Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA E 12 2002> |
|
|
D4D PERFORMANCE KIT |
|
03-03-07, 01:19
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
Athens
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
D4D PERFORMANCE KIT
Παιδιά ανοίγω ένα καινούργιο post σχετικά με το D4D PERFORMANCE KIT
Έψαξα αν υπήρχε ήδη σχετικό post αλλά δεν μου εμφάνισε κάτι η αναζήτηση.
Είχα δει και πιο παλιά για αυτόν τον παράλληλο εγκέφαλο της TTE τον D4D
Πριν από 7 περίπου μήνες που είχα πάρει το αμάξι και από την μικρή ερευνά που είχα κάνει τότε είδα ότι αναφερόταν μονό σε κινητήρες πετρελαίου.
Σήμερα όμως ψάχνοντας στο Internet προκειμένου να βρω κάτι παρόμοιο, μου εμφάνισε φυσικά και τον D4D.
Το θέμα είναι ότι έπεσα πάνω σε ένα pdf στο site της TTE το οποίο με προβλημάτισε αρκετά μπορώ να πω και αυτό γιατί μέσα στο κείμενο ανέφερε την Corolla E12 με τα 110 άλογα(το 1600 δηλαδή) και ότι μετά φτάνει τα 140 με τον παράλληλο.
Νομίζω ότι ο πετρέλαιο κινητήρας δεν βγάζει 110 άλογα σωστά η κάνω λάθος?
Γιατί αν δεν κάνω λάθος τότε σημαίνει ότι ο παράλληλος κάνει και στα δικά μας!!!
Προσωπικά σκοπεύω να κάνω μια επικοινωνία έστω με e-mail με την TTE να πάρω μια επίσημη απάντηση.
Μήπως έβγαλαν κάτι που δεν το γνωρίζουμε…
Γνωρίζει κάποιος από σας κάτι παραπάνω σχετικά με τον D4D??
Sorry για το τεράστιο Post
|
03-03-07, 01:51
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Επειδή κι εγώ ακριβώς είχα αυτή την απορία,επικοινώνησα μαζί τους και μου απάντησαν ότι το συγκεκριμένο κιτ είναι ΜΟΝΟ για πετρελαίου όπως βασικά λέει και η ονομασία του.Και για να σου λύσω την απορία όντως υπάρχει πετρελαιοκινητήρας της ΤΟΥΟΤΑ που αποδίδει 110 ίππους αλλά δεν θυμάμαι που το είχα δει......Οπότε ξέχνα το.Τους είχα ρωτήσει επίσης αν βγάζουν κάποιο κιτ ή κομπρέσορα ή τούρμπο συγκεκριμένα για το δικό μου (1600) αλλά μου απάντησαν επίσης αρνητικά.
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
03-03-07, 01:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Μακάρι να ήταν έτσι, αλλά μάλλον κάτι μου λέει πως μιλάει για πετρέλαιο. Καταρχήν γιατί τον D4D τον έχει μόνο στις profacelift? Κατά δεύτερον αν δεις τα στοιχεία πριν και μετά, στα στοιχεία που δίνει για μαμά μιλάει για ροπή 250 nm και στα βελτιωμένα 295 nm, τιμή diesel κινητήρων, καθώς αν δεις και τα διαγράμματα ροπής η ένδειξη φτάνει ως τις 4500, άρα μιλάει για diesel. Καλά θα ήταν να είχαμε μια τόσο εύκολη βελτίωση και μάλιστα από ΤΤΕ.
|
03-03-07, 01:58
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Και βέβαια καλά θα ήταν αλλά φαντάσου και την τιμή που θα είχε......
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
03-03-07, 02:15
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Ε, σίγουρα θα έτσουζε
|
03-03-07, 11:03
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
καρδίτσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ειναι ο D4D που φοριεται στο avensis T22 face lift, αλλα και στην corolla.Eιναι turbodiesel γιαυτο και παιρνει τοσα αλογα και τοσο ευκολα.
03-03-07, 13:00
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
σωστός turbo Diesel ασ το προσέξουμε αυτό.Αρε Ευρωπαιοι τη πείραγμα κάνεται
|
18-07-07, 14:29
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Βέροια
|
|
Οντως το κιτ αυτό είναι μόνο για DIESEL (1500€)! Για οσους βεβαια έχουν ηλεκτρονικο γκάζι υπάρχει ελπιδα για βελτίωση. Κυκλοφορεί (οχι στην ΤΟΥΟΤΑ) ένα πραγματάκι που μπαίνει μετά το πεντάλ του γκαζίου, καπου στο ποντεσιόμετρο και αλλαζει την αποκριση δηλ την εντολη απο το πενταλ μέχρι την πεταλούδα. Στοιχίζει περίπου 180-200€
18-07-07, 14:36
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sotosVERIA
Για οσους βεβαια έχουν ηλεκτρονικο γκάζι υπάρχει ελπιδα για βελτίωση.
|
Αυτό ειναι βελτίωση της αποκρισης του γκαζιού επειδη ως γνωστόν τα ηλεκτρικά γκάζια παρουσιάζουν κάποιο lag. Νομίζω λέγεται booster.
Δεν έχει να κανει σε καμια περίπτωση με βελτίωση της απόδοσης του μοτερ.
|
18-07-07, 15:52
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πετρούπολη-Καλαμάτα
|
|
Ο D4D κινητήρα είναι 2000cc και turbo.Ο D4D του Avensis (2001 εως και 2003) βγάζει 110Ηp και του Avensis 2004-2007 βγάζει 125Hp
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Corollaxli : 18-07-07 στις 16:29.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,16768098 seconds (81,52% PHP - 18,48% MySQL) with 44 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 13:47. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|