Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 17-07-07, 01:34
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 489
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
ποσοι απ΄οσους απαντησαν εχουν βαλει καμπερ?ο ντινος παντως που εχει βαλει ειπε θετικα λογια,αρκει να εχεις βαλει κ θολομπαρες κλπ.δεν ειπα να παω να βαλω καμπερ χωρις ζαντες κλπ.ξερεις τιμη για θολομπαρα?περιπου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-07, 01:42
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Θολόμπαρα μπορείς να βάλεις του G6 που έχει περίπου 100-120 Ε αν δεν κάνω λάθος....αλλά και οι υπόλοιπες κάπου εκεί έχουν...υπάρχουν και με 90 και λιγότερα αλλά καλύτερα για 20-30 Ε να βάλεις κάτι καλό ώστε να μην έχεις το πρόβλημα σε περίπτωση χτυπήματος του θόλου....Κοίτα ο dinos είπε σχετικά θετικά πράγματα αρκεί να έχεις και τα υπόλοιπα πάνω...αλλιώς είπε πως είναι σχεδόν άχρηστες...Επίσης εγώ στην ανάρτηση που έχω μπορώ να βάλω αρκετό κάμπερ ( δεν ρυθμίζεται πλήρως το κάμπερ αλλά περισσότερο από τις απλές) όταν ψάχναμε ρυθμίσεις έβαλα και πολύ κάμπερ σε κάποια φάση και δεν έιδα και τρελή διαφορά...οπότε φοβούμενος τη φθορά στα λάστιχα το άφησα σε πιο νορμάλ επίπεδα...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-07, 01:52
Το avatar του χρήστη jason
jason Offline:
Moderator

Μοντέλο: suzuki swift sport
Περιοχή: αργυρούπολη
Δύναμη Σεβασμού: 489
jason είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το καλυτερο ειναι μια tein αναρτηση να την ρυθμιζεις οσο θες αλλα ειναι πανακριβη,παντως γενικα τα ιαπωνικα δεν τα πανε και πολυ καλα με τις στροφες.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-07, 02:05
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Σίγουρα μια tein, μια K-Sportή μια KW που έχω εγώ σου δίνουν άλλες δυνατότητες....κυρίως σε θέμα ρυθμίσεων...σε στρίψιμο μπορείς να πετύχεις καλά αποτελέσματα και με απλή ανάρτηση ( τα bilstein me Η&R που είχα πριν έστριβαν εξίσου καλά). Τα ιαπωνικά δεν έχουν πρόβλημα μ το στρίψιμο γενικά...οκ κάτι civic vti κάποτε ήταν άθλια σε στρίψιμο αλλά πολύ δύναμη. Η δική σου η corolla h 111 δε νομίζω πως υστερεί σε πλαίσιο και δυνατότητες από μαμά ακόμα...απλά πάσχει όπως και όλα τα corolla στην ανάρτηση...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-07, 08:33
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 386
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω που χω καμπερ μπρος πισο ειμαι απολυτα ικανοποιημενος το μονο προβλημα ειναι οτι εχω τα ταμπουρα πισο ακομα και μου πιρονουν οι σιαγονες και πολες φορεσ με φρεναρει σαν να το εχο σηκομενο παω το φτοιαχνο αλα παλι τα ιδια οταν βρο χρονο παο για αλαγη σιαγωνον το θεμα ειναι να σινδιασεις τα καμπερ με καμια σοστι αναρτησουλα αλιος δεν ξερο για τα αλα παιδια αλα εχο αλαξει 4 αναρτησεις δοκιμαστικα για να δο ποια μου κολαει καλα στο αμαξι μερικες φορες πατουσα στισ 2 αντι 4 ροδες οταν το εβαζα στι πιστα.τελικα κατελιξα και μαλιστα εγινε ανακατασκεβη πανο της για καλιτερι αποσβεσι και και σε σινδιασμο καπου 10 μιρ καμπερερ πατουσα τελια .....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-07, 15:47
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 369
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτό που λες με τους θόλους συμβαίνει με τις θολόμπαρες, όχι με τις αντιστρεπτικές....αντιστρεπτικές έχουμε όλοι σχεδόν....θολόμπαρα να βάλεις άφοβα...αρκεί να είναι αλουμινίου ώστε σε σύγκρουση( μακριά από μας) να σπάσει η μπάρα και να μην πάρει κ ο άλλος θόλος...αντιστρεπτικές μπορείς να βάλεις πιο χοντρές ή πιο σκληρές ( ανάλογα τι υπάρχει) και να δεις κ εκεί διαφορά....Τώρα να κάνω και μια παρατήρηση εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση...σου λένε παιδιά που έχουνε ρυθμίσει κάμπερ πως δεν προσφέρει τπτ και δεν αξίζει να βάλεις καμπερόβιδες αν δε συνοδεύεται και από το υπόλοιπο καλό στήσιμο( αναρτήσεις, ζάντολάστιχα, αντιστρεπτικές, θολόμπαρες) ώστε να δέσει όλο το αμάξι και να εκμεταλλέυεσαι μετά με το κάμπερ όλες τις δυνατότητες του πλαισίου...και εσύ παρά τα τόσα ποστ κατά των υπερβολών στο κάμπερ γυρνάς και λες πως αν είναι ακριβές οι καμπερόβιδες υπάρχει η λύση του τρυπανιού και των κανονικών βιδών...ωραία λοιπόν και τότε τι ρωτάς αφού ξέρεις τι να κάνεις και το χεις ήδη αποφασίσει να βάλεις.....??

