Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Αυτό που λες με τους θόλους συμβαίνει με τις θολόμπαρες, όχι με τις αντιστρεπτικές....αντιστρεπτικές έχουμε όλοι σχεδόν....θολόμπαρα να βάλεις άφοβα...αρκεί να είναι αλουμινίου ώστε σε σύγκρουση( μακριά από μας) να σπάσει η μπάρα και να μην πάρει κ ο άλλος θόλος...αντιστρεπτικές μπορείς να βάλεις πιο χοντρές ή πιο σκληρές ( ανάλογα τι υπάρχει) και να δεις κ εκεί διαφορά....Τώρα να κάνω και μια παρατήρηση εντελώς φιλικά και χωρίς παρεξήγηση...σου λένε παιδιά που έχουνε ρυθμίσει κάμπερ πως δεν προσφέρει τπτ και δεν αξίζει να βάλεις καμπερόβιδες αν δε συνοδεύεται και από το υπόλοιπο καλό στήσιμο( αναρτήσεις, ζάντολάστιχα, αντιστρεπτικές, θολόμπαρες) ώστε να δέσει όλο το αμάξι και να εκμεταλλέυεσαι μετά με το κάμπερ όλες τις δυνατότητες του πλαισίου...και εσύ παρά τα τόσα ποστ κατά των υπερβολών στο κάμπερ γυρνάς και λες πως αν είναι ακριβές οι καμπερόβιδες υπάρχει η λύση του τρυπανιού και των κανονικών βιδών...ωραία λοιπόν και τότε τι ρωτάς αφού ξέρεις τι να κάνεις και το χεις ήδη αποφασίσει να βάλεις.....??
Φιλικά, Θανάσης.
Υ.Γ. Πάλι τα ίδια είπα και θα με κράξει ο dinos που επαναλαμβανόμαστε... 
|
πες τα ρε φιλε........Καταρχην να ζητησω συγγνωμη αν γινομαι επιθετικος γιατι δεν εχω τετοια προθεση αλλα αυτη τη στιγμη εχω αγανακτισει....αφου ρε φιλε 1.4corolla τα ξερεις οοοολα τοσο καλα τι ανοιγεις θεμα κ μας ρωτας ετσι κουβεντα να γινεται???Βλεπεις οτι οσοι σου εχουν απαντηση κ συμμετεχουν στη συζητηση εχουν ακριβως μα ακριβως την ιδια γνωμη αποψη κ γνωσεις πανω στο θεμα κ εσυ συνεχιζεις να αμφισβητεις....
Κ στο προηγουμενο θεμα που ειχε ανοιξει με θεμα το υπερβολικο χαμηλωμα παλι το ιδιο γινοταν μεχρι που εγινε μπαχαλο κ το παρατησαμε....
Σου εχω πει τοσες φορες ελα απο κοντα να ανταλλαξουμε αποψεις κλπ αν θες αν δε θες δεν εισαι υποχρεωμενος να ακουσεις τις αποψεις του καθενος...απλα εσυ το ζητησες...!!!
Διαβαζω γραφεις για τρυπανια τρυπηματα αμα ειναι ακριβες οι καμπεροβιδες κ τετοια...συγγνωμη αλλα αυτα ειναι πιππες κ οποιος σου κανει κατι τετοιο κ δε σου πει κ τις συνεπειες θα ειναι ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!!!
Υ.Γ.Σταματαω εδω για αλλη μια φορα να ποσταρω στο θεμα γιατι το θεωρο ΑΝΟΥΣΙΟ να μιλαμε ολοι για το ιδιο θεμα να καταθετουμε τις ιδιες αποψεις κ να μη βγαινει ουσια κ αποτελεσμα(το ιδιο εκανα κ στο προηγουμενο θεμα)
Δεν ξερω,αν ειμαι υπερβολικος συγχωρεστε με σε αυτα που ειπα παραπανω...