Το δικό μου βγαίνει και σε τετρακίνητο στα 1.5 λίτρα με μειωμένη όμως ιπποδύναμη. Αλλά όπως συμβαίνει σε πολλές περιπτώσεις όταν θέλεις να αγοράσεις μεταχειρισμένο, όταν δεν έχεις τα χρήματα βρίσκεις το αυτοκίνητο που θέλεις σε ότι συνδιασμό χρώματος και εξοπλισμού σου αρέσει... Ενω όταν τα έχεις δεν θα βρεις αυτό που έψαχνες από την αρχή... Γενικά δηλώνω ικανοποιημένος από την επιλογή μου, αν και θέλω να κάνω μερικές αλλαγές στην εξωτερική εμφάνιση. Θα ήθελα να είχα την μουρη του 5θυρου που είναι πιο επιθετική, αλλά αυτό υπολογίζω να έχει μεγάλο κόστος γιατί θα χρειαστούν να αλλάξουν τα πάντα μπροστά. Έτσι προσανατολίζομαι σε κάτι τέτοιο:
@Μarmel: Δυστυχώς δεν έχουμε κάποια πίστα στην Κύπρο, για να μπορούν να εκτονωθούν οι Μ3, RX-7 κτλ... Αν και τελευτέα, γίνονται ενέργειες για να κτιστεί μια... Για να δούμε...
Πρώτη φορά ακουώ και εγώ για τετρακίνητο Ε12 πετρελαίου... Γνωρίζω για τον 1.4 d-4d, αλλά για 1.5....
Φυσικά, αν χρειαστεις οτιδήποτε, θα χαρώ να σε βοηθήσω. Αν έμενες Κύπρο, νομίζω θα είχες την ευκαιρία να τσιμπήσεις καμια Supra μαζί με το κορίτσι μας