Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
OFF TOPIC Εδώ μπορείτε να γράφετε ό,τι θέλετε!! Από ειδήσεις μέχρι τι φαγητό έχετε σπίτι! |
|
|
Βοήθεια με e-bay & paypal |
|
18-06-07, 21:18
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Βοήθεια με e-bay & paypal
Πάνω που βρήκα κι εγώ ένα ωραίο gps να χτυπήσω από το e-bay, πάω να κάνω login και οι κωδικοί μου δε λειτουργούσαν...το θέμα με το e-bay το έλυσα, έφτιαξα νέο λογαριασμό αλλά τώρα πάω να μπω στο paypal και δεν έχω τους κωδικούς, οπότε πήγα να φτιάξω νέο λογαριασμό, τον ετοίμασα αλλά όταν πήγα να καταχωρήσω την κάρτα μου λέει ότι δε μπορώ να έχω νέο λογαριασμό με την ίδια κάρτα. Πώς μπορώ να ανακτήσω τους παλιούς κωδικούς; Να σημειώσω ότι και ο παλιός και ο νέος λογαριασμός είναι στο ίδιο mail και τα forgotten password κλπ δε βοηθάνε! Κανείς χριστιανός βοήθεια;;;
18-06-07, 21:24
|
|
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Ψαξε στο mail σου καλυτερα για τους παλιους username + password μηπως τα εχεις σβησει και τα εχεις σε κανενα recycle bin μοας και τα βρεις.
18-06-07, 22:15
|
|
|
|
Περιοχή:
kabala
|
|
Ειναι δυσκολα με paypal γιατι ειναι θεματα ασφαλειας και εχουν το καλυτερο ονομα στην πιατσα σε αυτα τα θεματα!!θα ρωτησω ενα ψαγμενο φιλαρακι μηπως ξερει κατι!!!
18-06-07, 23:36
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
Θεσσαλονικη
Ευχαρίστησε: 2
|
|
δεν μπορεις να αγορασεις απο e-bay κατευθειαν με την καρτα σου ?αν ειναι πιστωτικη στειλε mail στο paypal να στην ακυρωσει ,θα σου ζητησει να στειλεις με φαξ μερικα αντιγραφα της καρτας η της κινησης για να βεβαιωθουν οτι η καρτα σου ανηκει.Τελικη λυση βγαλε μια προπληρωμενη καρτα και ανοιξε νεο λογαρισμο
|
19-06-07, 01:26
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Τσέκαρα και το mail μου αλλά δεν βρίσκω τους κωδικούς το horn μου μέσα...προσπάθησα να επικοινωνήσω και με το paypal, αλλά έχουν τυποποιημένες φόρμες και δε βοηθάει. Το κόβω να ξυπνάω πορνό-πουρνό και να πηγαίνω από τη bank να ακυρώσω την προπληρωμένη και να βγάλω άλλη...ελπίζω να μη θέλουν τίποτα μίζες για ακύρωση, τους έσφαξα...
19-06-07, 02:21
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Επιτέλους έβγαλα άκρη και όλα καλά. Να ρωτήσω, να τσιμπήσω ένα mio που βρήκα από net? Υπάρχει κίνδυνος για κάτι επειδή είναι από Αυστραλία; Θα λειτουργεί κανονικά το gps; Θα παίρνει και τα προγράμματα και τα πάντα; Θα μιλάει και ελληνικά το gps? Ξέρει κανείς;;;
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nuntius : 19-06-07 στις 02:45.
|
19-06-07, 10:04
|
|
Administrator
|
|
Περιοχή:
Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Γνωμη μου ειναι οτι θα δουλευει απλα θα χρειαζεται να του βαλεις τους Ελληνικους χαρτες και το προγραμμα να μιλαει Ελληνικα.
Εχεις και πμ. Δες το!
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
|
19-06-07, 10:28
|
|
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Επιτέλους έβγαλα άκρη και όλα καλά. Να ρωτήσω, να τσιμπήσω ένα mio που βρήκα από net? Υπάρχει κίνδυνος για κάτι επειδή είναι από Αυστραλία; Θα λειτουργεί κανονικά το gps; Θα παίρνει και τα προγράμματα και τα πάντα; Θα μιλάει και ελληνικά το gps? Ξέρει κανείς;;;
|
Ποιο ΜΙΟ βρήκες? Για πες λεπτομέριες....
|
19-06-07, 14:22
|
|
Administrator
|
|
|
|
Παντως φιλε κι εγω χτυπησα ενα GPS απο E-bay μεσω ενος φιλου και δεν πρεπει να εχει καποιο προβλημα! Αρκει να του εγκαταστησεις αλλα προγραμματακια και ολα καλα!
Το περιμενω εντος των ημερων βεβαια, αλλα οταν μου ερθει θα ανεβασω φωτογραφιες!
19-06-07, 15:09
|
|
|
|
Περιοχή:
Next station...tsempolia
|
|
Κι εγώ όσον ου πω, θα το τσιμπήσω, απλά αφήνω να δω πώς θα εξελιχθεί η τιμή! Όταν το πάρεις, φίλε janakasgr, ρίξε καμιά φωτό και πες μου και εντυπώσεις!
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι σε λειτουργία
|
|
|
Page generated in 0,16500998 seconds (81,83% PHP - 18,17% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:17. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|