Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 19-06-07, 19:23
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 3sgte Εμφάνιση μηνυμάτων
απλα κι εγω θα πω ενα... με 3sgte μαμα ανεβαινεισ βουνο με 5η... οποιοσ το καταφερει αυτο με 4efte θα πρεπει να εχει συμπιεση πανω απο 11:1...

οποιοσ καταλαβε καταλαβε.
Επειδή καταλάβαμε φίλε μου εννοείται πως τα 2000cc υπερέχουν των 1300cc δεν το συζητάμε.Και βλέπω πως σε τόσα ποστ ανακυκλώνουμε τα ίδια πράγματα.Εννοείται πως το 1300 δεν θα έχει τη ροπή να ανέβει το βουνό με 5η αλλά και το 3sgte ανεβαίνει με 5η;;;Υπερβολικό...

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 19-06-07, 22:03
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
συνηθως τα παραδειγματα ετσι ειναι ....για να τονιστει η διαφορα που εχει το ενα με το αλλο....καλο το 13αρι εαν θελει value for money αντε και 180 αλογα με ''καλα πραγματα'' απο εκει και πανω οικονομικα και μονο (φαντασου και ολα τα αλλα ) σε συμφερει να βαλεις 2.0 φαντασου και ολα τα αλλα αρα ........
Παλιά 20-06-07, 02:10
3sgte

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή καταλάβαμε φίλε μου εννοείται πως τα 2000cc υπερέχουν των 1300cc δεν το συζητάμε.Και βλέπω πως σε τόσα ποστ ανακυκλώνουμε τα ίδια πράγματα.Εννοείται πως το 1300 δεν θα έχει τη ροπή να ανέβει το βουνό με 5η αλλά και το 3sgte ανεβαίνει με 5η;;;Υπερβολικό...
καθολου υπερβολικο φιλε. επιδη το εχω και το εχω κανει στο λεω.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 20-06-07, 14:14
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Δύναμη Σεβασμού: 458
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 3sgte Εμφάνιση μηνυμάτων
καθολου υπερβολικο φιλε. επιδη το εχω και το εχω κανει στο λεω.
Όταν λες βουνό όμως τι έννοεις;π.χ ανεβαίνεις Πάρνηθα με 5η;Γιατί ακόμα και με ένα παλικάρι που ανεβαίναμε με ένα Octavia GT 310Hp σε όλη τη διαδρομή ανεβαίναμε 4η και σε σημεία σημεία κατεβάζαμε 3η.

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-07, 13:37
Το avatar του χρήστη NIKOSX
NIKOSX Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: xios
Δύναμη Σεβασμού: 255
NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος NIKOSX θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Corollaxli Εμφάνιση μηνυμάτων
Όταν λες βουνό όμως τι έννοεις;π.χ ανεβαίνεις Πάρνηθα με 5η;Γιατί ακόμα και με ένα παλικάρι που ανεβαίναμε με ένα Octavia GT 310Hp σε όλη τη διαδρομή ανεβαίναμε 4η και σε σημεία σημεία κατεβάζαμε 3η.
δεν ξερω την ανηφορα της Παρνηθας πως ειναι αλλα εδω που ειναι νησι και μπορειτε να φανταστητε τι δρομους (χαλια) εχουμε και ποσο μαλον τι ανηφορες (κουτελο) πηγαινω ανετα με πεμτη (εδικα τωρα μετα την αναβαθμηση) μην ξεχνας οτι και το octavia ειναι και 1000 κιλα παραπανω απο οτι το corolla!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 21-06-07, 14:07
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Δύναμη Σεβασμού: 379
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εγω θα συμφωνισω καπος με τον NIKOSX διοτι εγω με το ε 101 1.3 σε 1412 ιπερκιβισμενο ανεβενο 3η και λιγα 4αρτι kai το μαμα σασμαν μονο που ζηγιζω 852 κιλα λογικο ακουγετε αλλα ενταξει δεν νομιζω να τιν κραταει 5 για πολυ και αν κραταει θα το χαιδευει γιατι αλιος μπουκονει ..... το to octavia ειναι στι κατηγορια που λεμε (αρματα) ειναι αρκετα βαρι και πιανει τελικες δεν εχει κοντες αυτο δεν σιμενει οτι δεν τραβαει τραβαει και καλα μαλιστα αλα σε ανοικτους δρομους....... και κατι αλο τα κιβικα δεν παιζουν παντα ρολο σινιθος τη διαφορα τι βλεπετε σε ευθειες που εσθανεσε οτι αυτο με τα παραπανισια κιβικα δεν εξασθενει ουτε τρελενετε παει κυριλε και ανετα οσο γιαυτο οταν ειχα τιν εε90 l/b μου κολουσε στα 140 μια μεσεντες τρακτορας κατραμι χορισ το φορτιο και εκανα αναγαστικα ακρι να περασει δεν μου φενετε κουφο ολοι ξερουμε τι κριβετε απο εκει μονο που νομιζουμε οτι δεν δινουν κιομος με αφισε μ@...κ@

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη alex-g : 21-06-07 στις 14:41.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,13671994 seconds (79,00% PHP - 21,00% MySQL) with 32 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:53.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com