια και δεν μπορουσαμε να στειλουμαι και πραγματικα καιγεται απο ακρη σε ακρη.
Ελπιζω σημερα να παρουν τελος ολα αυτα και να μην ξαναδουμε τετοιες στιγμες.Τορα ποιος φταιει και γιατι ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.Παρτε και πιο κατω μια φωτο απο εχθες.
|
26-08-07, 06:31
|
|
|
|
|
Να και η φωτο......
|
26-08-07, 06:53
|
|
|
|
|
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,17985702 seconds (81,99% PHP - 18,01% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|