Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 23-04-07, 19:12
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Ναι... και τα δικαιώματα του www.aurisclub.gr είναι αγορασμένα από το κλαμπ.
Παλιά 26-04-07, 15:40
alex-g

δεν ξερω τι να πω ρε παιδια εγω αγορασα προσφατα ενα τουτου ο τιποσ που το ειχε ειχε αυτοκ/τα ηταν μελος εγο ειμε νεος στο νετ. παραπερα δεν εχο σιναντιτηει ποτε με καπιον του club θαθελα παντος. δεν μ αρεσουν οι μουφιεσ αλα οι ξεκαθαροι λογαριασμοι
Παλιά 26-04-07, 16:40
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
με το καλο φιλε μου σε περιμενουμε να σε γνωρισουμε κ απο κοντα.....ελα σε καμια συναντηση...
Παλιά 29-04-07, 23:00
mechanicaf Offline:
Κυριλέ Μέλος

Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 296
mechanicaf είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Θα ηθελα να ζητησω συγνωμη καταρχην στα παιδια που συζητανε ολα τα παραπανω για μια παραθεση που θα κανω.Πριν καμποσες μερες ειχα και εγω εκφρασει την αποψη μου πανω στο θεμα και δυστυχως παιδια δεν συμφωνουσα μαζι σας.Η αποψη αυτη ουτε ειχε υβριστικο λεξιλογιο ουτε εθιγε καποιον αλλα αντιθετα προσπαθησα να περασω μια γενικοτερη ιδεα του τι σημαινει για εμενα το corolla club,σαν μια γενικη ιδεα για ανθρωπους που εχουν κατι κοινο.Την αγαπη τους για το αυτοκινητο.Και συγκεκριμενα για το toyota μας.
Δυστυχως αυτο φαινεται οτι ενοχλεισαι καποιους που προσπαθουν να με πεισουν οτι για να αγαπαω τα toyota θα πρεπει να ειμαι μελος(; του club.Θα πρεπει να ερχομαι στις συναντησεις και να πληρωνω την οποια συνδρομη μου ζητηθει!Αν δεν κανω ολα αυτα ΔΕΝ εχω το δικαιωμα να σας μιλαω,να διαφωνω μαζι σας και να συζηταω μεσα στο site καποια προβληματα που τυχον ειναι και δικα σας.Και φυσικα δεν εχω το δικαιωμα να χρησιμοποιω το ονομα corolla club διοτι πολυ σωστα εχετε αγορασει τα δικαιωματα!!Ουτε στο αυτοκινητο μου θα το βαλω,ουτε screensaver στην οθονη μου,ουτε θα λεω αυτην τη λεξη απο εδω και περα μην μου ερθει ουρανοκατεβατη καμμια μηνυση!!Θα ξηλωσω και την αφισα της Παμελα Αντερσον απο την ντουλαπα μου διοτι σιγουρα δεν την ρωτησα για να την βαλω.
Δυστυχως φιλε μου Μιχαλη και το λεω με λυπη και οχι με ειρωνεια,ερμηνειες του τυπουφιλε mechanicaf σημερον 21-4-07 αποφασισε η διοικηση να διαγραψει το ποστ σου γιατι θα προξενουσε αντιδρασεις(!!!!!) οπως εχουν γινει και στο παρελθον(;;; ) τιμα την επετειο της 21 Απριλιου ετσι οπως της αξιζει!!
Και αν νιωθεις οτι σε θιγει κατι απο τα παραπανω δεν πειραζει ξανασβηστα ουτως ή αλλως δ ι α φ ε ρ ο υ μ ε!~.
Παλιά 30-04-07, 00:54
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Δύναμη Σεβασμού: 762
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
mechanicaf (Δημήτρη)θα διαφωνίσω μαζί σου.εχω παρατηρήσει ότι προσπαθείς να προκαλείς συνεχώς.γιατί το λέω αυτό?
η κουβέντα με τις συναντήσεις έχει ξαναγίνει και σου είχα πει να έρθεις να δεις και αν δεν σου αρέσει φύγε.ήρθες?δεν νομίζω.επομένως με πιο δικαίωμα λες όλα τα παραπάνω????
έτσι λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου σε πληροφορώ σήμερα στις 29 Απριλίου 2007 ότι στις συναντήσεις μας έρχονται καποια παιδιά που δεν γουστάρουν (συγνώμη για την έκφραση αλλά δεν μπορεί κάποιος να πετιέται και να λέει κάτι όταν δεν γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα 100%) να γραφτούν για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους και κάποιοι άλλοι που ενώ είναι ενεργά μέλη(με κάρτα μέλους κλπ) δεν γουστάρουν να έχουν αυτοκόλλητα πάνω στο αυτοκίνητό τους.
δεν λέω μπορεί να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα αλλά θα μπορούσες να είσαι και εσύ ένας από αυτούς.και αν δεν πιστεύεις τα όσα γράφω έλα σε μία συνάντηση.σε προκαλώ.θα πάρω εγώ ο ίδιος τηλέφωνο ένα παλικάρι που είναι ενεργό μέλος παρόλο που δεν έρχεται συχνά, να σου φέρει τη κάρτα του και να δεις ότι δεν έχει αυτοκόλητο στο αυτοκίνητό του και έναν φίλο μας τουρμπάτο,αν δεν είναι ήδη παρόν,( όσοι έρχονται στις συναντήσεις σίγουρα τον ξέρουν) ο οποίος είναι φίλος με όλους.μιλάμε,πίνουμε μαζί καφέ και συγκεκριμένα τη παρασκευή που μας πέρασε μιλάγαμε για το αυτοκίνητο του αδερφού του για το τι μοτέρ θα βάλει τελικά και ήρθε και ο αδερφός του αργότερα.
έλα λοιπόν σε κάποια συνάντηση και μακάρι να με διαψεύσεις.αν μπορέσεις να το κάνεις εγώ πολύ απλά ξυλώνω τα "γαλόνια" που έχω.τι και αν είμαι administrator τι και αν γίνω απλό μέλος ( και θα είμαι πάντα ενεργό) οι φίλοι μου θα με βλέπουν το ίδιο.

