Μεταφορική Corolla...
Καλημέρα σε όλους.
Γράφω αυτό το άσχετο ποστ απλά και μόνο για να δηλώσω πως για άλλη μια φορά το σκύλι που έχω υπό την κατοχή μου, και ακούει στο όνομα corolla, με έβγαλε ασπροπρόσωπο.
Πήγα χτες το απόγευμα στο ΙΚΕΑ να αγοράσω ένα διπλό κρεββάτι και 15 άλλα πραγματάκια γιατί ανακαινίζω το εξοχικό στη Σαλαμίνα.
Ήταν πολύ συμμαντικό να έχω το κρεββάτι το Σάββατο ώστε να μπορώ κοιμηθώ για ΣΚ στο εξοχικό.
Βρίσκω κρεββάτι, πληρώνω αλλά μετά έμενε να λύσω το πρόβλημα της μεταφοράς. Το κρεβάτι ήταν 1,60χ2,00. Τα ξυλα του κτλπ ήταν ψιλοεύκολη υπόθεση αφού ήταν πακεταρισμένα. Το στρώμα όμως?
Πάω στον γκισέ να ρωτησω για μεταφορά στη Σαλαμίνα και εκτός του ότι θα αργουσαν πολύ να το φέρουν, ήταν και ακριβά (λογικό το βρίσκω αφού η περιοχή που είναι το εξοχικό ειναι στα Περιστερια Σαλαμίνος...).
Να μην τα πολυλογώ, το πέρνω απόφαση να τα μεταφερω όλα μονος μου...
Ριχνω καθίσματα και βάζω μέσα ξυλα, δοκαρια, μύδια, ξυδια κτλπ. Το πορτ-μπαγκαζ δεν έκλεινε οπότε το δένω κάτω (μεχρι όσο πήγαινε) με ένα σπάγγο. Το στρωμα φυσικά δεν έμπαινε με τίποτα οπότε ακολουθώ άλλη τακτική. Βγάζω κεραία και το τοποθετώ στον ουρανό. Είχα μαζί μου ένα μακρύ και γερό ναυτικό σχοινί. Κατεβάζω και τα 4 παράθυρα και αρχίζω να το δένω γύρω γύρω και μέσα από το αμάξι.
Αφού τελείωσα και σιγουρευτηκα ότι ήταν δεμένο γερά έπρεπε να βρω τρόπο να μπω στο αμάξι αφού είχα δέσει και τις πόρτες μαζί με το στρώμα...
DUKES STYLE !!! eeeeeeehhh haaaaaaaaa!!! Μπήκαμε από τα παράθυρα!
Ο στρατηγός Lee αναβιώθηκε !!!
Περιττό να σας πω ότι σε όλη τη διαδρομή πήγαινα μάξιμουμ με 50χαω, και το γέλιο που ρίχνανε όσοι μας βλέπανε ήταν χωρίς προηγούμενο.
Πολύ γέλιο έπεσε και στο παρκιν του ΙΚΕΑ από περαστικούς που μας έβλεπαν να μπαίνουμε από τα παράθυρα...
Όσο για τη διαδρομή, πολλές φορές που φύσαγε έπρεπε να τραβάω το στρωμα από τα σχοινιά του ώστε να το κρατάω κάτω, σαν να πετούσα χαρταετό...
Το θέμα είναι πως τα κατάφερα, έφτασα μετά από 2 ώρες στο εξοχικό και το αποτέλεσμα είναι πως χάρις στην κορολίτσα, το ΣΚ θα έχω κρεββάτι...
Corolla power...
Υ.Γ. Παραθετω και μια φωτο που τραβηξα αφου εφτασα Σαλαμινα αλλά δυστυχώς ειναι σκοτεινή... Μακάρι να την είχα τραβήξει πιο νωρις. Θα το απολαμβάνατε...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη madvinegar : 04-05-07 στις 11:06.
|