Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ |
|
|
|
Η Νέα Corolla στο συγκριτικό του Auto Triti. |
|
31-01-07, 13:36
|
|
|
Περιοχή:
Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Η Νέα Corolla στο συγκριτικό του Auto Triti.
Ανοίγω αυτό το topic θέτοντας έναν προβληματισμό. Αφορμή για αυτό στάθηκε το τρέχων τεύχος του auto triti, στο οποίο υπαρχει συγκριτικό τεστ του καινούριου Corolla με τα Megane, Focus και Vw Jetta.
Ξεκινώ λοιπόν απ το τελικό συμπέρασμα του περιοδικού το οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ αφήνει την Corolla σε συνολική βαθμολογία τελευταία και κατα ιδρωμένη. Διερωτώμαι λοιπόν: Είναι δυνατόν ο δικός μας Ιάπωνας στη νέα γεννιά Corolla να μην έχει καταφέρει να κερδίσει σε σημεία συνολικής αξιολόγησης μοντέλα ανταγωνισμού τα οποία υπάρχουν στην αγορά 2 και 3 και 4 χρόνια? Δηλαδή όταν θα λανσάρουν και αυτοί τα νέα τους μοντέλα τι θα γίνει? Δεν θέλω ωστόσο να ακούσω απόψεις του τύπου " έλα μωρέ τώρα τι περιμένεις απο το φιλογερμανικό περιοδικό!". Η αλήθεια βέβαια είναι οτι έχω μια ένσταση. Δεν μπορείς να μου συγκρίνεις την ατμόσφαιρα με κομπρέσορες και τούρμπο μαζί. Όσοι έχετε προμηθευτεί το τεύχος θα δείτε οτι πρόκειται για το νέο getta με τον κινητήρα tsi των 140 ίππων. Ε καλά εκεί δεν έχει τύχη κανένας. Αλλά δεν με νοιάζει τόσο αυτό. Σε όλα τα σημεία πάντα βγάζει κάποιο άλλο μοντέλο καλύτερο, με αποτέλεσμα η Corolla να μην υπερέχει πουθενά. Λέτε να είναι έτσι ρε σείς?
31-01-07, 13:44
|
|
|
Περιοχή:
|
|
Και κάτι άλλο δεν καταλαβαίνω καιρό τώρα! Σε αυτόν τον κινητήρα tsi είτε πρόκειται για γκολφ είτε τώρα στο getta πως δίνουν αξιολόγηση αξιοπιστίας 9 με άριστα το 10? Με ποια κριτήρια κύριοι του auto triti? Του κάνατε μήπως τεστ διαρκείας και δεν το ξέρουμε?
31-01-07, 13:58
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
μα τωρα θεωρεισ το αυτο τριτη εγκυρο περιοδικο και ασχολεισαι μαζι του??????
δεσ απλα τισ κυκλοφοριεσ του!
|
31-01-07, 14:03
|
|
|
|
Περιοχή:
KOZANH
|
|
Ναι μωρε τωρα έβγαλαν το νεο corolla οτι τι δεν ειναι καλό τι μέχρι τώρα το corolla το hatchback το είχαν στα όπα όπα όλα τα περιοδικά και τώρα το νέο sedan δεν τους αρέσει????θα το δουμε αν ειναι τόσο κακό ειναι Toyota ομως αρα θα πρεπει να ειναι πολύ μπροστά.
|
31-01-07, 14:09
|
|
|
|
Περιοχή:
ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Δεν ξερω πως ειναι μεσα η καινουργια corolla εγω παντως που την ειδα στον δρομο εξωτερικα δεν μου αρεσε καθολου.Πριν δω το σημα της ΤΟΥΟΤΑ νομιζα οτι ειναι vw.Τα φαναρια ειδικα μου θυμιζουν πολυ απο golf
DIONYSOUS KING
Any challenge?
|
|
|
|
03-02-07, 01:04
|
|
|
Περιοχή:
Ambelogardens
|
|
Να σοβαρευτούμε λίγο παιδιά.
