Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
|
|
|
Χρειάζονται ολα αυτά? και τι κανει το καθένα? |
|
31-07-07, 21:46
|
|
Νεότατος
|
|
Περιοχή:
Χρυσουπολη Καβαλας
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Χρειάζονται ολα αυτά? και τι κανει το καθένα?
Τι κάνει το τελικό, Το μεσαίο, το χταπόδι, η φιλτροχοάνη?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη corollapatra : 01-08-07 στις 09:51.
Αιτία: Λευκή γραμματοσειρά
|
31-07-07, 22:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
το τελικο ειναι μειωση ηχου και για συμπιεση
το μεσαιο καθαρο για ηχο
το χταποδι για εξαγωγη καυσαειρων με καλυτερη ροη
φιλτροχοανη συνηθως λιγο παραπανω θορυβο κανει και εχει μεγαλυτερη καταναλωση απο το εργοστασιακο φιλτρο
χοντρικα στα λεω τωρα!
01-08-07, 00:55
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
λοιπόν φίλε μου βάζοντάς στα στη σειρά από τη μηχανή προς το πίσω μέρος του αυτοκινήτου
χταπόδι-καταλύτης-μεσαίο καζανάκι-τελικό καζανάκι
όλα αυτά απλά διοχετεύουν τα καυσαέρια πίσω και τα απελευθερώνουν στην ατμόσφαιρα.αλλάζοντάς τα με άλλα του εμπορίου πετυχαίνουμε καλήτερη όδευση των καυσαερίων.είναι μία βελτίωση αλλά άλλες φορές σου δίνει το κάτι τις και άλλες φορές σου κόβει.
η φιλτροχωάνη(χωάνη) είναι φίλτρο αέρος.με αυτή πετυχαίνεις ένα ηχητικό αποτέλεσμα ωραίο καθώς ρουφάει αέρα και τον στέλνει στο θάλαμο καύσης όταν πατήσεις τέρμα γκάζι απότομα κυρίως.
τώρα αν κάποιος άλλος μπορεί να τα εξηγήσει καλήτερα ελεύθερα παιδιά
|
|
|
|
01-08-07, 01:25
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Η ροη του "αερα απο εισαγωγη - καυση - καυσαερια - εξαγωγη" για την αυτοκινητοβιομηχανια ειναι μια επιστημη ολοκληρη με μετρησεις πανω σε διατομες, μηκη, καμπυλες, καζανακια, θερμοκρασιες που θελεις ωρες ολοκληρες να αναλυεις με βαση τις αποδοσεις του εκαστοτε κινητηρα για να μπορεσεις να επιτυχεις το βελτιστο αποτελεσμα που θελεις. Με λιγα λογια, γνωμη μου παντα, οτι κερδισεις σε εναν μαμα κινητηρα βαζοντας τα του εμποριου (που δεν εχουν βελτιστοποιηθει απο καποιον επωνυμο οικο ειδικα για το τουτου σου) ειναι ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ. Νομιζεις οτι κερδιζεις επειδη ακους το καημενο το αμαξακι σου να στριγγλιζει παραπανω. Ασε το αμαξακι σου ησυχο, μαμα οπως το εβγαλε ο σχιστοματης ξοδευοντας απειρες ωρες σε μελετες για αυτο το αποτελεσμα και μην εμπιστευεσαι κανεναν κοπτοραπτη οξυγονολογο που νομιζει οτι οι εξατμισεις που φτιαχνει ειναι εργα τεχνης και μετα περνας το βραδυ απο την γειτονια μου και αναρωτιεσαι "ποιος Π...στης ξημερωματα πεταει γλαστρες?"
Κρατα τα λεφτα σου για κατι αλλο, οχι για ηχορυπανση.
