Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

TOYOTA COROLLA E 12 2002>

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 22-06-07, 00:31
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 410
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Ρε παιδιά πως την πατήσατε έτσι? Πως νομίζατε ότι είναι όλα στην 6ετή εγγύηση? Το πρώτο που σου λένε όι πωλητές είναι αυτό. 6 τα μηχανικά, 3 όλα τα άλλα. Οκ και 12 η σκουριά. Νομίζω δεν πρόκειται για πλημμελή εκπλήρωση υπεσχημένης παροχής....δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πάντως μου έκανε τρομερή εντύπωση η έκφραση του nuntius "...και μαντέψτε, κι εμένα η εγγύηση είναι εξαετίας μηχανική και 3ετίας ....."!! Δηλαδή νόμισες πως μόνο τα δικά μας έχουν 3 χρόνια ηλεκτρικά για κάποιον λόγο? Αυτό είναι κάτι που αν ανοίξεις και το πιο απλό περιοδικό αυτοκινήτου και ανατρέξεις στις σελίδες με τις τιμές-χρηματοδοτικά-εγγυήσεις -χαρακτηριστικά, το αναφέρει. Μάλλον οι πωλητές την έκαναν τη δουλειά τους.......
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-07, 00:43
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 301
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ούτως ή άλλως το αμάξι θα το έπαιρνα ανεξάρτητα από το αν η εγγύηση ήταν ολική για έξι χρόνια ή όχι. Επίσης να σημειώσω ότι έχω ανοίξει πολλά περιοδικά και έχω δει περί εγγυήσεων και λοιπά και περίμενα μικρότερη εγγύηση αλλά ο ίδιος ο πωλητής μου μίλησε για εξαετή εγγύηση δύο φορές και γιαυτό και το έθιξα το ζήτημα εδώ. Εξάλλου δεν υπάρχει λόγος να έχω εγγύηση μεγαλύτερη από εσάς, εκτός αν πχ η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ ήθελε να διώξει τις τελευταίες 12αρες με δέλεαρ αυξημένη εγγύηση, κάτι το οποίο τελικά δεν ισχύει. Α, και όσο αφορά την πλημμελή εκπλήρωση υπεσχημένης παροχής, άσε με να σε διαβεβαιώσω ότι αν το κεφάλαιο άνοιγε για οποιονδήποτε λόγο δικαστικά, η ΤΟΥΟΤΑ θα τα πλήρωνε και ας τα ζητούσε μετά από τον κάθε πωλητή που ανοίγει υπερβολικά το στόμα, ειδικά όταν ξέρει ότι από μένα θα πάρει μετρητά για ένα αμάξι που τον συμφέρει να το διώξει και ξέρει ότι θα το πάρω και δεν υπάρχει ανάγκη να με πείσει ψευδόμενος...

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-07, 01:01
Το avatar του χρήστη tsport192
tsport192 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12 facelift 1.6 SOL M/R
Δύναμη Σεβασμού: 403
tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα tsport192 έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius Εμφάνιση μηνυμάτων
........ Α, και όσο αφορά την πλημμελή εκπλήρωση υπεσχημένης παροχής, άσε με να σε διαβεβαιώσω ότι αν το κεφάλαιο άνοιγε για οποιονδήποτε λόγο δικαστικά, η ΤΟΥΟΤΑ θα τα πλήρωνε και ας τα ζητούσε μετά από τον κάθε πωλητή που ανοίγει υπερβολικά το στόμα, ειδικά όταν ξέρει ότι από μένα θα πάρει μετρητά για ένα αμάξι που τον συμφέρει να το διώξει και ξέρει ότι θα το πάρω και δεν υπάρχει ανάγκη να με πείσει ψευδόμενος...
Θα συμφωνήσω και εγώ ότι οι πωλητές το παρακάνουν! Λένε και ψέματα που μετά μπορείς να τους τα τρίψεις στην μούρη εφόσον στα δώσουν και γραπτώς...(όπως συνέβη σε εμένα με το κόστος των service, όπου ο πωλητής είχε πει άλλαντι άλλων...)

