Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
SUPPORT ΤΕΧΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΣΧΕΔΙΑΓΡΑΜΑΤΑ-ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΝ LINE |
 |
|

22-03-07, 22:36
|
 |
Administrator
|
|
Περιοχή:
αθηνα
Ευχαρίστησε: 5
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
κοιτα έτσι όπως έχει γίνει το ευρω τι το ψάχνεις?πάρε ένα τηλεφωνο τον Φάνη και ρώτα τον η στειλτου pm
|

31-03-07, 14:31
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παιδια καλημερα!! Ψαχνομαι κ εγω να βαλω καποιο συναργεμο. Βασικα θελω να χρησιμοποιησω τα κλειδια του αυτοκινητου για να τον ενεργοποιω/απενεργοποιω. Ρωτησα γι αυτον τον εργοστασιακο τησ ΤΟΥΟΤΑ. Μου ειπαν τρελες τιμες!!!! Απο 200 € εως 300 € ! ! ! ! ! Εν τω ματεξυ θα ηθελα και να κλεινουν τα παραθυρα μαζι. Καποιος μου ειπε οτι το αυτοκινητο εχει ολη τις παλκετες ετοιμες κ το μονο που λειπει ειναι ο συναργεμος κ τα ρανταρ. Ισχυει κατι τετοιο? Και επισης ,επειδη μαλλον θα μου πειτε να μην βαλω αυτο της ΤΟΥΟΤΑ , υπαρχει καποιος καλος που να συνεργαζεται με τα κλειδια του αυτοκινητου ή ειναι μονοδρομος το ξεχωριστο control?
|

31-03-07, 18:26
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Για το να συνεργάζεται με τα κλειδιά του αυτοκινήτου κάποιος συναγερμός του εμπορίου νομίζω ότι δεν υπάρχει.....Ο συναγερμός είναι μια ξεχωριστή συσκευή και δεν μπορεί να συμπίπτουν οι κωδικοί του με αυτούς των κλειδιών του αυτοκινήτου..... Αλλά και ο μανίσιος της ΤΟΥΟΤΑ πρέπει να έχει ξεχωριστό τηλεχειριστήριο αν δεν κάνω λάθος,αν κάνω ας με διορθώσει κάποιος που τον φοράει.....Για το να κλείνουν και τα παράθυρα μαζί με τις πόρτες επίσης δεν νομίζω να έχει πλακέτα από την αρχή γιατί θα έκλειναν και τώρα χωρίς συναγερμό.....
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
 |
|
 |

31-03-07, 18:35
|
 |
Μικρό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
Για το να συνεργάζεται με τα κλειδιά του αυτοκινήτου κάποιος συναγερμός του εμπορίου νομίζω ότι δεν υπάρχει.....Ο συναγερμός είναι μια ξεχωριστή συσκευή και δεν μπορεί να συμπίπτουν οι κωδικοί του με αυτούς των κλειδιών του αυτοκινήτου..... Αλλά και ο μανίσιος της ΤΟΥΟΤΑ πρέπει να έχει ξεχωριστό τηλεχειριστήριο αν δεν κάνω λάθος,αν κάνω ας με διορθώσει κάποιος που τον φοράει.....Για το να κλείνουν και τα παράθυρα μαζί με τις πόρτες επίσης δεν νομίζω να έχει πλακέτα από την αρχή γιατί θα έκλειναν και τώρα χωρίς συναγερμό.....
|
Φιλε , Edessaios , αν κανεις μια βολτα στο Internet , θα βρεις πολλους συναργεμους του εμποριου , οι οποιοι συνεργαζονται με τα κλειδια του αυτοκινητου. Απλα θα ηθελω να ξερω εαν εχει βαλει κανεις κατι τετοιο. Αν οχι , εχει βαλει κανεις τον μαμισιο και εχει μεινει ευχαριστημενος ή μου προτεινεται καποια αλλη λυση?
|
 |
|
 |

31-03-07, 18:35
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Edessaios
|
Τα πράγματα έχουν ως εξης:
1ον. Δεν θα βρεις κανένα συναγερμό του εμπορίου που να ενεργοποιείται με το κλειδί του αυτοκινήτου. ΜΟΝΟ της ΤΟΥΟΤΑ ο ΤΗ3000 συνεργάζεται με το κλειδί του αυτοκινήτου γιατί επικοινωνεί ΑΜΕΣΑ με τον εγκέφαλο του αυτοκινήτου. Αν μάλιστα δεν κάνω λάθος λειτουργεί σαν "υπομονάδα" του εγκεφάλου και για το λόγο αυτό ο ΤΗ3000 δεν μπορεί να λειτουργήσει με παλαιότερα μοντέλα όπως ο ΤΗ2000.
2ον. Όσον αφορά τις πλακέτες για τα παράθυρα δεν είναι προεγκατεστημένες!!!!!!
Τις βαζεις πρόσθετα στο αυτοκίνητο. Το άσχημο είναι οτι για να μπουν αυτες καταργείται το αυτοματο συστημα των παραθύρων, εννοώντας κυρίως την προστασία σε περιπτωση που "πιάσει" κάποιο χέρι κλπ. Για αυτό το λόγο δεν το συνιστούν απο την ΤΟΥΟΤΑ
Ελπίζω να βοήθησα.
Το κόστος που αναφέρθηκε πρέπει να είναι με την εργασία εγκατάστασης αλλιώς αυτοι που σου έδωσαν την τιμή αυτή είναι κοινοί ΚΛΕΦΤΕΣ! Ο συναγερμός κοστίζει 150 ευρώ, για αυτό και οι περισσότεροι τον κάνουν δώρο! με την αγορά καινούριου αυτοκινήτου...
|