Παντα φιλικα, αλλα μεχρι που να δεις την γλαστρα να σουρχεται!!!
|
|
|
|
01-08-07, 04:53
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Φίλε GEORGIOS XYNOS συμφωνώ πως δεν είναι καλό να πειράζουμε τα αυτοκινητα μας.Για να το έχουν βγάλει έτσι από το εργοστάσιο κάτι παραπάνω ξέρουν.Τώρα για τις γλάστρες που λες δεν νομίζω πως η άποψη σου με βρισκει σύμφωνο.Τα μηχανάκια ναι κάνουν σπαστικό θόρυβο αλλά όχι και τα αμάξια(εκτός βέβαια από τα Saxoralla με τις Group N).Όταν φοράς μια νορμάλ εξάτμιση δε νομίζω ούτε ότι θα τρελάνεις κόσμο αλλα ούτε και θα είσαι τελείως ''μαμα''.Και εσύ θα είσαι ευχαριστημένος και ο άλλος θα κοιμάται ήσυχος.Τώρα να βάλεις και κάνα ψιλοπραγματάκι πάνω στ'αμάξι ωστέ να τσιμπήσεις κάνα πόνυ δε σε χαλάει κι όλας.Και ούτε χαλάς την αξιοπιστία του αυτοκινήτου.
|
|
|
01-08-07, 13:28
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli
Όταν φοράς μια νορμάλ εξάτμιση δε νομίζω ούτε ότι θα τρελάνεις κόσμο αλλα ούτε και θα είσαι τελείως ''μαμα''.Και εσύ θα είσαι ευχαριστημένος και ο άλλος θα κοιμάται ήσυχος.Τώρα να βάλεις και κάνα ψιλοπραγματάκι πάνω στ'αμάξι ωστέ να τσιμπήσεις κάνα πόνυ δε σε χαλάει κι όλας.Και ούτε χαλάς την αξιοπιστία του αυτοκινήτου.
|
Ουτε πονυ, ουτε γαιδαρο δεν προκειται να παρει κανεις, εκτος αν ξοδεψει τα μαλλιοκεφαλα του οχι μονο στην ροη αλλα και στα εντοσθια, που καλυτερα να βαλει αλλον κινητηρα (πιο φτηνα του βγαινει). Οποιος νομιζει οτι αλλαζοντας φιλτροκουτια και εξατμισεις με λιγα λεφτα θα κερδισει κατι αλλο εκτος απο θορυβο ειναι γελασμενος. Ολοι μα ολοι δεν ειναι ευχαριστημενοι μετα απο λιγο απο τα αλογα του αυτοκινητου τους και πως αρχιζουν? Ας βαλω μια εξατμιση, κερδιζουν κατι? ΟΧΙ!! Γιατι? "τωρα", τους λενε καποιοι αστερες, "Θες και βαρελακια, ή φιλτρα ελευθερας, ή ξυλωμα καταλυτη......" Κερδιζουν παλι κατι ουσιαστικο? ΟΧΙ!!! μονο θορυβο. Τοσα χρονια , τοσοι ανθρωποι, τοσα λεφτα χαμενα για μια ιδεα: την αυξηση των αλογων. Θελετε αυξηση των αλογων? βαλτε αλλο κινητηρα. Εδω αλλοι μεσα στο forum εχουν γραψει το θεϊκο: "Εβαλα σκουπες, σωληνες, καζανια, αρχ..., μιδια και τα πλακωνω με τον κολλητο μου που εχει ολοιδιο και με αφησε πισω... Μαλλον το επνιξα το ρημαδι." Εχω βαρεθει να γραφουν οτι:" αναμεσα στις 2000 με 3000 αποδιδει καλυτερα", ή "μετα πεφτει, ή μετα τις 6000 σκοτωνει".
Οταν δουλευα καποτε ενα σχεδιαστικο simulation στο οποιο ειχες εναν στανταρ κινητηρα και παιζωντας με την εισαγωγη και την εξαγωγη προσπαθουσες να βελτιστοποιησεις τις αποδοσεις, εκει να δεις γλεντια. Μερονυχτα παιδευομουνα, αναλυσεις, μηκη, γωνιες, διαμετρους. Και θα ερθει ο εξατμισας της γειτονιας σου και σε μιση μερα θα μου αυξησει και την ιπποδυναμη. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΡΙΜΑΔΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟυΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ!!! Οποιος θελει αυξηση ιπποδυναμης ας αποφασισει να πληρωσει ακριβα για αυτο.
