Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-06-07, 17:35
Το avatar του χρήστη Glanzaboy
Glanzaboy Offline:

Μοντέλο: Ε111 Turbo
Περιοχή: Αθήνα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 271
Glanzaboy είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πιστεψε με φιλε μου παντα τα μεσα, οι επωνυμιες και καποια ''κεφαλια'' θα ξεφευγουν....Συμφωνω για καποιο μερος του ΚΟΚ ζωνη και κρανος κ.λ.π. απαραιτητα σωζουν ζωες αλλα σε καποια αλλα ειναι υπερβολικοι....και κατι ασχετο (...ας φτιαξουν και κανεναν δρομο, η καμια πιστα θα μειωθουν τα ατυχηματα οχι πολυ αλλα εστω και λιγο θα ειναι μια καλη προοδος αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα τεσπα....)
Παλιά 06-06-07, 18:41
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Δύναμη Σεβασμού: 244
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
το πιο σωστο που θα επρεπε να κανει η ελληνικη κυβερνηση ειναι,τα εσοδα απο ολα τα προστυμα που γινοντε σε ολη την ελλαδα να χρησιμοποιουντε μονο για την κατασκευη διορθωση τον ελληνικων δρομον.αλλα δεν το βλεπω.....μακαρι να βγω ψευτης.
Παλιά 06-06-07, 19:06
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Πολύ σωστό Κόμη... Μακάρι... Αλλά με αυτούς που μας κυβερνάνε, και έτσι να πούνε, για κάθε 10 ευρώ που θα μαζεύουνε θα χρησιμοποιούνε τα 20λεπτά (και αν) για την επιδιόρθωση δρόμων... Τα υπόλοιπα θα πέφτουν στις τσέπες τους...
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 06-06-07, 20:58
Το avatar του χρήστη nuntius
nuntius Offline:

Περιοχή: Next station...tsempolia
Δύναμη Σεβασμού: 300
nuntius είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά, κανονικά αν το κράτος μας λειτουργούσε ως κράτος προνοίας ως το Σύνταγμα ορίζει με περισσή περηφάνεια, έπρεπε κάθε έσοδο από παραβιάσεις, πρόστιμα και δικαστικές καταδίκες αφορώσες οδική συμπεριφορά έπρεπε να διατεθούν για σκοπούς όπως επιδιόρθωση του οδικού δικτύου, για κατασκευή νέων οδών και γενικότερα οδικών έργων. Επιπλέον θα έπρεπε μέρος των εσόδων να διατεθούν και για τον καλύτερο εξοπλισμό της αστυνομίας και για ενίσχυση των νοσοκομείων σε έμψυχο και άψυχο υλικό, γιατί καταληκτικά το εκάστοτε νοσοκομείο είναι αυτό που πρέπει να αντιμετωπίσει τα θύματα κάθε τροχαίου. Να μην πω βέβαια ότι κανονικά χρήματα έπρεπε να εξοικονομηθούν και να χορηγηθούν στο ταμείο ανασφάλιστων οδηγών ή ως αλλιώς ονομάζεται το οποίο είναι στα όρια της χρεωκοπίας αλλά και για παροχή σχετικής παιδείας και στις 2 πρώτες βαθμίδες της εκπαίδευσης...ωστόσο όπως έχει ειπωθεί επανειλημμένα προηγουμένως, μόνος σκοπός είναι η συγκέντρωση των χρημάτων μέσα από υψηλά πρόστιμα που ναι μεν μπορεί να αποδειχθούν χρήσιμα και αποδοτικά ως προς τον σκοπό τους για εκφοβισμό των παράτολμων και ανεύθυνων οδηγών κυρίως, αν μη τι άλλο όμως όποιος θέλει να μιλήσει για ορθό χαρακτήρα των νέων προστίμων, χρήσιμο θα ήταν να αναλογιστεί πως πρώτιστη μέριμνα του κράτους είναι ο σωφρονισμός και η πρόληψη και όχι η καταστολή. Περιττό να αναφέρω πως τα πρόστιμα επιβάλλονται λίγο πριν τις κοινοβουλευτικές εκλογές του φθινοπώρου, γιατί κάποιοι θέλουν να ενισχύσουν οικονομικά τις εκστρατείες τους. Συγγνώμη για το μακροσκελές της δημοσίευσής μου, αλλά δεν είναι δυνατόν όταν όλα ακριβαίνουν μόνο οι μισθοί να μένουν σταθεροί και να υπάρχουν προτάσεις αρμοδίων φορέων για μείωση των ελαχίστων ορίων μισθών και συντάξεων...άραγε όλοι αυτοί αναλογίζονται την αντισυνταγματικότητα και το έκνομο των προτάσεών τους; Αν τους ένοιαζε η σωστή οδική συμπεριφορά, έπρεπε να υπάρχει και ανταμοιβή των οδηγών που ποτέ δεν παρανομούν...δεν είδα όμως ποτέ να μειώνονται βάσει κλίμακας τα ποσά που πληρώνει ο πατέρας μου εδώ και 30 χρόνια για τέλη κυκλοφορίας ενώ ποτέ δεν πήρε ούτε μία κλήση...ποιά είναι η ανταμοιβή για τους συνετούς οδηγούς σε πρακτικό επίπεδο;..καμία!

