λοιπόν αν και κανονικά δεν πρέπει να κάνουμε εξερέσεις είπα να σε βοηθήσω λίγο.
για ότι αφορά τα φρένα τώρα οι επιλογές σου είναι οι ακόλουθες.
Για χαρακτούς δίσκους μπορείς να κοιτάξεις αυτούς που φέρνει η fensport για το TS. Είναι Black Diamond.
www.fensport.co.uk
Είναι σίγουρα πιο ακριβοί...και βάλε και τα μεταφορικά!
επίσης για δισκόπλακες aftermarket BLACK DIAMOND μπορείς να βάλεις τακάκια ferodo ή Pagid Fast Road που συνεργάζονται μια χαρά με τους δίσκους της fensport.τα τακάκια FERODO σειρά D που είναι λίγο racing μόλις ζεσταθούν είναι καταπληκτικά,και δεν τρίζουν όπως όλα τα racing.
άλλη επιλογή είναι οι δισκοπλακες Nippon από συνεργατη του πασπαλιαρη που ειναι στις διαστασεις των εργοστασιακων και ειναι τρυπητες. η τιμη τους για το ζευγαρι μπροστα ειναι 140ευρω + τοποθετηση
σε ότι αφορά τις αναρτήσεις δύο επιλογές έχεις.να πας σε coil-over ή να βάλεις aftermarket αμορτισέρ και ελατήρια.
επομένος για aftermarket αμορτισέρ και ελατήρια μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε Κoni,bilstein κλπ με ανάλογα ελατήρια.
για coil-over πας σε KW,Koni,Tein,PSS (για να προλάβω μερικούς η ΚΟΝΙ αν θυμάμαι καλά έχει βγάλει μία coilover καινουργια fsb νομίζω λέγεται).
να προσθέσω επίσης ότι από την στιγμή που αγοράσεις coil-over θα είναι ρυθμιζόμενη η ανάρτηση σου! Άρα έχεις πολλές επιλογές ρύθμισης και βρίσκεις εσύ αυτή που σου αρέσει!(αυτό για την άνεση μιας coilover αναρτησης)
παραθέτω επίσης ένα ποστ ενός φίλου που φοράει τα εξής:Κοni κιτρινα και ελατήρια χαμηλώματος της ΤΤΕ
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Jims192
Tο δικό μου,φορούσε (μεταχειρισμένο το πήρα) Κοni κιτρινα ρυθμιζόμενα τα μπροστινά απο πάνω ενώ τα πίσω πρέπει να βγούν(10' υπόθεση) με 3 σκάλες απόσβεσης,και ελατήρια χαμηλώματος της ΤΤΕ.'Οταν το πήρα ήταν στο τέρμα σκληρό και αν και κοπανούσε το αυτοκίνητο δεν είχε υποψία πλεύσης και έστριβε υπέροχα χωρις να γέρνει καθόλου.Επειδή όμως το λυπήθηκα να κοπανάει το ρύθμισα μπρος-πίσω στο ποιό μαλακό που έχει.Εχει βελτιωθεί πολυ η άνεση ενώ εξακολουθεί να μην πλέει καθόλου,ακόμα και με 240 και επίσης ακόμη στρίβει, απλα με ελαφριά κλίση πλέον.Χωρις να έχω καβαλλήσει TS με μαμά ανάρτηση,συμπαιραίνω απ'αυτά που διαβάζω πως πρέπει να έχει μεγάλη διαφορα..
|
*σήμείωση όλα τα παραπάνω αντλήθηκαν από τις σελίδες του forum.δεν φέρω καμία ευθύνη για την επιλογή σου.
---------------------------
πάντα φιλικά,
Κων/νος