|
|
|
|
01-08-07, 14:31
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GEORGIOS_XYNOS
Οταν δουλευα καποτε ενα σχεδιαστικο simulation στο οποιο ειχες εναν στανταρ κινητηρα και παιζωντας με την εισαγωγη και την εξαγωγη προσπαθουσες να βελτιστοποιησεις τις αποδοσεις, εκει να δεις γλεντια. Μερονυχτα παιδευομουνα, αναλυσεις, μηκη, γωνιες, διαμετρους. Και θα ερθει ο εξατμισας της γειτονιας σου και σε μιση μερα θα μου αυξησει και την ιπποδυναμη. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΗΣΥΧΑ ΤΑ ΡΙΜΑΔΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΟυΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΠΑΝΑΝΕ!!! Οποιος θελει αυξηση ιπποδυναμης ας αποφασισει να πληρωσει ακριβα για αυτο.
|
Could n't agree more!!!!!
Δηλαδή η μεγάλες εταιρείες GREEDY, HKS, .....που σχεδιάζουν, παράγουν τις εξατμίσεις γιατί νομίζεται οτι τις πουλάνε ακριβά? Γιατί έχει γίνει πολύ καλός σχεδιασμός και έρευνα για να καταλήξουν σε κάποιο προϊόν...Δε λέω πως δεν πληρώνεις και το όνομα λίγο, αλλά και το όνομά τί είναι? Δεν σημαίνει σχεδιασμό και έρευνα?
|
01-08-07, 14:57
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Αθήνα
|
|
Ας θεωρήσουμε πως δεν κερδίζεις ούτε μισό πόνυ.
Ένα φιλτράκι ελευθέρας και ένα ωραίο ελεύθερο τελικό θα τα έβαζα.
Γιατί ο ήχος που βγάζουν εμένα μου φαίνεται σαν να οδηγώ Supra.
Και ένας λόγος παραπάνω για να τα βάλω αυτά είναι γιατί τα σημερινά αμάξια είναι σαν φέρετρα.
Μπαίνεις μέσα και δεν ακούς τπτ.Οδηγάς εθνική και σε παίρνει ο Μορφέας στην αγκαλιά του για πλάκα.Έλεος... Όχι τόση ηχομόνωση.
|
01-08-07, 15:17
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
ΓΙΑΝΝΕΝΑ αλλα εμεις οι βλαχ... οπ'λαχ!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsport192
Could n't agree more!!!!!
Δηλαδή η μεγάλες εταιρείες GREEDY, HKS, .....που σχεδιάζουν, παράγουν τις εξατμίσεις γιατί νομίζεται οτι τις πουλάνε ακριβά? Γιατί έχει γίνει πολύ καλός σχεδιασμός και έρευνα για να καταλήξουν σε κάποιο προϊόν...Δε λέω πως δεν πληρώνεις και το όνομα λίγο, αλλά και το όνομά τί είναι? Δεν σημαίνει σχεδιασμό και έρευνα?
|
τωρα μπερδευτηκες εσυ!αυτα τα δινουν και σου λενε για να αποδωσει καλυτερα πρεπει να βαλεις και αυτο και εκεινο...
01-08-07, 15:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Στην κατηφόρα!
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikoskon
Ας θεωρήσουμε πως δεν κερδίζεις ούτε μισό πόνυ.
Ένα φιλτράκι ελευθέρας και ένα ωραίο ελεύθερο τελικό θα τα έβαζα.
Γιατί ο ήχος που βγάζουν εμένα μου φαίνεται σαν να οδηγώ Supra.
Και ένας λόγος παραπάνω για να τα βάλω αυτά είναι γιατί τα σημερινά αμάξια είναι σαν φέρετρα.
Μπαίνεις μέσα και δεν ακούς τπτ.Οδηγάς εθνική και σε παίρνει ο Μορφέας στην αγκαλιά του για πλάκα.Έλεος... Όχι τόση ηχομόνωση.
|
μή σκέφτεσαι έτσι! καλύτερα να δέσεις μια μπετόβεργα από πίσω για να έχει θόρυβο. θα είναι και οικονομικό. πλάκα κανω οκ!
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,18115211 seconds (84,36% PHP - 15,64% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 05:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|