Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
Μεταροπη του 4zz-fe σε 1.8 |
|
25-01-07, 18:22
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιοι Ανάργυροι
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
|
|
Μεταροπη του 4zz-fe σε 1.8
γνωριζεται κατα ποσο αυτο ειναι εφικτο?αν ναι γνωριζεται κοστος και τελικη αποδοση του κινηρα?συντηρηση - φθορα?
|
25-01-07, 18:36
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Δες το επομενο θεμα "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΤΕΡ γιανα βρεις καποια πραγματακια συνοπτικα ,τα χω γραψει ηδη.Για περισσοτερες λεπτομερειες ψαξε σε παλιοτερα topics.Μιλουν πιο ειδικοι απο μενα....κοιτα η μετατροπη αυτη γινεται και στην αντιπροσωπια της toyota αρα σε αυτη την περιπτωση δεν υπαρχει θεμα αξιοπιστιας,απλα αν πας εξω φροντισε να πας σε αξιοπιστο συνεργειο που χει ξανακανει την μετατροπη αυτη.Γενικα ειναι δοκιμασμενο και απροβληματιστο απλα πρεπει να το ξαναστρωσεις προσεκτικα το αμαξι....κατα τα αλλα μια χαρα,κοστος 3000-4000 ευρω
|
25-01-07, 19:12
|
|
Administrator
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
To θέμα έχει αναλυθεί αρκετά. Κάντε μια μικρή αναζήτηση στο forum και θα βρείτε αρκετές πληροφοριές. Μην ανοίγουμε συνέχεια καινούργια topic.
|
25-01-07, 22:37
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιοι Ανάργυροι
|
|
OK.Το καταλαβαινω οτι περι βελτιωσης μοτερ εχει αναπτυχθει ηδη αρκετες φορες
απλα εγω ρωταω για κατι συγκεκριμενο και οχι του τυπου "τι μου προτεινετε" η "τι ειναι καλυτερο" και τετοια... η ερωτηση μου ηταν σαφεστατη οπως καταλαβαινετε στα υπολοιπα Topic μονο ακρη δεν βγαινει.Τι για μπλε καπακια διαβαζουμε, τι για πρασινα τι για τουρμπισματα η το αλλο με τους κωδικους που τo πατε "εγω λεει θα βαλω το 2agze ο αλλος το 3zzre o αλλος το 5kfsc λες και ξερουμε τους κωδικους ολοι η τι κανει το καθε καπακι ξεχωριστα.Πιστευω πως το καλυτερο θα ηταν να γινει κατι σε στυλ υπομνηματος με κωδικους και χαρακτηριστικα των μοτερ.Ευτυχως που υπαρχει και αυτο http://en.wikipedia.org/wiki/Category:Toyota_engines και μπορεσα να καταλαβω καποια πραγματα σε αλλα Topic.
|
27-01-07, 01:32
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιοι Ανάργυροι
|
|
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX
Δες το επομενο θεμα "ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΜΟΤΕΡ γιανα βρεις καποια πραγματακια συνοπτικα ,τα χω γραψει ηδη.Για περισσοτερες λεπτομερειες ψαξε σε παλιοτερα topics.
|
Thnaks Giwrgos τελικα βρηκα τις πληροφοριες που ηθελα στο Topic "Αναβαθμιση Μοτερ" απλα δεν ειχα κοιταξει στην κατηγορια του Ε12 που φοραμε ιδιο μοτερ.Sorry για το νεο θεμα που ανοιξα αν ειναι ας γινει διαγραφη...
|
27-01-07, 02:54
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
|
|
Ευχαρίστηση μου που σε βοήθησα φίλε μου!Ελπιζω να βρήκες άκρη,να μην πελάγωσες περισσοτερο...και κυριως να μην επαθες σοκ με τα λεφτα που χρειαζονται για να κανεις μερικες μικρες βελτιωσεις στο corollaκι...εγω δεν στο κρυβω οτι ενω θελω να τσιγκλησω το αμαξι μου εχω κανει πισω καθως αυτα που θα παρω πιστευω πως δεν αξιζουν τον κοπο ολα αυτα τα λεφτα...μονο 15αρια ζαντολαστιχα και αργοτερα μια αναρτησουλα θα βαλω.....ενα φιλτρο kn στο μαμα φιλτροκουτι και φιμε τζαμακια...μια ψευτικη ογκωδη μπουκα εχω κοτσαρει ηδη στο τελικο μου,να συνδυασω ομορφια ,μηδενικο θορυβο και τη συμπιεση μου απειραχτη......αυτα αρκουν μαζι με ενα καλουτσικο ηχοσυστηματακι που εχω....
|
27-01-07, 03:09
|
|
Moderator
|
|
Περιοχή:
Στον Κοσμο Μου
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
tazmania φιλε μου ολα θελουν λιγο ψαξιμο και υπομονη!!!!!οσο για τους κωδικους πιστευω πως οτι απορια εχεις και ρωτησεις σιγουρα θα βρεθει καποιος να σε βοηθησει και να σου λυσει τις αποριες σου....ο υπερκυβισμος παντως γινεται και κατα την αποψη μου αν εισαι 1400ρης αξιζει!εχει γινει σε αλλα τοπικ ποολυ κουβεντα περι του θεματος!
|
30-01-07, 18:54
|
|
Μέλος
|
|
Περιοχή:
Άγιοι Ανάργυροι
|
|
Φιλε Giwrgos να σου πω, την καλυτερη δουλεια θα κανεις...μην νομιζεις και εγω πολλα ρωταω αλλα πολλα λιγοτερα πιστευω θα κανω στο αυτοκινητο μου.Πιο πολυ στην φαντασια ειναι, για να καταλαβεις καθε φορα που οδηγω σκεφτομαι αχ τι καλα να ειχα 1.6 20v μοτερ να του τα εχωνα τωρα , τι καλα να ειχα Body Kit τρελο και να με κοιταγαν τωρα ολοι και διαφορα αλλα τετοια.Οποτε καταλαβαινεις το αφηνω μαμα, δεν τρεχει μια και στο τελος περναει η καψα.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Page generated in 0,15267301 seconds (81,09% PHP - 18,91% MySQL) with 38 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 08:27. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|