Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
|
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002 |
|
|
|
βοηθεια!!!! |
|
18-01-07, 22:58
|
|
Μικρό Μέλος
|
|
Περιοχή:
amfissa
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
|
|
βοηθεια!!!!
παιδια γεια σας! εχω ενα corolla e111 facelift και θελω να αντικαταστησω το εργοστασιακο κασετόφωνο με ενα ραδιοcd! μηπωσ γνωρίζει καποιος πως βγαινει το κασετόφωνο απο την κονσόλα? θα εχω καποιο προβλημα με τις καλωδιωσεις? Συνδεεται ευκολα το ραδιοcd η θα εχω προβλημα? ευχαριστω!
19-01-07, 00:54
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
λοιπον για να βγαλεισ το κασσετοφονο θα βγαλεισ τα 3 κουμπακια του καλοριφέρ, το αλλου που αλλαζεισ τι ροη του αερα και οτι αλλο εχει η κονσολα.αυτα τα κουμπια βγαινουν απλωσ τραβώντασ τα.μετα θα βγαλεισ το κομματι τησ κονσολασ που ειχε αυτα τα κουμπια,αυτη βγαινει καπωσ συρταρωτα,πρωτα το κατω μεροσ και μετα γλιστρωντασ το προσ τα κάτω,ελευθερώνεται και απο πανω.
τωρα παιρνεισ ένα απλο σταυροκατσαβιδο και λυνεισ τισ 4 βιδεσ που κρατανε το κασσετοφονο.
για να βαλεισ καινουργιο θα καταργηθει αναγκαστικά το ραδιο απο πάνω,το ξερεισ αυτο ε?
τωρα αν κανουν οι φισεσ εισαι οκ.εξαρταται απο την πηγη που θα βαλεισ.εγω πουεβαλα μια σονυ δεν εκαναν και πηγα σε μαστορα να τισ παντρεψει.
και μετα ξανασυναρμολογεισ την κονσολα και τα κουμπακια.αν θεσ σου βαζω φοτο αυριο να δεισ το δικό μου.
αν σε κάποιο σημειο δεν σε κατατοπισα καλα πεσ μου
|
19-01-07, 03:00
|
Μικρό Μέλος
|
|
Ευχαρίστησε: 1
|
|
ο φίλος παρέλειψε να αναφέρει ότι βγάζεις τραβώντας το κουμπάκι που είναι στο τέλος του μικρού λεβιέ οποίος ρυθμίζει την επανακυκλοφορία αέρα. Εγώ έβγαλα την κονσόλα γλιστρώντας ένα ίσιο λεπτό και φαρδύ κατσαβίδι εκεί που τελειώνει το πλαστικό των αεραγωγών. Αρχικά το έβαλα με κατεύθυνση προς τα πάνω και μετά το έστριψα έτσι ώστε να έρθει οριζόντια και να χωθεί μέσα!!
αν δεν κάνουν τα φις, αγοράζεις έναν αντάπτορα ο οποίος στοιχίζει από 10-15 € που είναι κατάλληλος για οχήματα TOYOTA, DAIHATSU κλπ. κλπ. και παντρεύονται πολύ εύκολα. Μη σκίσεις τα καλώδια, no reason. Καλά θα κάνεις και αλλάζεις το κασετόφωνο και προς θεού μην το βάλεις στη θέση που τα νεώτερα corolla έχουν το θερμόμετρο και τον υπολογιστή ταξιδίου.
Εμένα μου χρειάστηκε και μία λίμα για κάποιο πολύ μικρό trimmarisma της βάσης
19-01-07, 04:27
|
|
|
|
|
Αν ωστόσο θες να το κανεις homemade χωρίς πρόσθετες φύσες...
