Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Εντάξει σωστά όλα αυτά με τις κοπέλες και τα πέπλα, την αξιοπιστία και τα 2-4 χρόνια που τα δίνουν οι ευρωπαίοι, αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές και ας δούμε πως όντως η ΤΟΥΟΤΑ έχει μείνει λίγο πίσω σε τομείς όπως επιδόσεις και οδική συμπεριφορά. Που είναι το GTi που θα κοντραριστεί έπί ίσοις όροις με Golf Gti, Astra OPC, Megane Rs, Leon Cupra και Type- R? Που είναι το sedan απέναντι στα γρήγορα passat, Vectra, Mondeo? Το γρήγορο μικρό σπορ μοντέλο ενάντια στα vts, ibiza cupra, fiesta st, polo gti και τόσα άλλα? Πάει και αυτή η celica που τουλάχιστον διέσωζε κάτι από τον σπορ χαρακτήρα της TOYOTA. Και απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει κάτι σχετικό στον ορίζοντα. Δε λέω η αξιοπιστία και η ποιότητα - σχετική και αυτή - παραμένουν, αλλά ως εκεί. Δε λέω και εγώ πριν λίγο καιρό ήθελα να πουλήσω τη corolla μου. Όμως παρέμεινα για λόγους αξιοπιστίας και ποιότητας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να έχουμε παρωπίδες και να είμαστε κολλημένοι μόνο στην TOYOTA, αλλά να αναγνωρίζουμε τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους που παραμένουμε σε αυτή, χωρίς να απορρίπτουμε και να μηδενίζουμε ό,τι καλύτερο έχει μια άλλη εταιρεία.
|
Οπως τα λες είναι...... δυστυχώς πρέπει να ξεγράψουμε την περίπτωση να έχουμε απο την ΤΟΥΟΤΑ αυτοκίνητο επιδόσεων πλέον. Η ΤΟΥΟΤΑ φαίνεται να αρκείται στην μεσαία βαθμίδα τις κάθε κατηγορίας (αυτός είναι και ένας λόγος που το επόμενο τουτού μου δεν θα είναι ΤΟΥΟΤΑ -εάν δεν αλλάξει κάτι). Πλέον κοιτάει να πουλήσει όσα περισσότερα κομμάτια γίνεται, και πώς επιτυγχάνεται αυτό? Κυκλοφορώντας αυτοκίνητα που απευθύνονται σε όσο μεγαλύτερο κύκλο γίνεται!
Πέρα απο αυτό, μην ξεχνάμε ότι πλέον παίζει ρόλο και πόσα μπλιμπλίκια θα έχει το αυτοκίνητο μέσα (ευτυχώς η δυστυχώς). Και σε αυτό το κομμάτι η ΤΟΥΟΤΑ έχει μείνει αρκετά πίσω.