31-03-07, 18:43
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Εγώ τελικά έβαλα έναν της elser, όχι κάτι φοβερό, απλά μια τηλεειδοποίηση έχει. 280 Ε τον έβαλα. Μέχρις στιγμής μια χαρά λειτουργεί και η τηλεειδοποίηση πιάνει από αρκετή απόσταση. Τώρα όσον αφορά τους συναγερμούς της ΤΟΥΟΤΑ δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα. Ένας φθηνός εκτός ΤΟΥΟΤΑ πιστεύω πως είναι καλύτερος. Τα παράθυρα χρειάζονται extra πλακέτες, αλλά καταργούν το αυτόματο σύστημα τους, όπως λέει κ ο tsport192, ενώ λειτουργεί μόνο με το δικό του τηλεχειριστήριο.
|

31-03-07, 21:20
|
 |
|
|
Περιοχή:
Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Εγώ τελικά έβαλα έναν της elser, όχι κάτι φοβερό, απλά μια τηλεειδοποίηση έχει. 280 Ε τον έβαλα. ......... Τα παράθυρα χρειάζονται extra πλακέτες, αλλά καταργούν το αυτόματο σύστημα τους, όπως λέει κ ο tsport192, ενώ λειτουργεί μόνο με το δικό του τηλεχειριστήριο.
|
Βρε συ τα παραθυρα γιατι σου τα καταργησαν το αυτοματο?Εμενα δεν εχει και στα δυο βεβαια το Ε11 αυτοματο,μονο του οδηγου,αλλα λειτουργει κανονικα και εχω βαλει και πλακετα για τα παραθυρα και φοραω τον ιδιο συναγερμο της ελσερ.Για ψαχτο λιγο 

01-04-07, 00:40
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
Βρε συ τα παραθυρα γιατι σου τα καταργησαν το αυτοματο?Εμενα δεν εχει και στα δυο βεβαια το Ε11 αυτοματο,μονο του οδηγου,αλλα λειτουργει κανονικα και εχω βαλει και πλακετα για τα παραθυρα και φοραω τον ιδιο συναγερμο της ελσερ.Για ψαχτο λιγο 
|
Γιάννη στο Ε12 είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Φαντάσου ότι για να δουλεύει σωστά το αυτόματο των παραθύρων οταν βγάλεις και ξαναβάλεις το πόλο της μπαταρίας πρέπει να ακολουθήσεις μια διαδικασία για να "ρυθμίσεις" το τέρμα κάτω και το τέρμα πάνω του παραθύρου. (σε περίπτωση που το έιχες αφήσει μισάνοιχτο πριν βγάλεις το πόλο)
Γενικά παίζουν διάφορα τέτοια με το Ε12...
|

01-04-07, 00:46
|
 |
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6
|
Δεν έχω βάλει την πλακέτα εγώ. Γι αυτό το λόγο δηλαδή. Από άλλους ξέρω πως ισχύει αυτό στα Ε12 και απ' ότι μου είπαν κ διάφοροι ηλεκτρολόγοι. Δεν ξέρω τι γίνεται σε Ε11, αλλά δυστυχώς σε Ε12 καταργείται το αυτόματο και των δύο. Αν παρ'όλα αυτά ξέρεις κάτι πως γίνεται πες μας....
|

31-03-07, 18:47
|
 |
Moderator
|
|
Περιοχή:
Εξωτική Έδεσσα
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
|
|
Οκ εγώ απλώς μίλησα τι μπορεί να συμβαίνει γιατί κι εγώ δεν έχω συναγερμό......Πολύ διαφωτιστικά αυτά που έγραψες φιλέ tsport192.....
Φίλε electro ίσως έχεις δίκιο ότι υπάρχουν τέτοιοι συναγερμοί, δεν το έχω ψάξει.....Αν και πάλι έχω αμφιβολίες στο αν υπάρχουν...Αν έχεις κάποια διεύθυνση στο internet γράψτην να δούμε κι εμείς αυτούς τους συναγερμούς.....
HONDA VFR 800Vtec ABS '05
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Υβριδικός τρόπος
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,27077293 seconds (83,38% PHP - 16,62% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 06:24. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|