Untitled Document

Καλωσήλθατε στα CorollaClub Forums.

Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! . H εγγραφή σας στην online κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να κατεβάσετε αρχεία, φωτογραφίες και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας.. H εγγραφή σας είναι γρήγορη και εύκολη, Γίνε και εσύ μέλος του CorollaClub Forums σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλώ επικοινωνείστε μαζί μας.
Καλώς ορίσατε στο φόρουμ μας !!!
Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

TOYOTA COROLLA 111(G6) 1996 >2002

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Help needed...
Παλιά 24-09-06, 21:18
Crus Offline:
Νεότατος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Crus είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Help needed...

Μετα απο πολλες δοκιμες και στουκια με κονσερβες μεταχειρισμενες,ανελαβα το Corollaki της Οικογενειας...
Μιλαμε για το 1,4 vvt-i G6,απειραχτο 2001 μοντελο.Ενδιαφερομαι βασικα οχι για πολλες-πολλες αλλαγες,λιγο εμφανιση,ηχος και 4-5 αλογακια παραπανω καλα θα ειναι.
Αρχικα θελω καινουργιο ζαντικο γιατι τα τασια μου εχουν σπασει τα νευρα.Λεω να το χαμηλωσω και 1-2 ποντους,ενω επαιτε εξατμιση ισως και καμια χοανη.
Οσο αναφορα την εξατμιση εξαταζω και τις 2 λυσεις,δλδ τελικη,καταλυτη και πισω ή χταποδι κομπλε.
Ενω για την χοανη-συστημα εισαγωγης εχω ακουσει διαφορα αλλα δεν εχω ιδεα τι παιζει.
Εχει να προτεινει κανεις κατι και αν ειναι δυνατον να αναφερει και κοστη για τα παραπανω?
Απάντηση με παράθεση
Re: Help needed...
Παλιά 24-09-06, 23:09
Rl

Γεια σου φιλε καλωσηρθες στην παρεα μας, λοιπον συμφωνω απολυτα σε αυτα που λες για εμφανιση κ ηχο αλλα τα 4-5 αλογα τι τα θες?Μονο για να λες οτι εισαι βελτιωμενος?Να μην κανεις τπτ στη μηχανη για γκαζι!Με αυτα που λες το πιο πιθανο ειναι να χασεις παρα να κερδισεις (εξατμιση-φιλτρο)Οποιος σου πει κατι αλλο σε δουλευει..Για χταποδι που λες θα κερδισεις κατι ψιχουλα με τι κοστος ομως??Εκτος κ αν βαλεις μελετημενα κ ακριβα πραματα πανω που δεν αξιζει!Αν θες γκαζι καντο....σωστα....Καλοταξιδο φιλε μου
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-09-06, 23:58
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
αν θες απλα να ακουγετε...ενα τελικο κ μια χοανη<μην πω μονο τελικο>....ειναι πολλα....οντως μην ξοδευτης για κατι τετοιο...αν δεν εχεις σκοπο να το κανεις τερας...δεν αξιζει....για 4-5 αλογα που θα παρεις....κ γενικα....μην πειραζεις κατι που εχει φτιαχτη να καταπινει χλμ. κ χλμ.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-06, 00:49
antonios Offline:
Μικρό Μέλος

Ευχαρίστησε: 1
Δύναμη Σεβασμού: 236
antonios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
έχεις ωραίο αμάξι με πολλά χρόνια μπροστά του. Μην του τα πάρεις...
Παλιά 25-09-06, 01:43
Crus Offline:
Νεότατος

Δλδ αν καταλαβαινω καλα αυτο που προτεινετε,μιλαμε για ζαντικο (με 15αρες ειμαι καλα?) με λιγο πιο φαρδυ πελμα για καλυτερο κρατημα,λιγο πιο κοντα ελατηριο και τελικο πισω (χειροποιητη ή οχι?).
Με ενα 800-900αρι ειμαι καλα για τα παραπανω?Γενικα δεν θελω να το πειραξω τρελλα,δεν με ενδιαφερουν τοσο τα αλογα,οσο η βελτιωμενη εμφανιση,το καλυτερο κρατημα (γιατι βαρκαρει ωρες-ωρες) αντε και ο ηχος.Για χοανη εχω ακουσει πολλα οτι παιζουν με τον vvt-i.Αλλος λεει μην βαλεις σου χτυπαει φιλτρα και σκαει στα ψηλα,αλλος λεει βαλε σκουπα και φαρασι για να εισαι ενταξει,αλλος λεει θελει προγραμμα και αλλα διαφορα.Εγω θελω κατι οικονομικο,οχι σταθερο και οσο το δυνατον λιγοτερο προβληματικο...Πολλα ζηταω? :P