sorry για το off topic, αλλά με πνίγει το δίκιο!!!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-07, 01:35
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius Εμφάνιση μηνυμάτων
Ούτως ή άλλως το αμάξι θα το έπαιρνα ανεξάρτητα από το αν η εγγύηση ήταν ολική για έξι χρόνια ή όχι. Επίσης να σημειώσω ότι έχω ανοίξει πολλά περιοδικά και έχω δει περί εγγυήσεων και λοιπά και περίμενα μικρότερη εγγύηση αλλά ο ίδιος ο πωλητής μου μίλησε για εξαετή εγγύηση δύο φορές και γιαυτό και το έθιξα το ζήτημα εδώ. Εξάλλου δεν υπάρχει λόγος να έχω εγγύηση μεγαλύτερη από εσάς, εκτός αν πχ η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ ήθελε να διώξει τις τελευταίες 12αρες με δέλεαρ αυξημένη εγγύηση, κάτι το οποίο τελικά δεν ισχύει. Α, και όσο αφορά την πλημμελή εκπλήρωση υπεσχημένης παροχής, άσε με να σε διαβεβαιώσω ότι αν το κεφάλαιο άνοιγε για οποιονδήποτε λόγο δικαστικά, η ΤΟΥΟΤΑ θα τα πλήρωνε και ας τα ζητούσε μετά από τον κάθε πωλητή που ανοίγει υπερβολικά το στόμα, ειδικά όταν ξέρει ότι από μένα θα πάρει μετρητά για ένα αμάξι που τον συμφέρει να το διώξει και ξέρει ότι θα το πάρω και δεν υπάρχει ανάγκη να με πείσει ψευδόμενος...
Δεν τίθεται θέμα για το αν είχες ή όχι μεγαλύτερη εγγύηση από τους υπόλοιπους. Μακάρι να είχες και να έλυνες τα όποια τυχόν προβληματάκια σου παρουσιάζονταν και ας ήσουν ο μόνος...Δεν ζημίωνε κανέναν από εμάς αυτό το πράγμα. Τώρα, στο θέμα του αν η ΤΟΥΟΤΑ θα πλήρωνε ή όχι αν το θέμα άνοιγε δικαστικά, επιμένω πως μάλλον όχι μιας και είναι κατοχυρωμένη και από το συμβόλαιο που υπογράφουμε που φαντάζομαι ξεκαθαρίζει τα θέματα εγγυήσεων. Ο πωλητής μπορεί να είπε ότι ήθελε για να "διώξει" το αμάξι, αλλά πως το αποδεικνύεις όταν το συμβόλαιο που έχει την υπογραφή σου λέει άλλα....????
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 22-06-07, 01:45
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 301
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Βασικά το πρώτο και σημαντικότερο είναι σε κανέναν μας να μη βγάλει τίποτα πέραν της τριετίας! Εγώ δε θυμάμαι να υπέγραψα κάτι για όρους εγγύησης, απλώς όταν υπογράφεις υποτίθεται ότι έχεις λάβει γνώση όλων των προϋποθέσεων και των παραγόντων της συμφωνίας που συνάπτεις. Παρ' όλα αυτά, μην ξεχνάμε ότι τόσο η μαμά μας όσο και όλες οι εταιρείες πλέον, λειτουργούν με τους λεγόμενους Γενικούς Όρους Συναλλαγών, οι οποίοι είναι κατ' επίφαση νόμιμοι και επειδή δεν αποτελούν ποτέ αντικείμενο διαπραγμάτευσης, αλλά είναι προδιατυπωμένοι και αν δε μας αρέσουν σε εμάς τους αγοραστές δε μπορούμε να συνδιαλλαγούμε, τυπικά είναι άκυροι και μη δεσμευτικοί. Μόνο λόγω πρακτικής και συνήθειας καθιερώνονται πρακτικά. Όσον αφορά το ζήτημα απόδειξης, είναι πρόβλημα, το πολύ πολύ φέρνεις μάρτυρες...το δικαστήριο ξέρει την πρακτική των πωλητών. Μπορείς να επικαλεστείς και τηλεφώνημά σου στην εταιρεία στο οποίο ρωτούσες σχετικά και η εταιρεία κρατά αρχείο...πωωωωωω ρε δολοπλοκία!

Ουπςςςς... έγινααα
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-07, 14:40
Το avatar του χρήστη laios
laios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Μοντέλο: Ε12$03
Περιοχή: Bolos
Δύναμη Σεβασμού: 267
laios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
nuntius ησουνα απολυτα σαφεστατος και κατατοπιστικος.με βρισκεις απολυτα συμφωνο θεωρητικα και ΠΡΑΚΤΙΚΑ.αυτη την τακτικη την παρατηρησα και στον τοπικο ααντιπροσωπο, οπου οι πωλητες σε πιανουν με το μπλα μπλα και σε πειθουν αν δεν εχεις το θαρρος να φερεις <αντιθεση>=τσαμπουκα και νατον πιασεις απ τα αυτια.αν σε δουνε οτι μασας να ρωτισεις διαφορα περιεργα δηλ. προφανει πραγματακια τα οποια ομως ειναι σημαντικα για μας τους αγοραστες μαλλον επενδυτες, σε αρχιζουν παλι το καλοπιασμα και σε <πειθουν>.μετα την 3τια οτι ηθελε προκυψει και λες και ευχαριστω.ετσι εξαπατουν και στις διαφημησεις, π.χ απο 1,4 μεχρι 200hp και ο ανυποπτος μπαμπας αγοραζει αμαξακι στο γιοκα του.

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 02:27
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Δύναμη Σεβασμού: 408
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από corollapatra Εμφάνιση μηνυμάτων
Τα τρία πρώτα χρόνια της εγγύησης της ΤΟΥΟΤΑ αφορούν τα πάντα ενώ τα επόμενα τρία αφορούν μόνο τα μηχανικά μέρη... Το ραδιοCD δεν είναι μηχανικό μέρος...

Προχτες που πηγα , μου αλλαξανε γριλο στο ηλεκτρικο παραθυρο και δεν πληρωσα τιποτα!!!! Κοιτα εδω

ΥΓ:Sorry για το off topic.

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 02-07-07, 02:33
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ναι τελικά κάτι παίζει με μια υπερεγγύηση που δίνει η ΤΟΥΟΤΑ ελλάς. Και εγώ άλλαξα αισθητήρα της εξωτερικής θερμοκρασίας και ας είχε λήξει η τριετία. Το έγραψα και στο αντίστοιχο θέμα.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA E 12

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Αντάπτορας mp3 usb sd στο μαμά ραδιοcd tasos27 TOYOTA COROLLA E 12 51 24-08-19 21:24
toyota 58807 ραδιοcd nitrous79 TOYOTA COROLLA E 12 2 11-05-13 16:04
ΡαδιοCD niknik SUPPORT 34 01-10-11 16:44
Ραδιοcd antonios TOYOTA COROLLA 111(G6) 18 15-11-10 17:24
Ραδιοcd!!! drzaf TOYOTA COROLLA E 12 14 11-11-06 12:07

Page generated in 0,15224600 seconds (80,97% PHP - 19,03% MySQL) with 39 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 15:04.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com