την περασμενη βδομαδα ξεκινησα απο το σπιτι να παω για δουλεια....ημουν με το seicento κ οχι με την corolla....εστριψα το στενο μου κ βγηκα σε ενα πιο κεντρικο δρομο οπου παντου εχω προτεραιοτητα κ σε ολα τα στενα υπαρχουν στοπ μεγαλα κ δεξια κ αριστερα του δρομου...πηγαινα λοιπον με δευτερα κ 10χλμ ηταν παγωμενο μονο που δεν εσβησε τοσο σιγα που πηγαινα....ε στο πρωτο στενακι που εχει κ σχετικα καλη ορατοτητα κοβω κ αλλο κ βαζω πρωτη ενω εχουν οι αλλοι στοπ.....περασε το στοπ μια bmw με 60πηγαινε αποτι μου ειπε μετα κ στο στοπ δε με ειδε κ πατησε γκαζι οχι απλα δεν εκοψε η δεν πατησε φρενο αλλα επιταχυνε....προλαβα κοκαλωσα το αμαξι αλλα ηρθε με τοσα που με παρεσυρε κ το αμαξι εκανε στροφη 90μοιρων κ σταματησε πανω σε πεζοδρομιο....αλλη μια φορα που εχω τρακαρει παλι απο στοπ μου ειχε βγει.
καθε μερα οποτε μου δωθει η ευκαιρια το λιωνω σε φαναρια κ στην εθνικη οταν δεν εχει κινηση κ ποτε δεν εχει γινει το παραμικρο παρα μονο εχω κινδυνεψει απειρες φορες απο παππουδες η γυναικες που αλλαζουν λοριδα χωρις φλας κ χωρις να κοιταξουν καθρεφτες...αυτο βεβαια δεν αναιρει τον κινδυνο του να τρεχεις κ να κανεις επικινδυνη οδηγηση...απλα σας λεω τι μου ετυχε οταν ημουν τοσο προσεκτικος κ καθολα νομιμος κ συμορφωμενος με τους κανονες οδικης κυκλοφοριας