τι προσπαθείς να τραβήξεις πάνω σου την προσοχή όλων κάνοντας τον αντιρησία ?

θα παρακαλέσω να μην σβηστεί το μήνυμά μου αλλά ούτε και το μήνυμα του
mechanicaf γιατί δεν πρέπει.έχω βαρεθεί να πνίγω αυτό που πρέπει να εκφράσω γιατί μπορεί κάποιοι να θιχτούν κλπ κλπ κλπ.

ως εδώ.
δεν έχω να πω τίποτε άλλο.εγώ κάθε παρασκευή ειμαι παρόν και μάτια έχω και βλέπω.όπως και τόσοι άλλοι που διαβάζουν τη συγκεκριμένη ενότητα.όλα τα παιδιά λοιπόν μπορούν να κρίνουν.

ξέρω ότι θα παρεξηγηθώ αλλά αυτή είναι η αλήθεια.θα παρακαλέσω να μην σβηστεί το post μου ούτε του Δημήτρη γιατί θέλω και απαιτώ να τελειώσει αυτή η ιστορία εδώ γιατί με κουράζει.ειδάλως σας παρακαλώ να με διαγράψεται.

ΥΓ μπορεί κάποιοι να γελάνε με όσα γράφω.μπορεί κάποιοι να διαβάζουν και να μην πιστεύουν στα μάτια τους γιατί δεν μιλάω έτσι αλλά όταν τα πέρνω τα λέω χύμα και σταράτα.δεν με ενδιαφέρει αν θα κακοχαρακτηριστώ.δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.όσοι με ξέρουν ξέρουν ποιος είμαι.είμαι μέλος και εγώ και προσβάλομαι.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 30-04-07 στις 01:20.
Παλιά 30-04-07, 10:55
madvinegar Offline:
Administrator

madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Δημήτρη καλημέρα,
Αν και τα φρονήματα μου είναι όντως ταγμένα υπερ της 21ης Απριλίου, δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να το κανω να ακουστεί έτσι.
Εγώ απλά σου έδωσα εξήγηση και απάντηση στο αν μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί ελεύθερα το όνομα και logo του corollaclub.
Απ'ότι είδες έχει βγει και σχετική ανακοίνωση στην κεντρική σελίδα.
Από εκεί και πέρα αυτές οι υπερβολικές ενέργειες σου και οι εκδηλώσεις "αγάπης και συγκίνησης", στυλ Ξανθόπουλος, για το αυτοκίνητο σου και την ΤΟΥΟΤΑ ή και για αυτόν που ανακάλυψε τον τροχό δεν έχουν καμία σχέση με το αν θα κολήσεις αυτοκόλητα στο αμάξι ή αν θα λες ότι είσαι μέλος του corollaclub.
Προς ενημέρωση σου, η φωτο της Πάμελα που έχεις σπίτι σου έχει πληρωθεί αδρά στην ίδια την Πάμελα για να τραβηχτεί και σίγουρα εσύ (ή αυτός που στην έδωσε) αγόρασες και πλήρωσες για κάποιο περιοδικό που την είχε μέσα για να την κολήσεις στον τοίχο σου - εκτός και αν φύτρωσε σε καμιά γλάστρα έξω από την πόρτα σου(?), οπότε πάω πάσο.
Στο κάτω κάτω έχουμε πολλά παράπονα από παιδιά που πληρώνουνε κανονικά συνδρομή και για αυτοκόλλητα ώστε να διατηρείται, να συντηρείται και να παρουσιαζεται το κλαμπ και το σάιτ μέσα σε εκδηλώσεις κτλπ και παρόλαυτα να έχουν τα ίδια δικαιώματα με κάποιον που είναι μέλος "εκ πεποιθήσεως"...
Το ποστ σου δεν στο έσβησα εγώ και ούτε πρόκειται εγώ να σβησω ποστ. Απλά σου εξηγησα γιατί σβήστηκε. Και όπως φαίνεται εχει δίκιο ο Διάφανος πως θέλεις να προκαλείς το κοινό αίσθημα γιατί αν απλά ήθελες να δώσεις απάντηση σε εμένα προσωπικά θα μου έστελνες ΠΜ και δεν θα με ονομάτιζες στο φόρουμ. Κανένα πρόβλημα από πλευράς μου φίλε μου και θα σου ζητήσω να μη (με) ξαναλυπηθείς γιατί δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος. Όπως είπες: δ ι α φ έ ρ ο υ μ ε !!!
Παλιά 30-04-07, 11:24
madvinegar Offline:
Administrator

Και ορίστε ακριβώς και το ποστ που έστειλα στον Mechanicaf:

"Mechanicaf καλησπέρα.
Ήθελα απλα απαντήσω στο ερώτημα σου για το αν σβήστηκε κάποιο ποστ σου.
Όντως το τελευταίο ποστ σου στο τοπικ "μαϊμου αυτοκόλλητα-μαϊμού μέλη" σβήστηκε από τη διοίκηση γιατί το περιεχόμενο του πιθανόν να πυροδοτούσε αντιδράσεις (και που στο παρελθόν έχει ήδη πυροδοτήσει), κάτι το οποίο θέλουμε να αποφύγουμε.
Προς ενημέρωση σου και αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως τα δικαιώματα για τα κάτωθι ονόματα/διευθύνσεις και logo είναι αγορασμένα από το club μας:

www.corollaclub.com
www.corollaclub.gr
www.aurisclub.gr

logo: Το εικονίδιο πάνω αριστερά στο σάιτ με τα 3 στροφόμετρα.