Μην περιμένετε από περιοδικά να δείτε αντικειμενική κρίση.
Κοιτάξτε για παράδειγμα το πρόσφατο ένθετο στην εφημερίδα "ΤΑ ΝΕΑ" (υπάρχει και διαδικτυακή), το "Auto NEA" (για αδελφό περιοδικό του AMS, Auto Τρίτη κλπ το βλέπω) στο οποίο κάνει παρουσίαση και κατάταξη εννέα οικογενειακών, ανάμεσα στα οποία είναι και η Corolla.
Ενώ ακόμα και για το Renault 19 Chamade (έλεος) έχει ένα κατεβατό, για την Corolla, έχει δυο-τρεις γραμμούλες. Γιατί; Μα καλά, τι μπορούν να πουν μπροστά στο κατεβατό των προβλημάτων που είχαν βγάλει ΟΛΑ τα άλλα αυτοκίνητα;
Θυμάμαι, όταν είχε κάνει το τέστ διαρκείας 100.000km το Auto Motor Sport, καμαρώνανε σαν τα γύφτικα σκεπάρνια και είχαν αφιερώσει μία ολόκληρη παράγραφο στο γεγονός ότι το "χαλάκι" του port baggage δεν ήταν στερεωμένο πάνω στο ξύλινο κάλυμμα της ρεζέρβας και έφευγε από τη θέση του! Τέτοιο εκπληκτικό πρόβλημα!
Και τώρα, Σπύρο, κάθεσαι και ασχολείσαι και προβληματίζεσαι;
Νομίζω πως δεν αξίζει, καν, τον κόπο και τα χτυπήματα των πλήκτρων για να γράψουμε για την κρίση των "ειδικών" περιοδικών.
Πάνος.
|
03-02-07, 07:55
|
|
Μέλος
|
|
|
|
φίλε μου spyros_45 γιατι αγχώνεσε; Εσενα σε πειραζει η σε ενοχλει κατι στο corolla σου; Βεβαια θελω να σου πω μια παροιμια. Για να παντρεψεις ασχημη κοπελα βαλτης ομορφο πεπλό. Θεωρω πως οι αναγκες των ευρωπαιων δεν ειναι σε ταχυτητα και αξιοποιστια διοτι σε 2-4 χρονια τα δινουν. Τους αρεσουν οι "φιοριτουρες" μην σκας λοιπον. ΑΑ και κατι ακομη. Νομιζεις πως τα περιοδικα δεν εξυπηρετουν συμφεροντα αυτοβιομηχανιων ή αυτο-αντιπρωσοπων ....
|
|
03-02-07, 13:22
|
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΑΘΗΝΑ
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
|
|
Εντάξει σωστά όλα αυτά με τις κοπέλες και τα πέπλα, την αξιοπιστία και τα 2-4 χρόνια που τα δίνουν οι ευρωπαίοι, αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές και ας δούμε πως όντως η ΤΟΥΟΤΑ έχει μείνει λίγο πίσω σε τομείς όπως επιδόσεις και οδική συμπεριφορά. Που είναι το GTi που θα κοντραριστεί έπί ίσοις όροις με Golf Gti, Astra OPC, Megane Rs, Leon Cupra και Type- R? Που είναι το sedan απέναντι στα γρήγορα passat, Vectra, Mondeo? Το γρήγορο μικρό σπορ μοντέλο ενάντια στα vts, ibiza cupra, fiesta st, polo gti και τόσα άλλα? Πάει και αυτή η celica που τουλάχιστον διέσωζε κάτι από τον σπορ χαρακτήρα της TOYOTA. Και απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει κάτι σχετικό στον ορίζοντα. Δε λέω η αξιοπιστία και η ποιότητα - σχετική και αυτή - παραμένουν, αλλά ως εκεί. Δε λέω και εγώ πριν λίγο καιρό ήθελα να πουλήσω τη corolla μου. Όμως παρέμεινα για λόγους αξιοπιστίας και ποιότητας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να έχουμε παρωπίδες και να είμαστε κολλημένοι μόνο στην TOYOTA, αλλά να αναγνωρίζουμε τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους που παραμένουμε σε αυτή, χωρίς να απορρίπτουμε και να μηδενίζουμε ό,τι καλύτερο έχει μια άλλη εταιρεία.