Τέλος πάντων, τελική μου ευχή είναι τα πρόστιμα να αποτελέσουν ένα έστω κάπως αποδοτικό μέτρο ώστε να μειωθούν τα ατυχήματα και οι θρήνοι για θανάτους που κλείνουν σπίτια.

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη nuntius : 06-06-07 στις 21:05.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-06-07, 02:12
Το avatar του χρήστη κωνσταντίνος
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: E12
Περιοχή: ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Δύναμη Σεβασμού: 332
κωνσταντίνος είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar Εμφάνιση μηνυμάτων
Πες τα ρε Κώστα για να καταριφθεί πλέον αυτός ο μύθος ότι οι ξένοι είναι όλοι συνετοί και φιλότιμοι πολίτες με παιδεία και μόρφωση κτλπ κτλπ ενώ οι Έλληνες είναι κάφροι...
Όλοι τα ίδια σκ@τ@ είμαστε απλά οι ξένοι έχουν το καμουτσίκι από πάνω τους και όποιος κάνει την παρανομία... του κόβουνε τον κώλ@. Ας ήταν έτσι και το σύστημα στην Ελλάδα και θα μας έβλεπα όλους μας μετά τι μάγκες είμαστε και τί μαγκιές θα κάναμε στο δρόμο...
Είδατε πως συμπεριφέρονται οι Έλληνες έξω? Τί έγινε? Αποκτήσανε παιδεία σε 1 εβδομάδα?
Π@π@ρια συνετοί είναι ! απλά έχουν συνηθήσει να έχουν τον βούρδουλα απο πάνω απο τοκεφάλι τους και έτσι δουλέυουν.

όσο για την αστυνόμευση είναι πραγματικά σφιχτή !

Αυτήν την στιγμή μένω σε ένα χωρίο μέσα στην καρδιά τής αμερικάνηκης Βλαχειάς ! διλαδί σε ένα χωριό του τέξας και όταν οδηγώ φοβάμε να κάνω μ@λκία ακόμα και στον ποιο απομονομένο και σκοτινό δρόμο γιατί ξέρω οτι αν υπάρχει περιπολικό κοντά θα με ρημάξει !!!
και πιστέψτε με υπάρχουν στημένα περιπολικά ακόμα και στον χειρότερο κατσικόδρομο ! και δεν είναι ανάγκη να είναι στημένος με radar για να σε δεί αλλά έχουν εγκατεστημένο radar σε όλα τα περιπολικά και ελέγχει την ταχύτητα των γύρο οχημάτων και αν κάποιος υπερβεί το όριο το βλέπει το περιπολικό κατευθείαν.

Αν δέν είναι πισωκούνα δέν κάνεις δουλειά !

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-06-07, 02:22
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

[quote=Glanzaboy;246464]πιστεψε με φιλε μου παντα τα μεσα, οι επωνυμιες και καποια ''κεφαλια'' θα ξεφευγουν....quote]

Στην Ελλάδα ναι αλλά όχι στο εξωτερικό !

εδώ μάγκες δεν καταλαβαίνουν και πολά πολά και δεν παίζουν με τέτοια πράγματα ! εδώ αν δεν συμορφωθεις με τις υποδήξεις του μπάτσου κυνδηνεύεις άμεσα όχι να πάς φυλκά αλλά στον άλλο κόσμο απο την σφαίρα που θα σου φητέψει αν θεωρήσει εκείνος οτι πάς να κάνις κίνηση εναντίον του όπος για παράδειγμα να ανοιξείς το ντουλαπάκι για να πάρεις τα χαρτιά σου ή να βγείς απο το όχημα ! Μπορεί να ακούγετε υπερβολικό αλλά είναι αλήθεια

αν πάς να το παίξεις πονηρός οτι και καλά ξέρεις ποιος είμαι εγώ και τέτια τώτε είναι που δεν γλητώνεις την πτσ@.

