Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
 |

23-07-07, 16:30
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Απο τη μια μερια ο alex-g εχει δικιο ξερω παιδια που δεν μπορουν να βγαλουν το διπλωμα οχι να παρουν αμαξι.
Αλλα εγω ειμαι υπερ των δοσεων απλα πρεπει να υπαρχει σωστος χειρισμος.Ο πατερας μου ποτε δεν εχει πληρωσει τοκο 1 ευρω παραπανω γιατι προσεχει να μη ληξει η προθεσμια και ξερει μεχρι που τον περνει.
Λιγο προσοχη απλα ειναι τα πραγματα προσωπικα εχω κανει χρηση της πιστωτικης μου 2 φορες και με διευκολυνε παρα πολυ.
Και να σας πω και κατι δεν γινεται ολη η Ελλαδα να χρωσταει ενα καρο λεφτα και καθε μερα απο το πρωι μεχρι το βραδυ να ειναι γεματες οι καφετεριες. Κατσε σπιτι σου κυριε με τα φιλαρακια σου και μη σκας 5 ευρω τη μερα για κατι που κανει 50 λεπτα και αν. 
 |

23-07-07, 17:43
|
 |
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g
καλα να σου πο κατι εχεις σκαιφτει μηπος ειμαστε μια απολους αυτους γιατι δεν νομιζω οι γονεις μας να ειχαν αμαξι απο τα 19 με 26...
|
Φίλε μου, εμείς στο σπίτι παίρναμε αμάξι μόνο όταν το χρειαζόμασταν, η αδερφή μου το πήρε όταν τέλειωσε τη σχολή της και το ήθελε για τη δουλειά της και εμένα μου το πήραν τώρα που αποσύραμε το παλιό και θέλαμε ένα με κλιματισμό και ουσιαστικά το δουλεύω εγώ κυρίως όταν το θέλω για το γραφείο.
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
Απο τη μια μερια ο alex-g εχει δικιο......
|
Εμείς πάντως ποτέ δεν είχαμε πιστωτική και ούτε πήραμε δάνειο πέρα από το στεγαστικό. Αλλά είναι αδιανόητο να βλέπω άτομα που κλαίγονται ότι δεν έχουν λεφτά να πίνουν σταρμπακιές, γουλιά και ευρώ ή να μου πηγαίνουν για ρούχα και να δίνουν τα κέρατα τους για να φορέσουν την τελευταία μόδα. Το θέμα είναι να ξέρεις που σε φτάνει η τσέπη σου και να ανοίγεσαι με ξένο χρήμα μόνο όταν είναι ανάγκη... 

24-07-07, 08:46
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Φίλε μου, εμείς στο σπίτι παίρναμε αμάξι μόνο όταν το χρειαζόμασταν, η αδερφή μου το πήρε όταν τέλειωσε τη σχολή της και το ήθελε για τη δουλειά της και εμένα μου το πήραν τώρα που αποσύραμε το παλιό και θέλαμε ένα με κλιματισμό και ουσιαστικά το δουλεύω εγώ κυρίως όταν το θέλω για το γραφείο.
|
α οραια τοπες και μονος σου (μου το πηραν) δικιμασε να το παρεις μονος σου
|
 |
|
 |

24-07-07, 10:02
|
 |
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
|
|
ρε παιδια μην σκατε για το οτι γιατι ο ενας πηρε ακριβο αμαξι,η γιατι του αλλου του το πηρε ο πατερας του η οχι.σε καταναλωτικη κοινωνια ζουμε.μας εχουνε μαθει ετσι.μεσο τηλεορασης,περιοδικων,και γενικα μεσα ενημερωσης αυτον τον τροπο ζωης.δεν παιρνουμε ακριβο αμαξι γιατι το χρειαζομαστε,αλλα για να μπουμε στο ματι των αλλων,να τους κανουμε να σκασουν απο το κακο τους.δεν εχει σημασια αν εχω τα λεφτα η οχι αλλα να κανω τους αλλους να ζηλεψουν.αυτο δεν ειναι μονο για τα αυτοκινητα,αλλα γενικα σε ολες τις αγορες μας, ρουχα,παπουτσια,σπιτια,επιπλα,κ.τ.λ.μας εχουν φερει σε τετοια χαλια και τετοια ξεφτιλα που ακομα ενας αντρας μια γυναικα,η μια γυναικα εναν αντρα,αυτο που βλεπει μονο ειναι αν τα ρουχα που φοραει ο αλλος ή η αλλη ειναι στη μοδα και ειναι γνωστης μαρκας ρουχων,αν εχει καλο και ακριβο αυτοκινητο κτλ.τοτε θα ενδιαφερθει και θα προσεξει τον αλλο.αν δεν εχεις αυτα τοτε δεν κανεις.δυστυχος ετσι ειναι τα πραγματα,λιγοι εχουν ξεφυγη απο αυτο το λουκι.οσο για τις τραπεζες,ανεκαθεν απο την αρχη του κοσμου οι λιγοι ειχαν τα πολλα.και μαζευαν και μαζευαν περισοτερα.εφτανε καποτε μια στιγμη που δεν τραβαγε αλλο η κατασταση.και δωστου πολεμους,επαναστασεις,εξεργεσεις.και παλι απο την αρχη.ειναι φαυλος κυκλος.δεν αλλαζει αυτο.ειναι η φυση και η μοιρα του ανθρωπου.οποτε μην προβληματιζεστε για τις τραπεζες και τα λεφτα τους.υπαρχουν πραγματα που ειναι πιο σημαντικα.
|
 |

24-07-07, 11:43
|
 |
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Δεν κατάλαβα για ποιό λόγο επιτίθεσαι, φίλε μου; Το πρόβλημα σου είναι ότι μου το πήρε ο πατέρας μου; Ναι μου το πήρε...αλλά μου το πήρε με τα λεφτά στο χέρι...αυτό έπρεπε να κρατήσεις από όλη τη συζήτηση και ότι μου το πήρε για δουλειά, όχι για χαβαλέ, ή έστω και αν μου έπαιρνε να χαβαλέ θα μου έπαιρνε μέχρι εκεί που έφτανε η τσέπη του...και να ξέρεις ότι όταν το αμάξι το ήθελα για χαβαλέ οδηγούσα και της αδερφής μου και την ΚΕ30 του πατέρα, άσχετο το αν το δώσαμε γιατί θέλαμε αρκουδίσιο και πήραμε το καινούριο...
και επειδή το έθεσες, αν ο πατέρας μου δεν ήθελε ή δεν μπορούσε να μου το πάρει το αμάξι, θα το έπαιρνα μόνος μου, αφού μάζευα σχεδόν όλα τα λεφτά γιατί δε μου αρέσει να φεσώνομαι και να εξαρτώμαι από άλλους...ακόμη κι αν έπρεπε να παίρνω λεωφορείο για τη δουλειά μου
πάντως απορώ γιατί κόλλησες σε όσα είπα...

23-07-07, 19:27
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Vavvas
και μη σκας 5 ευρω τη μερα για κατι που κανει 50 λεπτα και αν. 
|
Αυτό είναι μεγάλο λάθος, αλλά αν στο αναλύσω εδώ θα μιλάμε για τον ορισμό του off topic.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,15290403 seconds (80,42% PHP - 19,58% MySQL) with 34 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 04:32. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|