|
|
|
|
03-02-07, 14:16
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Πειραιάς
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7
Εντάξει σωστά όλα αυτά με τις κοπέλες και τα πέπλα, την αξιοπιστία και τα 2-4 χρόνια που τα δίνουν οι ευρωπαίοι, αλλά ας είμαστε και λίγο ρεαλιστές και ας δούμε πως όντως η ΤΟΥΟΤΑ έχει μείνει λίγο πίσω σε τομείς όπως επιδόσεις και οδική συμπεριφορά. Που είναι το GTi που θα κοντραριστεί έπί ίσοις όροις με Golf Gti, Astra OPC, Megane Rs, Leon Cupra και Type- R? Που είναι το sedan απέναντι στα γρήγορα passat, Vectra, Mondeo? Το γρήγορο μικρό σπορ μοντέλο ενάντια στα vts, ibiza cupra, fiesta st, polo gti και τόσα άλλα? Πάει και αυτή η celica που τουλάχιστον διέσωζε κάτι από τον σπορ χαρακτήρα της TOYOTA. Και απ' ότι βλέπω δεν υπάρχει κάτι σχετικό στον ορίζοντα. Δε λέω η αξιοπιστία και η ποιότητα - σχετική και αυτή - παραμένουν, αλλά ως εκεί. Δε λέω και εγώ πριν λίγο καιρό ήθελα να πουλήσω τη corolla μου. Όμως παρέμεινα για λόγους αξιοπιστίας και ποιότητας. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να έχουμε παρωπίδες και να είμαστε κολλημένοι μόνο στην TOYOTA, αλλά να αναγνωρίζουμε τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ λόγους που παραμένουμε σε αυτή, χωρίς να απορρίπτουμε και να μηδενίζουμε ό,τι καλύτερο έχει μια άλλη εταιρεία.
|
Σωστός........ Στην Ιαπωνία βέβαια απ'όσο ξέρω, βγαίνουν και πιο γρήγορες εκδόσεις αλλά στην Ευρώπη.....?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Panagiotis_87 : 03-02-07 στις 14:32.
|
05-02-07, 00:01
|
|
|
Περιοχή:
|
|
Σίγουρα φίλοι μου προβληματισμός υπάρχει, αλλά και απορία μαζί? Κατα την γνώμη μου δεν είναι δυνατόν η Toyota να έχει βγάλει μοντέλο και να είναι σε αρκετούς τομείς πίσω απο αντίστοιχα ανταγωνιστικά μοντέλα που κυκλοφορούν καιρό. Θεωρώ λάθος εκτίμηση του περιοδικού. Όσον αφορά εκείνο το test δειαρκείας του Ams στην 101 για 100.000 χλμ όντως είχε πολύ πλάκα. Τα πράγματα όμως όσον αφορά την αξιοπιστία των οχημάτων έχουν αλλάξει, ή για να το πω καλύτερα έχουν σχεδόν εξισορροπηθεί. Πλέον λίγο πολύ όλοι οι κατασκευαστές τον ίδιο βαθμό αξιοπιστίας προσφέρουν. Γι αυτόν λοιπόν τον λόγο είναι άλλοι οι τομείς που πρέπει να βελτιωθείς ώστε να διατηρήσεις τα σκήπτρα της αγοράς. Δεν αρκεί πλέον μόνο το ότι είσαι αξιοπιστος.
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,17463303 seconds (82,38% PHP - 17,62% MySQL) with 43 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 12:43. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|