Τα ανωτέρω δικαιώματα είναι αγορασμένα για τα έτη 2003 έως και 2007 κανονικά και με αποδείξεις, κάτι το οποίο εννοεί πως για όσο ανανεώνονται, ισχύει και το copyright τους.
Κανείς άλλος, ούτε η ίδια η ΤΟΥΟΤΑ, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτά τα ονόματα και logo εκτός και μόνο εάν έχει γίνει ειδική συμφωνία και αποδοχή από το club μας.

Σκοπεύουμε εντός των ημερών να ανεβάσουμε σχετική ανακοίνωση για το ανωτέρω θέμα, γιατί το ζήτημα που έθεσες έχει ξαναβγεί στο προσκήνιο.
Ελπίζω να βοήθησα.

Φιλικά
Μιχάλης
"

Αν κάποιος πιστευει πως δεν ήμουνα ευγενικός, ή είχα δικτατορικό ύφος, ή ημουνα προσβλητικός με οποιοδήποτε τρόπο ή γενικά άξεστος, παρακαλώ να μου το πεί για να διορθωθώ στο μέλλον.
Θεατρινισμούς του στυλ "σήμερα 21/4/07" κτλπ εγώ ποτέ δεν χρησιμοποίησα. Ουτως ή άλλως το μύνημα στάλθηκε στις 20/4/07.
Επίσης ξαναθυμίζω πως βγήκε ανάλογη ανακοίνωση για ενημέρωση όλων, δηλαδή δεν ήταν κάτι που θέλαμε να κρατησουμε μυστικό και να το "καλύψουμε".
Περιμένω τη γνώμη σας. Ευχαριστώ.
Παλιά 30-04-07, 12:30
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 361
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Δεν γνωριζω τι ποστ διαγραφηκαν κ τι περιειχαν.....ομως εδω θιγουμε το θεμα του οτι καποιοι που δεν γνωριζουν καν τι παει να πει corollaclub κοτσαρουν ενα αυτοκολλητο ασχετο πανομοιοτυπο με αυτα του κλαμπ κ λενε οτι ειναι κ μελη κ πουλανε μουρη...
Το οτι υπαρχει το κλαμπ δε σημαινει οτι οποιος χει corolla ειναι υποχρεωμενος να ειναι κ στο κλαμπ μελος.....εμεις ειμαστε μια ωραια παρεα κ ολοι φιλοι μεταξυ μας κ οποιο γουσταρει κ αμα γουσταρει....δε νομιζω οτι υποχρεωθηκε κανεις ποτε να γραφτει....αν θελει ομως καποιος να λςεγεται μελος υπαρχουν καποιοι κανονες....για να εισαι μελος κ να καμαρωνεις πληρωνεις μια συνδρομη κ συμβαλλεις σε αυτο που λεγεται κλαμπ,επικοινωνεις,ανταλλαζεις αποψεις κ αλλα πολλα...απο εκει κ περα οποιος δεν ειναι διατεθιμενος δεν το κανει κ τελειωνει εδω το θεμα....
Κανω λαθος?
Δεν ειναι γελιο το να κοτσαρεις αυτοκολλητα που πηγες κ εφτιαξες ρε φιλε σε ενα μαγαζακι κ κυκλοφορας κ πουλας μουρη οτι εισαι μελος οτι εισαι προεδρος οτι γ@μ@ς κ δερνεις κ τελικα στην πραγματικοτητα δεν ξερεις ουτε καν στο site της παρεας μας να μπεις κ να επικοινωνησεις???
Εγω για αυτο το λογο ανοιξα το τοπικ....Οποιος εχει λοιπον αντιρρησεις μπορει ναι μεν να τις εκφρασει με ομορφο τροπο κ οχι προσβλητικο κ κατηγοριματικο, ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ πρωτα γνωριζει την παρεα κ ο,τι συναπεγεται στη λεξη corollaclub.

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ neoklis Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 0 18-05-21 23:34
αυτοκολλητα και διαφημιστικα .. Fanis ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 0 14-02-18 20:59
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Αυτοκολλητα Anonymous Θελω βοηθεια 13 24-02-05 16:50

Page generated in 0,18038297 seconds (83,73% PHP - 16,27% MySQL) with 38 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:57.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com