Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ

Κλειστό Θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 29-04-07, 23:54
Το avatar του χρήστη diafanh-psyxh
diafanh-psyxh Offline:
Administrator

Περιοχή: αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 769
diafanh-psyxh είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
mechanicaf (Δημήτρη)θα διαφωνίσω μαζί σου.εχω παρατηρήσει ότι προσπαθείς να προκαλείς συνεχώς.γιατί το λέω αυτό?
η κουβέντα με τις συναντήσεις έχει ξαναγίνει και σου είχα πει να έρθεις να δεις και αν δεν σου αρέσει φύγε.ήρθες?δεν νομίζω.επομένως με πιο δικαίωμα λες όλα τα παραπάνω????
έτσι λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου σε πληροφορώ σήμερα στις 29 Απριλίου 2007 ότι στις συναντήσεις μας έρχονται καποια παιδιά που δεν γουστάρουν (συγνώμη για την έκφραση αλλά δεν μπορεί κάποιος να πετιέται και να λέει κάτι όταν δεν γνωρίζει πως έχουν τα πράγματα 100%) να γραφτούν για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους και κάποιοι άλλοι που ενώ είναι ενεργά μέλη(με κάρτα μέλους κλπ) δεν γουστάρουν να έχουν αυτοκόλλητα πάνω στο αυτοκίνητό τους.
δεν λέω μπορεί να είναι μετρημένοι στα δάχτυλα αλλά θα μπορούσες να είσαι και εσύ ένας από αυτούς.και αν δεν πιστεύεις τα όσα γράφω έλα σε μία συνάντηση.σε προκαλώ.θα πάρω εγώ ο ίδιος τηλέφωνο ένα παλικάρι που είναι ενεργό μέλος παρόλο που δεν έρχεται συχνά, να σου φέρει τη κάρτα του και να δεις ότι δεν έχει αυτοκόλητο στο αυτοκίνητό του και έναν φίλο μας τουρμπάτο,αν δεν είναι ήδη παρόν,( όσοι έρχονται στις συναντήσεις σίγουρα τον ξέρουν) ο οποίος είναι φίλος με όλους.μιλάμε,πίνουμε μαζί καφέ και συγκεκριμένα τη παρασκευή που μας πέρασε μιλάγαμε για το αυτοκίνητο του αδερφού του για το τι μοτέρ θα βάλει τελικά και ήρθε και ο αδερφός του αργότερα.
έλα λοιπόν σε κάποια συνάντηση και μακάρι να με διαψεύσεις.αν μπορέσεις να το κάνεις εγώ πολύ απλά ξυλώνω τα "γαλόνια" που έχω.τι και αν είμαι administrator τι και αν γίνω απλό μέλος ( και θα είμαι πάντα ενεργό) οι φίλοι μου θα με βλέπουν το ίδιο.

τι προσπαθείς να τραβήξεις πάνω σου την προσοχή όλων κάνοντας τον αντιρησία ?

θα παρακαλέσω να μην σβηστεί το μήνυμά μου αλλά ούτε και το μήνυμα του
mechanicaf γιατί δεν πρέπει.έχω βαρεθεί να πνίγω αυτό που πρέπει να εκφράσω γιατί μπορεί κάποιοι να θιχτούν κλπ κλπ κλπ.

ως εδώ.
δεν έχω να πω τίποτε άλλο.εγώ κάθε παρασκευή ειμαι παρόν και μάτια έχω και βλέπω.όπως και τόσοι άλλοι που διαβάζουν τη συγκεκριμένη ενότητα.όλα τα παιδιά λοιπόν μπορούν να κρίνουν.

ξέρω ότι θα παρεξηγηθώ αλλά αυτή είναι η αλήθεια.θα παρακαλέσω να μην σβηστεί το post μου ούτε του Δημήτρη γιατί θέλω και απαιτώ να τελειώσει αυτή η ιστορία εδώ γιατί με κουράζει.ειδάλως σας παρακαλώ να με διαγράψεται.

ΥΓ μπορεί κάποιοι να γελάνε με όσα γράφω.μπορεί κάποιοι να διαβάζουν και να μην πιστεύουν στα μάτια τους γιατί δεν μιλάω έτσι αλλά όταν τα πέρνω τα λέω χύμα και σταράτα.δεν με ενδιαφέρει αν θα κακοχαρακτηριστώ.δεν έχω να αποδείξω τίποτα σε κανέναν.όσοι με ξέρουν ξέρουν ποιος είμαι.είμαι μέλος και εγώ και προσβάλομαι.

www.eseepa.gr

Ανενεργός Λογαριασμός Μέλους

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 30-04-07 στις 00:20.
Κλειστό Θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA CLUB > ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Forum Απαντήσεις Τελευταίο Μήνυμα
ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ neoklis Αξεσουάρ και Ανταλλακτικά 0 18-05-21 22:34
αυτοκολλητα και διαφημιστικα .. Fanis ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ 0 14-02-18 19:59
Ερωτηση Σχετικα Με Τα Αυτοκολλητα Anonymous Θελω βοηθεια 13 24-02-05 15:50

Page generated in 0,17786503 seconds (77,53% PHP - 22,47% MySQL) with 25 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 00:01.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com