Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
05-07-07, 14:31
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Έχω βρεθεί σε δικαστήριο, όπου ο "κατηγορούμενος" υποστήριξε ότι δεν χρησιμοποίησε ο ίδιος εκείνη την ημέρα το αυτοκίνητό του, αλλά κάποιος άλλος συγγενής του (κόρη του ή γαμπρός του)...δεν θυμόταν. Σας πληροφορώ ότι "έφαγε" κανονικά το πρόστιμο από το δικαστήριο και όπως του είπε ο δικαστής: "βρες τα με τους συγγενείς σου"!!!
05-07-07, 23:13
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από LISSAS
Έχω βρεθεί σε δικαστήριο, όπου ο "κατηγορούμενος" υποστήριξε ότι δεν χρησιμοποίησε ο ίδιος εκείνη την ημέρα το αυτοκίνητό του, αλλά κάποιος άλλος συγγενής του (κόρη του ή γαμπρός του)...δεν θυμόταν. Σας πληροφορώ ότι "έφαγε" κανονικά το πρόστιμο από το δικαστήριο και όπως του είπε ο δικαστής: "βρες τα με τους συγγενείς σου"!!!
|
Ωπα φιλε μισο.....απο δημοτικη αστυνομια εφαγε δικασημη κληση??????
Εδω μιλαμε για τις κλησεις που μοιραζει η δημοτικη αστυνομια κ αν οντως την εφαγε απο δημοτικη αστυνομια τοτε αναιρεις οοο,τι λεει το τοπικ που ανοιχτηκε....
06-07-07, 09:30
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Όχι, ήταν κλήση τροχαίας. Απλά ήθελα να επισημάνω ότι αν πας σε τακτική δικάσιμο έστω και από κλήση του Δήμου (όπως αναφέρθηκε προηγουμένως), και υποθεί καμιά δικαιολογία, τύπου οδηγός-συγγενής, η αντιμετώπιση του δικαστηρίου θα είναι αυτή που ανέφερα.
06-07-07, 10:01
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εντελώς ΛΑΘΟΣ η στάση του δικαστή!
Το σωστό είναι να υποχρεώσει το ιδιοκτήτη να αναφέρει συγκεκρινένα ποιος είχε το αυτοκίνητο και ορίσει δικάσιμο με το συγκεκριμένο πρόσωπο. ΄Η έστω να μην αποδεχτεί πως κάποιος άλλος είχε το αυτοκίνητο την μέρα εκείνη και τιμωρήσει τον ιδιωκτήτη!
Αλλά η φράση βρες τα με τους συγγενείς σου από δικαστή μέσα στο δικαστήριο είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ!
|
06-07-07, 12:22
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Λεκανοπέδιο
|
|
Kαι εγώ όταν το άκουσα,δεν πίστευα στα αυτιά μου. Καταδικάστηκε ο έρμος, χωρίς να υπάρχουν επαρκείς αποδείξεις... Πάντως, πριν αγνοήσει κανείς κλήση του Δήμου, καλό θα ήταν να το ψάξει από εντός του οικείου Δήμου.
|
|
06-07-07, 12:42
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Hello...τί μου λέτε τώρα ρε παιδιά; Όλο το σύστημα είναι γεια σου. Δεν ξέρουν ούτε τι κόβουν. Προ τριμήνου ήρθε στο σπίτι κλήση από Δημοτική Αστυνομία Κέρκυρας...άκουσον άκουσον...για το αμάξι της αδερφής μου για παράνομη στάθμευση...βέβαια εμείς ουδέποτε έχουμε πάει Κέρκυρα...πήγαμε Τροχαία και με παρακάλια κοίταξαν και βρήκαν ότι η κλήση είναι σε άλλο αμάξι άλλου ιδιοκτήτη απλώς έγινε λάθος πληκτρολόγηση κατά την αποστολή στον οφειλέτη. Και τώρα περιμένουμε μέχρι να συνεδριάσει το Δημ. Συμβούλιο για να την ακυρώσει, ενώ κινδυνεύουμε να μπει στην εφορία και να την πληρώσουμε 10πλάσια χωρίς να φταίμε...και μετά μου λέτε ότι σας πείραξε η στάση του δικαστή...ο οποίος εκ των πραγμάτων θα καλέσει τον ιδιοκτήτη του οχήματος και όχι τον τυχόν οδηγό, γιατί αν μη τι άλλο η κλήση βαρύνει το όχημα και όχι τον εκάστοτε ιδιοκτήτη αυτού, επομένως ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει χωρίς να φταίει και μετά θα τα αναζητήσει μέσω αδικαιολόγητου πλουτισμού ή φάπας από τη γυναίκα, πεθερό του κλπ κλπ...
06-07-07, 16:40
|
|
Κυριλέ Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ
|
|
Πριν μια βδομαδα εφαγα τη πρωτη μου κληση για παρκαρισμα στις μπλε γραμμες (ελεγχομενη σταθμευση). Το θεμα ειναι οτι πηγα γρηγορα και τη πληρωσα για να δωσω τα μισα 40 ευρω. Μου ειπε ο κυριος εκει οτι αν δεν τη πληρωσω θα παει στην εφορια. Τωρα τι εννοουσε με αυτο δεν ξερω. Δεν λεει να μπλεξεις και στο κατω κατω εκανα μ@λ@κια και τη πληρωσα ετσι το βλεπω εγω.
06-07-07, 18:05
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονίκη
|
|
Ακριβώς αυτό εννοώ που είπε ο madvinegar:
Επειδή υπήρχε πρόσφατα έλλειψη τσίγγου και δεν μπορούσαν να παράγουν πινακίδες, υπήρχαν περιπτώσεις που καποιος αγόραζε καινούριο αμάξι και του δίνανε χάρτινες πινακίδες μέχρι να κατασκευαστούν οι κανονικές του.
Και ακόμα και όταν αγοράζεις καινούργιο αυτοκίνητο, ποτέ σχεδόν δεν το δίνουν με τις πινακίδες βιδωμένες, πάντε σχεδόν υπάρχει ένα χρονικό διάστημα που κυκλοφορείς με πινακίδες στο τζάμι ή και χωρίς όταν είσαι παρκαρισμένος !!!
06-07-07, 18:52
|
banned
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
εμενα μου κοψε κληση απο δ.α. και αν εχουν το θεο του στο μισο μετρο την ειχε την πινακιδα κ εγραψε λαθος ενα νουμερο...παω τους λεω παιδια εγω δεν εχω αυτον τον αριθμο γεια σας....κ απο τοτε δεν με ενοχλησε κανεις κ τπτ...
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16103292 seconds (81,80% PHP - 18,20% MySQL) with 41 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 17:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|