και έχω παράδειγμα έναν διοικητή που τον σταμάτησαν επιδή πήγενε με 5 μίλια παραπάνω διλαδή αντι για 30 πήγενε 35 και την ρούφηξε κανωνικά και ας τους έλεγε τι είναι και τι κάνει.

Θυμήσου ! οδήγα προσεχτικά, είναι υποχρέωση σου! τα παλιοσίδερα ξανα γήνονται, εμείς ΌΧΙ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-06-07, 02:35
κωνσταντίνος Offline:

Θεϊκό Μέλος

Αυτό που με στεναχωρεί με τα νέα μέτρα είναι οτι θα τα πληρώσουν ακριβά και άνθρώποι που δεν φταίνε απο ανθρώπους που είναι λίαν επιεικώς απαράδεκτοι.
Για παράδειγμα το όργανο που σταμάτησε τον αδελφό μου κάποτε για έλεγχο και πρίν ελέγξει τα χαρτιά του άρχησε να γράφει τις πινακίδες του οχήματος στο μπλοκάκι και αφού διαπίστοσε οτι ο αδελφός μου είχαι τα χαρτιά του σωστά και δεν έκανε κάτι παράνομο του λέει "βρε παιδί μου να σε γράψω οτι δεν φόραγες ζώνη ή οτι πέρασες με κόκκινο ? η ζώνη είναι ποιό φτηνά !" και ο αδεφός μου έμεινε κάγκελο ! και αυτά περίοδο χριστουγέννων.

και ερωτώ μετά ! αν ο αδελφός μου του έκανε αναφορά για το περιστατικό πιστεύετε οτι θα έβγαζε ποτέ άκρη ?

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-06-07, 03:47
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
πολλα μπλοκα παιδια...προσοχη...
και δεν φτανουν αυτα μου σκαει απο πισω ενα κολαδικο με τερμα πανω φωτα κ προβολακια...πολυ μαγκια οδηγουν...εμας γτ μας γραφουν για προβολακια?

ακομα λιγο παντως κ θα αρχηζα κατι καλες χειρονομιες γτ με στραβωσε ο παπαρας ευτιχως καταλαβα με τι ζωο ειχα να κανω....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-06-07, 18:18
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Και όλως τυχαίως έχουν γεμίσει οι δρόμοι περιπολικά!
Όλη την εβδομάδα με "συνοδεύουν" περιπολικά στην δουλειά και στο πήγαινε και στο έλα Αττική οδό!
Πανέ με 100-120χλμ και προκαλούν μποτιλιάρισμα!
Προσωπικά δεν με μοιάζουν τα πρόστιμα καθώς ζωνη,stop,κοκκινα τα τηρώ εκ πεποιθήσεως εκεί με τα όρια τραβάω ζορια και καμιά διπλή σε μεγάλους δρόμους!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 07-06-07, 18:45
Το avatar του χρήστη Panagiotis_87
Panagiotis_87 Offline:
Μέλος

Μοντέλο: E12 1.4 f/l
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 237
Panagiotis_87 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
και ερωτώ μετά ! αν ο αδελφός μου του έκανε αναφορά για το περιστατικό πιστεύετε οτι θα έβγαζε ποτέ άκρη ?
Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν υπηρχε φυσικα περιπτωση να βγαλει ακρη φιλε μου! Στη Αμερική όμως θα έβγαζε...
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από κωνσταντίνος Εμφάνιση μηνυμάτων
Π@π@ρια συνετοί είναι ! απλά έχουν συνηθήσει να έχουν τον βούρδουλα απο πάνω απο τοκεφάλι τους και έτσι δουλέυουν.

όσο για την αστυνόμευση είναι πραγματικά σφιχτή !
και δεν είναι ανάγκη να είναι στημένος με radar για να σε δεί αλλά έχουν εγκατεστημένο radar σε όλα τα περιπολικά και ελέγχει την ταχύτητα των γύρο οχημάτων και αν κάποιος υπερβεί το όριο το βλέπει το περιπολικό κατευθείαν.
Εκει όμως απ'οσο ξερω επιτρεπονται οι ανιχνευτες ρανταρ...
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
Corolla παντός καιρου iempan OFF TOPIC 1 07-12-14 12:13
Καιρος για WRC!!!!!!!!!!!!!!!!!! endurasKE-30 WRC 2 21-04-12 02:01
νεος 4efte_turbo Ειμαι νεος 7 14-04-11 23:17
Περασε ο καιρος..... captainl TOYOTA COROLLA KE30 8 27-10-10 13:36
ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ CLUB crazymer Ειμαι νεος 12 03-06-08 13:45

Page generated in 0,17922592 seconds (83,19% PHP - 16,81% MySQL) with 43 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 23:38.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com