δες στο www.installdr.com
|
19-01-07, 09:58
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
να το δικο μου,και πανω το ραδιοφωνο λειτουργει μονο σαν υπολογιστησ ταξιδιου,θερμοκρασια και τασχετικα.
|
19-01-07, 10:15
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
|
|
Μια ερωτηση να κανω
Οταν βγαζετε τα κουμπακια και πριν τραβηξετε το καμματι κτη κονσολας, μηπως εχει και δυο σταυρωτες βιδες πισω απο τα 3 αυτα κουμπια?
Ή μονο κουμπωνει η κονσολα?
Δεν μιλαω για τις 4 βιδες της βασης του κασετοφωνου κατω αλλα για την κονσολα που φαινεται πανω στην φωτο.
|
19-01-07, 10:32
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
ναι εχει.
καλα δε σου ξεφευγει τιποτα νονε!
|
19-01-07, 11:22
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Οχι θα καθοτανε ο ανθρωπος να τραβαει ολη μερα την κονσολα για χαρη σας, τραβα τραβα, ρε κολλημενη ειναι????
Συνολο βιδων 10, συνολο φυσων 3 (μια πισω απο το κουμπι A/C, μια πισω απο τον αναπτηρα, και μια για την λαμπα του σταχτοδοχειου)
2 για να βγει η κονσολα
4 για να βγει η βαση του κασετοφωνου
4 για να βγει το κασετοφωνο απο την βαση(ή 2, ελεγξετο)
Tips
Αυτοι που εχουν το στρογγυλοφαναρο και θελουν να εχουν και πανω κασετοφωνο και κατω μια αλλη πηγη, οτιδηποτε, γινεται. βγαζετε το κατω "μεγαλο" ντουλαπακι (θηκη γυαλιων), παραγγελνετε απο την Τουοτα το μικρο ντουλαπακι του facelift (φτηνο ειναι) και να, ετοιμη και η θεση της δευτερης πηγης.
|
23-01-07, 13:16
|
|
Πορωμένο Μέλος
|
|
Περιοχή:
ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
|
|
νονε σεπιασα!!!
δε χρειαζετε να βγαλεισ τιποτα απο το αιρκοντισιον τον αναπτηρα και το σταχτοδοχειο!απλα τον αναπτηρα και το τασακι.
η κονσολα βγαινει και αυτα μενουν πισω.
|
23-01-07, 13:54
|
Θεϊκό Μέλος
|
|
|
|
Ναι καλα τραβα εσυ την κονσολα και περιμενε να ξεκουμπωσει η φυσα του διακοπτη του a/c απο μονη της ή του αναπτηρα τα 2 καλωδια, η το λαμπακι του σταχτοδοχειου.
Ενα σου λεω, ειναι τοσο κοντη που εκοψα το δαχτυλο μου για να την βαλωβγαλω και εσπασα την λαμπα του σταχτοδοχειου και ειδα και επαθα να βρω ιδια. Δεν ειναι σαν του εμποριου ειναι ενα χιλιοστο πιο μικρη.
Ασε Νασο εκανα τον φωτισμο κοκκινο ξερεις.
|
Εργαλεία Θεμάτων |
|
Τρόποι εμφάνισης |
Αλλαγή σε γραμμικό τρόπο
|
Δικαιώματα - Επιλογές
|
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
|
|
|
Παρόμοια Θέματα
|
Θέμα |
Δημιουργός |
Forum |
Απαντήσεις |
Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια!!! |
toyota maniac |
Θελω βοηθεια |
7 |
06-05-10 04:51 |
Βοηθεια |
sashatoyota |
Θελω βοηθεια |
4 |
27-02-09 09:43 |
βοηθεια |
lampros avensis |
CARINA - AVENSIS - CELICA - RAV4 |
12 |
12-01-09 23:04 |
ΒΟΗΘΕΙΑ |
luna2007 |
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ |
1 |
19-03-07 21:19 |
βοηθεια |
miller |
TOYOTA COROLLA E 12 |
1 |
21-01-07 23:40 |
Page generated in 0,16496611 seconds (82,65% PHP - 17,35% MySQL) with 45 queries
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 10:59. Συνολικές Εμφανίσεις: |
|
|