Y.Γ: Οδηγιες για το πως μπαινω στο Corolla Club Και τι χρειαζεται παιζουν πουθενα?Συναντησεις παιζουν?
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-06, 11:35
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Καλημέρα Crus. Μπορείς να γραφτείς στο κλαμπ ερχόμενος σε μία συνάντηση μας που λαμβάνει μέρος κάθε Παρασκευή στις 21.00 στην καφετέρια "Άλσος", στο Άλσος Περιστερίου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 25-09-06, 21:53
Crus Offline:
Νεότατος

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar2003";p=&quot Εμφάνιση μηνυμάτων
Καλημέρα Crus. Μπορείς να γραφτείς στο κλαμπ ερχόμενος σε μία συνάντηση μας που λαμβάνει μέρος κάθε Παρασκευή στις 21.00 στην καφετέρια "Άλσος", στο Άλσος Περιστερίου.
Nα'σαι καλα.
Μετα απο εκτενη αναγνωση στα διαφορα τοπικ,οσο αναφορα τις χοανες κατεληξα στο συμπερασμα πως η καλυτερη,φτηνοτερη και λιγοτερο μπαχαλιδικη λυση ειναι φιλτρο μεσα στο κουτι της Μαμας.Εχει κανεις να προτεινει κατι και να μου πει και κοστος?Εγκατασταση μπορω να την κανω και μονος μου?Με την εγγυηση τι παιζει?
Παλιά 26-09-06, 08:18
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 510
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη

Φίλε Crus,οι τιμές ξεκινάνε από 70 ευρώ περίπου και είναι πανεύκολη η τοποθέτηση,βγάζεις το μαμά φίλτρο και βάζεις το after market.Τώρα για το θέμα της εγγύησης δεν υπάρχει πρόβλημα καθώς δεν επηρεάζει μηχανικά μέρη.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-06, 09:49
Το avatar του χρήστη endurasKE-30
endurasKE-30 Offline:
Administrator

Περιοχή: Εκει που θελω να ειμαι!!!!
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 915
endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα endurasKE-30 έχει φοβερή αύρα

Ετσι ακριβως ειναι φιλε. Η εγκατασταση ειναι πανευκολη στην περιπτωση που καταληξεις σε αυτη την λυση. Διαλεξε επωνυμες μαρκες για το φιλτρο σου οπως η Κ&Ν που ειναι και δοκιμασμενη απο πολλα παιδια απο το κλαμπ.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
http://img22.imageshack.us/img22/7020/followxr9ly1jn0vz1.gif

Απάντηση με παράθεση
Παλιά 26-09-06, 17:44
pwpwpali Offline:
banned

Περιοχή: athina
pwpwpali είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κ για ηχο που θες τελικο κατι επωνυμο παλι...καθως τα περισοτερα τελικα σκετα μονο κοβουν αποδοση....
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Επιστροφή   CorollaClub Forums > COROLLA EDITIONS > COROLLA EDITIONS > TOYOTA COROLLA 111(G6)

Εργαλεία Θεμάτων
Τρόποι εμφάνισης

Δικαιώματα - Επιλογές
Δεν Μπορείτε να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Δεν Μπορείτε να απαντήσετε
Δεν Μπορείτε να ανεβάσετε συνημμένα αρχεία
Δεν Μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

vB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Που θέλετε να σας πάμε;

Page generated in 0,16140294 seconds (81,36% PHP - 18,64% MySQL) with 40 queries
Όλες οι ώρες είναι GMT +3. Η ώρα τώρα είναι 22:14.
Συνολικές Εμφανίσεις:
Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα | Δείτε τους υπεύθυνους των forums

Forum engine powered by : vBulletin Version 3.6.7
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
All modifications are copyrighted to their respective owners.
CorollaClub Copyright © 2003-2012 BlueChris
www.corollaclub.com