για σας παιδια ειχε ξαναγινει αυτη η σηζητηση παλιοτερα! τωρα που καλοκαιριασε εχω παρατηρισει οτι το μοτερ με την ΧΟΑΝΗ γριλιζει διλαδη κανει σαν να χτυπαει πυρακια, δοκιμασα ενα φιλτροκουτι και δεν ακουγα τιποτα εχο μια χοανη τις green με κελιφος απεξω σαν βαρελακι επισης δοκιμασα και αλες χοανες για να δω τι παιζει το αποτελεσμα πιγα και ρωτησα μου ειπαν οτι μου εχουν ανοιξει λιγο περισσοτερο οι βαλβιδες αυτο μεν ειναι καλο για το καλοκαιρι μονο που το ακουσμα στα 16v ειναι λιγο σπαστικο σιγκεκριμενα στα 4εφε ροτισα για το φιλτροκουτι και μου ειπαν 270 ευρο. πιστεβο οτι ειναι προιον
με τιν μεγαλητερη ασφαλια και απο θεμα βελτιωσης κτλ διοτι αμα βαλεις πανελ παλι δεν αντιμετοπιζεις το παραπανο προβλημα και εχεις και ποιο σωστη διανομη, αποδοση, και καυσι τι προτεινετε εσεις? ποια ειναι η καλιτερη λυση? εχετε δοκιμασει καποιοι το πανελ εχει τιν αποδοση της χοανης? στο μικρο service θα το παω για ενα ρεγουλιαρισμα και ρυθμισμα στις βαλβιδες μου για ναμε σιγουρος! περιμενω ανοιπομονος να ακουσω για τις δικεσας συμβουλες πανω σε αυτο!