Φιλικά, Θανάσης.

Υ.Γ. Πάλι τα ίδια είπα και θα με κράξει ο dinos που επαναλαμβανόμαστε...

πες τα ρε φιλε........Καταρχην να ζητησω συγγνωμη αν γινομαι επιθετικος γιατι δεν εχω τετοια προθεση αλλα αυτη τη στιγμη εχω αγανακτισει....αφου ρε φιλε 1.4corolla τα ξερεις οοοολα τοσο καλα τι ανοιγεις θεμα κ μας ρωτας ετσι κουβεντα να γινεται???Βλεπεις οτι οσοι σου εχουν απαντηση κ συμμετεχουν στη συζητηση εχουν ακριβως μα ακριβως την ιδια γνωμη αποψη κ γνωσεις πανω στο θεμα κ εσυ συνεχιζεις να αμφισβητεις....

Κ στο προηγουμενο θεμα που ειχε ανοιξει με θεμα το υπερβολικο χαμηλωμα παλι το ιδιο γινοταν μεχρι που εγινε μπαχαλο κ το παρατησαμε....

Σου εχω πει τοσες φορες ελα απο κοντα να ανταλλαξουμε αποψεις κλπ αν θες αν δε θες δεν εισαι υποχρεωμενος να ακουσεις τις αποψεις του καθενος...απλα εσυ το ζητησες...!!!

Διαβαζω γραφεις για τρυπανια τρυπηματα αμα ειναι ακριβες οι καμπεροβιδες κ τετοια...συγγνωμη αλλα αυτα ειναι πιππες κ οποιος σου κανει κατι τετοιο κ δε σου πει κ τις συνεπειες θα ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!

Υ.Γ.Σταματαω εδω για αλλη μια φορα να ποσταρω στο θεμα γιατι το θεωρο ΑΝΟΥΣΙΟ να μιλαμε ολοι για το ιδιο θεμα να καταθετουμε τις ιδιες αποψεις κ να μη βγαινει ουσια κ αποτελεσμα(το ιδιο εκανα κ στο προηγουμενο θεμα)
Δεν ξερω,αν ειμαι υπερβολικος συγχωρεστε με σε αυτα που ειπα παραπανω...
Παλιά 17-07-07, 16:03
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ρε Ντίνο μην αρπάζεσαι. Εκανε μια ερωτηση το παιδι και του είπαμε όλοι τις απόψεις μας/εμπειρίες μας. Από εκεί και πέρα αποφασίζει εκείνος τι θα κάνει και παίρνει και την ευθύνη/συνέπειες των πράξεων του. Ίσως απλά ήθελε να διασταυρώσει πληροφορίες. Μπορεί να μην συμφωνούμε μαζί του αλλά το τι θα κάνει στο αμάξι του είναι τελικά δικό του θέμα. Ίσως κάποιοι θέλουν να πάθουνε για να μαθουνε...

Υ.Γ.: Χρονια πολλά στο Μαρινάκι σου Ντίνοοοοοοοο !!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 17-07-07, 17:50
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 369
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Ντίνο μην αρπάζεσαι. Εκανε μια ερωτηση το παιδι και του είπαμε όλοι τις απόψεις μας/εμπειρίες μας. Από εκεί και πέρα αποφασίζει εκείνος τι θα κάνει και παίρνει και την ευθύνη/συνέπειες των πράξεων του. Ίσως απλά ήθελε να διασταυρώσει πληροφορίες. Μπορεί να μην συμφωνούμε μαζί του αλλά το τι θα κάνει στο αμάξι του είναι τελικά δικό του θέμα. Ίσως κάποιοι θέλουν να πάθουνε για να μαθουνε...

Υ.Γ.: Χρονια πολλά στο Μαρινάκι σου Ντίνοοοοοοοο !!!!!

Εχεις δικιο Μιχαλη το ειπα κ στην αρχη δε θελω να φανη το ποστ επιθετικο γιατι δεν εχω τετοια προθεση...κ παλι εχεις δικιο!

Υ.Γ.Ευχαριστω πολυ κ ανταποδιδω τα χρονια πολλα κ για το δικο σου Μαρινακι.....!!!!!(Μαρινοχωριο θα φτιαξουμε σε λιγο)

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,21044707 seconds (79,87% PHP - 20,13% MySQL) with 39 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 16:07.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com